- 7 Aralık 2009
- 560
- 834
- Konu Sahibi palm angels
- #12.741
Tek ben değilmişim . Ben 14 haftalık oldum ama göbeğim kocaman oldu , gaz vs de vardır ama bildiğin bir günde pot diye çıktı . Benim de kaşıntı olmuyor ama çok geriliyor ya özellikle gün sonunda gergin hissediyorum , sizin de öyle mi ?Ay benim göbişim var bence hatta normalden büyük sanki ama hiç hiç kaşınmıyorr
Ben 7. Haftada tüm yemeklerden tiksindim , şimdi yeni yeni mide bulantısı tiksinti geçti , toplam 1 kilo aldım ama bana da kilo yasak . Ben kilolu hamile Kaldım 68.5’ile kaldım şimdi 69.5 oldum . Ben yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, karnım açken yiyorum ve arada canım bir şey isterse de yiyorum ama mesela havuç kemiriyorum , salatalık yiyorum , fındık vs.Merhaba kızlar ya dün doktora gitmiştim ya doktor bana çok fazla kilo almışsın dedi 66 ile hamileliğe başladım şu an 70 kilo olmuşum daha 14 haftalık nasıl vereceğim ben bu kiloyu yiyorum da kendimi durduramıyorum nasıl yapacağım Kara kara düşünüyorum akıl verin kızlar
Bana gebelik diyabeti tehlikesi var dediler ve yemeklerime dikkat etmem gerek . En iyisi diyetisyene gitmek , benim de randevum var diyetisyen işe devam edeceğimCanım diyetisyene gidebilirsin aslında benim doktorum kiloyu hiç istemiyor ve direkt diyetisyenle başlayalım dedi