- Konu Sahibi palm angels
Gözün aydın canım darısı bizlerin başınaKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım darısı bizlerin başınaKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
yok canim . keseyi de alttan muayenede gordu . kalp atisi icin haftaya randevu verdi .Günaydın canım bebişi gördü mü peki
hayirli olsun kapl atisini da duydunuz mu ay cok heyecanli , grupta ilk goren sesin galiba :)Kızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Benim 4 Kasım. Ben de pazartesi doktora gidicem inşallah.Yaa son adet tarihiniz 4 kasım mı benim 3 kasım? Baş dönmesi yok mide bulantısı bazen yemekten sonra ama çok kısa sürüyor öyle bulantım var diyemem. Benim en çok uyku halim ve üşümem var. Bugün ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyım
Yok canım onun için haftaya cumaya çağırdı :)hayirli olsun kapl atisini da duydunuz mu ay cok heyecanli , grupta ilk goren sesin galiba :)
Doktorun istemediği sürece verme bence çünkü ilk aylarda bebek senin kanınla tamamen sıvıyla beslendiği için benim doktorum önermedi bana artışına baktı daha istemediKızlar hcg cumartesi 351 pazartesi 677 çıkmış. Nasıl? İkisini de sabah saatlerinde verdim. Yarın yine versem mi?
Haydi gözün aydınyok canim . keseyi de alttan muayenede gordu . kalp atisi icin haftaya randevu verdi .
Amin amin inşallahGözün aydın canım darısı bizlerin başına
Doktordan doktora da fark var canım ben dün gittiğim Doktor görmedi bugün gittiğim gördüSanmıyorum canım beta hcg le ilgili olduğunu çünkü ilk öğrendiğimde yapmıştım iki gün sonra tekrarladim o ayretten hiç bir doktor istemedi benden sadece ultrasyonla baktılar yumurtlama günlerinle alakalı olabilir belki tamamen döllenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ama tam bilmiyorum bende
bence cumaya ya da cumartesiye randevu alip direkt muayene ol :)Kızlar hcg cumartesi 351 pazartesi 677 çıkmış. Nasıl? İkisini de sabah saatlerinde verdim. Yarın yine versem mi?
Pazartesiye randevu aldım. Cuma cumartesi müsait değilim maalesef. Beklicez.bence cumaya ya da cumartesiye randevu alip direkt muayene ol :)
Cumartesi hangi hastanelerde doktor var ki onu merak ettim bizim burda bildiğim kadarıyla yokbence cumaya ya da cumartesiye randevu alip direkt muayene ol :)
Merhaba hayırlı olsun sat 1 kasım aynıyız. Benimde kontrolüm 12 aralıkta Allah izin verirse.Merhaba hanımlar sat 1 kasım, 1 aralıkta beta hcg 23 çıktı. Bugün tekrarladım 119a yükselmiş iyi bir artış mı acaba? Acilde yaptırıyorum haftaya kadın doğuma gidicem inşallah erkenden gitmiyim dedim
ozel hastanelerde var canim . devleti bilmiyorum .Cumartesi hangi hastanelerde doktor var ki onu merak ettim bizim burda bildiğim kadarıyla yok
Hayırlı olsun. Bende 14 yada 15 aralıkta gideyim diyorum biraz zaman geçmiş olur.Merhaba hayırlı olsun sat 1 kasım aynıyız. Benimde kontrolüm 12 aralıkta Allah izin verirse.
Olabilir doktor ve cihaz farklılığa etki ediyorDoktordan doktora da fark var canım ben dün gittiğim Doktor görmedi bugün gittiğim gördü
Ben iğne kullanıyorum pıhtılaşma var 2. Kontrolüm olcak. Normal şartlarda dediğiniz tarih uygun tabiHayırlı olsun. Bende 14 yada 15 aralıkta gideyim diyorum biraz zaman geçmiş olur.
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Merhaba. benimde sat 4 kasım. Dün kan verdim hamileyim hcg 1000 çıktı ultrason la keseyi göremedi 2 gün sonra tekrar gel dedi. Sizin kese göründü müBenim 4 Kasım. Ben de pazartesi doktora gidicem inşallah.