- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #12.781
Kaçıncı haftadan sonra muafız? Benim de canım sıkılıyor bu durumaBen tutuyorum. Keşke muaf olma haftası daha erken olsa.
Belki bahçe nöbeti tutturmasınlar diye konuşurum diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı haftadan sonra muafız? Benim de canım sıkılıyor bu durumaBen tutuyorum. Keşke muaf olma haftası daha erken olsa.
Belki bahçe nöbeti tutturmasınlar diye konuşurum diyorum
Merhaba ben tutmuyorum. Doktorum riskli gebelikten dolayı nöbet tutması önerilmez diye bir yazı yazdı idare de kabul ettiKızlar şuan öğretmenlik yapanlara bir sorum var, nöbet tutuyormusunuz?
Evet çok şükür çok ara verdim sizin yaş kaçArtık büyümüşler maşallah benimki daha 8-6 yaşındalar
Bende oğluşum diye alışmaya çalışıyorum ahhahahAynı duyguları bende yaşadım, kendimi o kadar kıza alıştırmışım ki farkında olmadan testte erkek çıkınca bir şok oldum artık minik erkekimm diye kendimi alıştırıyorum
24. Hafta.Kaçıncı haftadan sonra muafız? Benim de canım sıkılıyor bu duruma
Aslında bu mantıklı ki öyleyse de zaten tabi ki tutmayacağızMerhaba ben tutmuyorum. Doktorum riskli gebelikten dolayı nöbet tutması önerilmez diye bir yazı yazdı idare de kabul etti
35 olacak mayısta 25 te evlendim 27 ve 29 da anne oldumEvet çok şükür çok ara verdim sizin yaş kaç
Ben de bugün 17+6dayım.24. Hafta.
Ben daha 13+3.
Mayısa kadar devam görünüyor.
Okulda öğretmen çoksa belki idare insiyatif kullanabilir.
Sizde durum nasıl?
Benim ilk çocuğumda 16haftalık okula başlamıştım müdür nöbet tutma sen demişti. Özel durumlar dışında bazen anlayış da gösterebiliyorlar. İdarede bitiyor her şeyAslında bu mantıklı ki öyleyse de zaten tabi ki tutmayacağız
Yaa çok düşüncesizler. Senin baya ileri maşallah. Mevzuatta da var verirler izinBen de bugün 17+6dayım.
Tutuyorum ben kolej olduğu için zaten ben söylemezsem eminim son günüme kadar tuttururlar.
Ben en son şu ikisini aldım daha kargodalar. Üstlerine de bol t shirt sweatshirt. İşyerinde böyle giyinebiliyorum rahatım bu nedenle rahat şeyler aldım. Bu lefties markasını yeni keşfettim inşallah güzel gelir. Triko takım almadım hiç. Çok sıcaklıyorum çünkü :)Kızlar hep bebek için ne aldıklarımızı yazıyoruz biraz da kendinize ne aldınız linklesnize ben teiko takım istiyorum instada görüyorum hamişlerde var mı alıp memnun kaldığınız ilk bebişimde hep tayt giydim bunda şık olayım en azından
Kızlar hep bebek için ne aldıklarımızı yazıyoruz biraz da kendinize ne aldınız linklesnize ben teiko takım istiyorum instada görüyorum hamişlerde var mı alıp memnun kaldığınız ilk bebişimde hep tayt giydim bunda şık olayım en azından
bende simdi su oysho olani alacagim s mi alayım 170 boyum 55 su an kgm, sen kac aldinBen en son şu ikisini aldım daha kargodalar. Üstlerine de bol t shirt sweatshirt. İşyerinde böyle giyinebiliyorum rahatım bu nedenle rahat şeyler aldım. Bu lefties markasını yeni keşfettim inşallah güzel gelir. Triko takım almadım hiç. Çok sıcaklıyorum çünkü :)
Eki Görüntüle 3394113
Sen S al canım Ben M aldım taytımı iyi geliyor ben de 170 ama kilom 70 i geçti Ama L de alabilirmişim karın bölgesi için fakat bacaklar bol olurmuşbende simdi su oysho olani alacagim s mi alayım 170 boyum 55 su an kgm, sen kac aldin
tamam canım tesekkurler :) bende baska bir sey almadim daha ama bu tayt epey gider bana daSen S al canım Ben M aldım taytımı iyi geliyor ben de 170 ama kilom 70 i geçti Ama L de alabilirmişim karın bölgesi için fakat bacaklar bol olurmuş
Ben internetten alışveriş yaptım , gelmelerini bekliyorum artık normal giysiler rahatsız ediyor beni . 1 yazlık ince salopet , 2 yazlık şort, 2 evde giymelik likralı pantalon , 1 tane kot pantalon aldım . Ha bir de iç çamaşırı. Annem de 2 tane hamile elbisesi dikti , 2 tane de yazlık şortlu salopet , bir de hamile geceliği alacak bana . ay ben bildiğin gardrobu hazırlamışım internetten baya uygun fiyata aldım .Kızlar hep bebek için ne aldıklarımızı yazıyoruz biraz da kendinize ne aldınız linklesnize ben teiko takım istiyorum instada görüyorum hamişlerde var mı alıp memnun kaldığınız ilk bebişimde hep tayt giydim bunda şık olayım en azından
İlk bebişimde ben de aynı öyle yaptım eşimin tshirtleri artı tayt ne bilim şimdi bi özendim hep bu instagram hamişleri yüzündenHiç bir şey almıyorum, almayacağım da tayt çok rahat geliyor. İlk gebelikte Bi yazlık Bi kışlık taytım vardı. İki de elbise. Şimdi aynı kışlığı giyiyorum. Nisan ayında yazlık taytı giymeye başlarım, sıcaklar başlayınca bol kısa kollu bol tişörtlerimle kombinlerim.
Aaa süper ben de baktım bu takımlara memnunsanız hemen bende alıyımTrendyolmilladan bi triko takım aldım yıkayıp yıkayıp onu giyiyorum öyle rahat ettim ki ben grisini almıştım ama tükenmiş siyahı var bakın isterseniz
TRENDYOL MODEST Siyah Yırtmaç Detaylı Hırka-Pantolon Triko Takım TCTAW23US00028 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
TRENDYOL MODEST Siyah Yırtmaç Detaylı Hırka-Pantolon Triko Takım TCTAW23US00028 yorumlarını inceleyin, Trendyolmilla'da özel indirimli fiyata satın alın.tyml.gl