- Konu Sahibi palm angels
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızahayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız inşallah kucağımızahayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş
Benim dün kanım 677 çıktı. Pazartesi ilk doktor kontrolüne gidicem. Sizinkini duyunca benim ki acaba düşük mü dedim.Merhaba. benimde sat 4 kasım. Dün kan verdim hamileyim hcg 1000 çıktı ultrason la keseyi göremedi 2 gün sonra tekrar gel dedi. Sizin kese göründü mü
benimki bugun gorundu canim . 5+2 misMerhaba. benimde sat 4 kasım. Dün kan verdim hamileyim hcg 1000 çıktı ultrason la keseyi göremedi 2 gün sonra tekrar gel dedi. Sizin kese göründü mü
Anladım canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinBen iğne kullanıyorum pıhtılaşma var 2. Kontrolüm olcak. Normal şartlarda dediğiniz tarih uygun tabi
canımm tebrik ederimm çok güzel bi haber sağlıkla gelsin inşallahh. darısı başımızaKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Maaşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Darısı başımıza. Ben de ilk kontrole 5+3 te gidicem. Umarım direkt bebeği görür rahatlarız.canımm tebrik ederimm çok güzel bi haber sağlıkla gelsin inşallahh. darısı başımıza
uygulamaya göre mi bakıyorsun canım sen?Maaşallah. Sağlıkla kucağınıza alın. Darısı başımıza. Ben de ilk kontrole 5+3 te gidicem. Umarım direkt bebeği görür rahatlarız.
Evet. Son adet tarihime göre 5+3 olacak.uygulamaya göre mi bakıyorsun canım sen?
ben de uygulamaya göre 5+4 te gideceğim perşembe günü. hayırlı haberler alalım inşallahEvet. Son adet tarihime göre 5+3 olacak.
İnşallah. Aslında baya beklemiş olucaz. Bebişleri görürüz gibi geliyor. Yazın bize mutlaka sonuçları.ben de uygulamaya göre 5+4 te gideceğim perşembe günü. hayırlı haberler alalım inşallah
Sizin değer kaç? Takvime göre hangi haftada gündesiniz?Valla ne güzel hepiniz bu hafta gidiyorsunuz doktora özendim sizlere benim haftaya perşembe günü
İnşallah. Aslında baya beklemiş olucaz. Bebişleri görürüz gibi geliyor. Yazın bize mutlaka sonuçları.
Bende bu cuma gitmeyi düşünüyorum hepten boş beklemek strese de sokuyor
Ya erken gidince de birşey göremicekti ki tekrar işin sonunda beklemek kalıyor o yüzden 6.haftaya kadar beklemek istedim baktım o kadar sabırlı değilim en azından cuma gideyim dedimMüsait olsam kesin erkenden giderdim. Çok pimpirikliyim bu konuda. Çağırırsa bir daha giderdim sonradan.
sizinki kac haftaliktibende az önce baktırdım karından ultrason ile...çok küçük ama kese görünüyor dedi.. çok şükür
canım 30 ekim son adet tarihi benim.. 5.hafta içindeyimsizinki kac haftalikti