- 14 Ekim 2023
- 706
- 781
- 28
-
- Konu Sahibi palm angels
- #17.621
Ben ilaç olarak sadece duphaston kullanıyorum. Doktorum da bir sorun çıkmayacağını söyledi ama insan korkuyor işte. Ben de evde temizlik vs yapmıyorum. Mutfağa da sağolsun eşim yardım ediyor. Yemek de mümkün olduğunca kolay şeyler oluyor. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. İyi bayramlarBen ilaçlarımı düzenli kullanıyorum ve ağır iş yapmaktan kaçınıyorum. Hatta yemek dışında evde hiç iş yapmıyorum, işe devam ediyorum masa başı olduğu için sorun olmaz diye. En son gittiğimde doktor yavaş yavaş yukarıya çıktığını söyledi inşallah sizin de sorunsuz bir şekilde devam edecektir
sanmiyorum yaa keyfinden degil sonucta yiyemiyosun senin depolari biraz fazla somuruyodur nolcak buyumesi normalse ters bisey diceni sanmiyorum esas simdi beni sey telasi sardi 24 hafta sonrasi bu gelisimde gerilik falan cikmaya basliyomus ortaya benim suana kadar max 2 gun geri gosterdi genelde -1 le gittik atiyorum 19+2iken 19+1 gorunuyodu su plasentadaki kanama alani 24 sonrasi gelisimi etkilemeye baslar mi simdide buna sardimOndan midr. Ben hala gunde tek ogun yiyorm kilo alamadm gobegim cok cikmadi. Saglksiz deildir insallh. Su detayliya girseydm de kurtulsaydm
Canım benimde 3 gün geri çıkıyor Dr normal diyor iki haftayı aşarsa sıkıntı olurmuş Allah korusun inşallah öyle durumlar yaşamayız olumlu düşünelimsanmiyorum yaa keyfinden degil sonucta yiyemiyosun senin depolari biraz fazla somuruyodur nolcak buyumesi normalse ters bisey diceni sanmiyorum esas simdi beni sey telasi sardi 24 hafta sonrasi bu gelisimde gerilik falan cikmaya basliyomus ortaya benim suana kadar max 2 gun geri gosterdi genelde -1 le gittik atiyorum 19+2iken 19+1 gorunuyodu su plasentadaki kanama alani 24 sonrasi gelisimi etkilemeye baslar mi simdide buna sardim
Ben los banditos'tan aldim 3 tane, hamile değilken de giyilebilcek gibiler.hayirli bayramlarimiz olsun ,seneye bebislerimizle kutlariz inş
Kizlar bu arada bildiginiz guzel elbise satan siteler var mi,yada instagram sayfalari,ben artik elbiseye gecmek istiyorum,hamile pantolonlarini cok sevemedim
Beni de bu sardı şimdi, damar direncinde gelişim geriliği 26. Haftadan itibaren oluyormuş şimdilik geri değil ama ya o zaman olursa diye 26. Haftaya kadar kafayı yicemsanmiyorum yaa keyfinden degil sonucta yiyemiyosun senin depolari biraz fazla somuruyodur nolcak buyumesi normalse ters bisey diceni sanmiyorum esas simdi beni sey telasi sardi 24 hafta sonrasi bu gelisimde gerilik falan cikmaya basliyomus ortaya benim suana kadar max 2 gun geri gosterdi genelde -1 le gittik atiyorum 19+2iken 19+1 gorunuyodu su plasentadaki kanama alani 24 sonrasi gelisimi etkilemeye baslar mi simdide buna sardim
Perinatolog hangi ultrasın cihazı olursa olsun 1 hafta standart sapması hatası olabilir dedisanmiyorum yaa keyfinden degil sonucta yiyemiyosun senin depolari biraz fazla somuruyodur nolcak buyumesi normalse ters bisey diceni sanmiyorum esas simdi beni sey telasi sardi 24 hafta sonrasi bu gelisimde gerilik falan cikmaya basliyomus ortaya benim suana kadar max 2 gun geri gosterdi genelde -1 le gittik atiyorum 19+2iken 19+1 gorunuyodu su plasentadaki kanama alani 24 sonrasi gelisimi etkilemeye baslar mi simdide buna sardim
heh iste bende dusunmeden edemiyorum kotuyude cagirmak oluyo ama korkum agir basiyo valla nedesem yalan olurKızlar iyi bayramlar hepiniz i
Beni de bu sardı şimdi, damar direncinde gelişim geriliği 26. Haftadan itibaren oluyormuş şimdilik geri değil ama ya o zaman olursa diye 26. Haftaya kadar kafayı yicem
yok suan hoc takilmiyorum 2 gun geriyi masallah 1 kere gorduk hep 1 gun geri ilk gunden beri normalimiz o oldu sjsjsjs korkum 24 hafta sonrasi gelisim geriligi baslarmi onu dusunmeden edemiyorum yaPerinatolog hangi ultrasın cihazı olursa olsun 1 hafta standart sapması hatası olabilir dediçok fazla takılma bu rakamlara dedi yani çokta şey etmemek lazım
Evet bana da bebekte gelişim geriliği ya da annede tansiyon olabilir dedi aspirin işe yarar dedi ama aklım hep gerilik olur mu endişesinde. İnşallah olmaz bebişlerimizde herhangi bi sorun normal gelişimlerinde doğarlarheh iste bende dusunmeden edemiyorum kotuyude cagirmak oluyo ama korkum agir basiyo valla nedesem yalan olur
Haklisin bir sey bitince baska bir seyin telasina dusuyorz. Umarm bir sknti yasamazsn sen de. Ben 5 haftadr gitmiyorm hic bilmiyorm ne var ne yok. Sanki gitmesem gorunmesem sknti da olamayack gibisanmiyorum yaa keyfinden degil sonucta yiyemiyosun senin depolari biraz fazla somuruyodur nolcak buyumesi normalse ters bisey diceni sanmiyorum esas simdi beni sey telasi sardi 24 hafta sonrasi bu gelisimde gerilik falan cikmaya basliyomus ortaya benim suana kadar max 2 gun geri gosterdi genelde -1 le gittik atiyorum 19+2iken 19+1 gorunuyodu su plasentadaki kanama alani 24 sonrasi gelisimi etkilemeye baslar mi simdide buna sardim
Ben ilk aylarda islak mendil kullanmayac. Pamukla goturecm cnmkizlar bu arada tecrubeli annisler yenidogan islak mendili alirken nelere dikkat etmek lazim hangi marka iyi cikti ben biraz islak olanlari seviyorum galiba normal olanlar elini bile silerken sak diye kuruyo en gicik oldugum sey ilk zamanlar islak pamuk kullancam ama sonrasi icinde simdiden stoklamak istiyorum molfix izotonikle uni baby yenidogan arasinda kaldim sleepyde var galiba bilemedim
Ben ıslak mendil kullanmamıştım kare pamuklar satılıyor 60 lı fln onlardan alıp altını değiştirirken ılık suyla ıslatıp temizleyip sudocrem sürüyordum hiç pişik olmamıştıkizlar bu arada tecrubeli annisler yenidogan islak mendili alirken nelere dikkat etmek lazim hangi marka iyi cikti ben biraz islak olanlari seviyorum galiba normal olanlar elini bile silerken sak diye kuruyo en gicik oldugum sey ilk zamanlar islak pamuk kullancam ama sonrasi icinde simdiden stoklamak istiyorum molfix izotonikle uni baby yenidogan arasinda kaldim sleepyde var galiba bilemedim