- Konu Sahibi palm angels
Ben 5+1 gözüküyorum şuan sadece regliye 4 gün kala kan testi verdim o da 51 çıktı sonra da idrar testiyle koyulaşma takip ettim. Doktor randevumda 6+3 te olucakSizin değer kaç? Takvime göre hangi haftada gündesiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 5+1 gözüküyorum şuan sadece regliye 4 gün kala kan testi verdim o da 51 çıktı sonra da idrar testiyle koyulaşma takip ettim. Doktor randevumda 6+3 te olucakSizin değer kaç? Takvime göre hangi haftada gündesiniz?
Amin inşallah gözünüz aydınKizlar bende uygulamada 5hafta 4 gün görünüyordu bugün muayane oldum göründü ufakta olsa bı kese inşallah hepimizin gebelikleri güzel sonuclanir
Ne kadarlık olduğunu söyledi mi doktorunKizlar bende uygulamada 5hafta 4 gün görünüyordu bugün muayane oldum göründü ufakta olsa bı kese inşallah hepimizin gebelikleri güzel sonuclanir
5 hafta 2 günlük yaziyor ultrasonda canım çok yeni daha dedi karından gorundu ama vajinal değilNe kadarlık olduğunu söyledi mi doktorun
Maaşallah. Umarım kalp atışı da duyarsınız.Kizlar bende uygulamada 5hafta 4 gün görünüyordu bugün muayane oldum göründü ufakta olsa bı kese inşallah hepimizin gebelikleri güzel sonuclanir
Ahhh insallah 1.5 senedir onu bekliyorum ben ,Maaşallah. Umarım kalp atışı da duyarsınız.
Biz de 1, 5 senedir deniyoruz. Bu aya nasip oldu. 2024 bize uğurlu gelecek.Ahhh insallah 1.5 senedir onu bekliyorum ben ,
Çok ortak yönümüz var gerçekten inşallah bundan sonrada sorunsuz şekilde devam ederiz hepimiz yaza bebislerimizi alırız kucağımızaBiz de 1, 5 senedir deniyoruz. Bu aya nasip oldu. 2024 bize uğurlu gelecek.
benim daha baslamadi bulantilarim keske baslasa da yemekten sogusam biraz . ilk hamileligimden kalan 20 kg var hala ben de ,81 kiloyum ilk 3 4 ay kilo almamam lazimSizin mide bulantılarıniz ne zaman başladı acaba şuan belimde ve kasıklarımda ara ara ağrılar oluyor birde uyku hali var sürekli
Umarım bende perşembe görebilirimbenimki bugun gorundu canim . 5+2 mis
insallahHadi gözün aydın
Umarım bende perşembe görebilirim
Amin canm hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsunAnladım canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
anneler kulubu ne oluyor acabaAmin canm hepimizin sağlıklı hayırlı evlatları olsun
İnanın hiç anlamıyorum sadece kişiden kişiye değişiyor ve 2 günde bir değer 2 katına çıkıyor sanırım ona baktırmak lazımBenim dün kanım 677 çıktı. Pazartesi ilk doktor kontrolüne gidicem. Sizinkini duyunca benim ki acaba düşük mü dedim.
anneler kulubu ne oluyor acaba
Konulara göre yazdığınız yorumlarla ilgili... özellikle katılmak gibi durum değil. From kendi belirliyoranneler kulubu ne oluyor acaba
anladim canim , saol , merak ettim ben de ,bazilarinda oyle yaziyor diyeKonulara göre yazdığınız yorumlarla ilgili... özellikle katılmak gibi durum değil. From kendi belirliyor
Rica ederim canm. Tabiki insan merak ediyoranladim canim , saol , merak ettim ben de ,bazilarinda oyle yaziyor diye
benimki de olmus :)))))anladim canim , saol , merak ettim ben de ,bazilarinda oyle yaziyor diye
Benim niye olmadı kızzz bende istiyorumbenimki de olmus :)))))