- 19 Aralık 2018
- 610
- 391
- Konu Sahibi palm angels
- #1.281
Arkadaşlar selam 4+7 günlüğüm. Beta hcgm 895 ama progesteronum 14 dü en son 12 ye düsmüs kanamam yok. Salı randevum var. Aynı durumu yaşayan var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
progesterona dr mi baktiriyor, ben ilk hamileligimde de , simdi de baktirmadim daArkadaşlar selam 4+7 günlüğüm. Beta hcgm 895 ama progesteronum 14 dü en son 12 ye düsmüs kanamam yok. Salı randevum var. Aynı durumu yaşayan var mı acaba
Gunaydin beybiiigünaydın hamişlerrrr
Hayır bir sakıncası yok. Tüm hareketlerinize günlük yaşamdaki gibi devam edebilirsiniz.Kızlar günaydın, ya bir şey sorcam çömelmek tehlikeli mi bu haftalarda dün fark etmeden sokakta kediye mama veriyordum istem dışı çömelmişim sonradan korktum. İşyerinde de alaturka tuvalet var mecbur orayı kullanıyorum sormak istedim.
Çok teşekkürler ya o kadar cok kasik ağrısı yaşıyorum ki artık karıştırıyorum bağırsak ağrısı mi karin ağrısı mı oralarda hep bir sancı ağrı bir oluyor bir geçiyor insan takıyor o sebeple yanlış bir şey mi yaptım ondan mı oldu diye.Hayır bir sakıncası yok. Tüm hareketlerinize günlük yaşamdaki gibi devam edebilirsiniz.
Bende 5+4 um bugün ama karın ağrılarım devam, doktora soracağım gidince normal mi diye, tedirgin oluyorumÇok teşekkürler ya o kadar cok kasik ağrısı yaşıyorum ki artık karıştırıyorum bağırsak ağrısı mi karin ağrısı mı oralarda hep bir sancı ağrı bir oluyor bir geçiyor insan takıyor o sebeple yanlış bir şey mi yaptım ondan mı oldu diye.
Bende 5+5 benimde devam ediyor haftaya doktor kontrolüm var. Doktorunuzdan bilgi alırsanız benimlede paylasir mısınızBende 5+4 um bugün ama karın ağrılarım devam, doktora soracağım gidince normal mi diye, tedirgin oluyorum
Tabiki yarın gideceğim, yazarım mutlakaBende 5+5 benimde devam ediyor haftaya doktor kontrolüm var. Doktorunuzdan bilgi alırsanız benimlede paylasir mısınız
Benim beya hcgm 773 dü çarşamba bugün kan verdim sizin öğrendiğinizde betanız kaçdı acaba inşallah sağlıklı gebeliktir benim6 Kasım'da gebe kaldım. Ovulasyon testi yapmıştım. Sat 12 ekim. Ama ben pcosluyum adetten 26 gün sonra yumurtlama gördüm. Teşekkür ederim sağ olun
Bende bugün 5+4 dün benimde karın ağrım oluyorBende 5+4 um bugün ama karın ağrılarım devam, doktora soracağım gidince normal mi diye, tedirgin oluyorum
Hem kasıklar ağrıyor hem bağırsak hareketleri çok artıyor. Emin olun bizler de öyleyiz. Umarım önümüzdeki aylar daha rahat geçer.Çok teşekkürler ya o kadar cok kasik ağrısı yaşıyorum ki artık karıştırıyorum bağırsak ağrısı mi karin ağrısı mı oralarda hep bir sancı ağrı bir oluyor bir geçiyor insan takıyor o sebeple yanlış bir şey mi yaptım ondan mı oldu diye.
Kanaman riskin vs yoksa hamilelik öncesi ne yapıyorsan aynen devam edebilirsin. Ben haftada 2 gün pilatese gidiyordum mesela devam ediyorum aynı şekilde. Hatta hareketlerim vs 12. haftaya kadar değişmeyecek. Aynı zorlukta yapmaya devam ediyoruz.Kızlar günaydın, ya bir şey sorcam çömelmek tehlikeli mi bu haftalarda dün fark etmeden sokakta kediye mama veriyordum istem dışı çömelmişim sonradan korktum. İşyerinde de alaturka tuvalet var mecbur orayı kullanıyorum sormak istedim.
Canım biz genelde beta hcg takibi yapıyoruz . progesteron takibi yaptıran kişiler nadir. Yani düştü mü çıktı mı bilmiyoruz . Beta hcg artışın nasıl?Arkadaşlar selam 4+7 günlüğüm. Beta hcgm 895 ama progesteronum 14 dü en son 12 ye düsmüs kanamam yok. Salı randevum var. Aynı durumu yaşayan var mı acaba
progesterona dr mi baktiriyor, ben ilk hamileligimde de , simdi de baktirmadim da
Kendi kafama göre baktırdım :) tutunmayı sağlayan bir hormonmusprogesterona dr mi baktiriyor, ben ilk hamileligimde de , simdi de baktirmadim da
Beta hcg artısım güzel iki günde bir iki katından cok az fazla artıyor su an 900Canım biz genelde beta hcg takibi yapıyoruz . progesteron takibi yaptıran kişiler nadir. Yani düştü mü çıktı mı bilmiyoruz . Beta hcg artışın nasıl?
Belli bir döneme kadar ağrılar devam ediyor sanırımBende bugün 5+4 dün benimde karın ağrım oluyor