- 25 Ekim 2018
- 2.776
- 2.770
-
- Konu Sahibi palm angels
- #1.441
Canım ben korkuyorum sancım olunca inşallah sürekli olmaz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızAra ara bıçak gibi saplanıp geçiyor. Rahim sürekli olarak büyüdüğü için normal. Dert etmeyin. 9 ay boyunca ağrı çeken hanımlar varmış.
canim iyi dusun lutfen o agrilar bazen hidecek bazen gelecek .Merhaba regl günümde betam 17 idi iki gün sonra yani dün de 55 çıktı ama bugün kasık ağrım ve gögüs ağrım kayboldu zaten çok hafifti ama hiç yok sizce kimyasal olabilir mi çok korkuyorum
Kimyasal olanda yükselme böyle olmuyor gayet iyi yükseliş şuan için kötü düşünme . Bulgular gunluk bile değişiyor kendini çok dinleme yani heran tehlike var zaten rabbim saglikla kucağımıza aldirsin gepimizinMerhaba regl günümde betam 17 idi iki gün sonra yani dün de 55 çıktı ama bugün kasık ağrım ve gögüs ağrım kayboldu zaten çok hafifti ama hiç yok sizce kimyasal olabilir mi çok korkuyorum
Sorma. Ben de herşeyden korkuyorum. İlk olunca.Canım ben korkuyorum sancım olunca inşallah sürekli olmaz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız
Gerçekten de öyle ilk olduğu için insan hiç bir şey bilmiyor ara sıra sancı giriyor aha diyorum kesin bir şey olduSorma. Ben de herşeyden korkuyorum. İlk olunca.
Aynen. Burda bilmiş bilmiş yazıyorum korkmayın etmeyin diye. Kendim üç buçuk atıyorum hergün.Gerçekten de öyle ilk olduğu için insan hiç bir şey bilmiyor ara sıra sancı giriyor aha diyorum kesin bir şey oldu
Oluyor canim kanama olmadığı sürece korkma dedi doktorum.Kızlar kasıklarınızda ağrı oluyo mu ? Ya benim hala oluyor biraz tedirginim
Benimde devamlı bulantı var. Sabahları cok kötü oluyor diş fırçalamak falan çok zor oluyor mesela. Bir de ne yesem mideme yakışmıyor hep ekşi.Kızlar mide bulantilariniz nasıl ya benim bazen hafif hafif çok uzun sürüyor kusma yok ama bulanti hep var gibi sizin nasıl ?
Benim de bugün öyle oldu azcik tost yapmıştım öğlen pesto sos koymustum onu yediğimden beri bulanıyor zehirlendim mi diye bile korkmaya başladım ya her şeyden artık suphe duyuyorumBenimde devamlı bulantı var. Sabahları cok kötü oluyor diş fırçalamak falan çok zor oluyor mesela. Bir de ne yesem mideme yakışmıyor hep ekşi.
Bazı günler hiç yok. Bazı günler sabahtan öğleye kadar. Ya da akşam 7 - 8 gibi oluyor. Değişik biraz.Kızlar mide bulantilariniz nasıl ya benim bazen hafif hafif çok uzun sürüyor kusma yok ama bulanti hep var gibi sizin nasıl ?
Kizzz nerelerdesin sesin cikmiyo. Benim kasik ve bacak ağrım var normal mi yaKızlar benim betam da dün 446 çıktı Salı günü gidicem doktora ama kese görünür mü görünmez derseniz acaba erteleyeyim mi bu arada bugün 4+3
bende de agri vardi düne kadar , bugun agrim azaldi hafiften bulanti basliyor sankiKızlar merhaba. Hepimizin bebisleri hayırla gelsin sağlıkla gelsin. Bende 4+6 haftaligim şuan. Bende de geçen haftadır kasik ve bacak ağrım var . Huzursuz ediyo beni. Var mı bu durumda olan. Bazen aklıma enfeksiyon mu var acaba diyorum ama. İdrar temiz çıkmıştı. Vajinal akıntım koku vs de yok.
Benim dediğim şekilde mi sizin ağrınız da. Kasık ve bacak ağrısı mibende de agri vardi düne kadar , bugun agrim azaldi hafiften bulanti basliyor sanki
Bende de oluyordu yerini bulantıya bıraktıKızlar merhaba. Hepimizin bebisleri hayırla gelsin sağlıkla gelsin. Bende 4+6 haftaligim şuan. Bende de geçen haftadır kasik ve bacak ağrım var . Huzursuz ediyo beni. Var mı bu durumda olan. Bazen aklıma enfeksiyon mu var acaba diyorum ama. İdrar temiz çıkmıştı. Vajinal akıntım koku vs de yok.
evet evet kasik ozellikle sol tarafim . hele yuzustu yatinca beni uyutmayan bi agriydiBenim dediğim şekilde mi sizin ağrınız da. Kasık ve bacak ağrısı mi
Benim de sağ taraf canım. Sağ bacağım da agriyo. Bir de tam idrarinix geldiğinde yanma hissediyor gibi oluyor usunuz sizler de.evet evet kasik ozellikle sol tarafim . hele yuzustu yatinca beni uyutmayan bi agriydi