- Konu Sahibi palm angels
Yaa çok güzel Bi haber darısıda bizlere inşallahKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa çok güzel Bi haber darısıda bizlere inşallahKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
hesap ayarlarini karistirdim biraz . cocugum var kismini isaretledimBenim niye olmadı kızzz bende istiyorum
İnşallah canım güzel haberleri hep beraber bekliyoruzYaa çok güzel Bi haber darısıda bizlere inşallah
Ay bana da bildirimler düşüyordu önceden kaçç gündür gelmiyor bilen var mı nerden düzeliyorhesap ayarlarini karistirdim biraz . cocugum var kismini isaretledim
Maaşallah. Tebrikler. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.Ben doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Amin çok teşekkür ederimmMaaşallah. Tebrikler. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Maşallah inşallah sağ salim alırsınız kucağınızaBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Hesap ayarlarına gel canım orda biraz asaga inince çocuk var anne kulübüne üye olmak istiyoru tikle oluyorBenim niye olmadı kızzz bende istiyorum
Bence başında ayirman mümkün olmuyor ya adet olcakmis gibi oluyor göğüs hassasiyeti akıntı artması benim adet olucagim gün teste çıktı aslında düzenli adetin varsa yapabilirsin testCanım anneler ve anne adayları bugün için regli olmam lazımdı şu saate kadar gelen birşey olmadı. Gün böyle ara ara regli sancı gibi geldi gitti ufak ufak normal akıntım olurdu 2 gündür biraz azdı akşam üzerinden beri yoğunlaştı beyaz akışkan şeklinde sanki regli olmuşum gibi o arada sancımda oluyor regli oldum sanıp wc gidiyorum akıntım gelmiş karnım sakinliyor biraz ama akıntım geliyor. Daha regli dönemlerim böyle miydi hiç hatırlamıyorum kafam allak bullak. Regli olma belirtisi mi gebelik belirtisi mi kafam çorba
Canım maşallah sağlıkla ilerlesin bugün betan kaç çıktıBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Teşekkür ederimHesap ayarlarına gel canım orda biraz asaga inince çocuk var anne kulübüne üye olmak istiyoru tikle oluyor
oh maşallah sağlıkla gelsin inşallahhBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Maşallah inşallah sağ salim alırsınız kucağınızaBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
canim hayirli olsun , kac dedi haftasina , kalbi duydunuz muBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Aminn canım çok teşekkürlerMaşallah inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza
Ay hadi hayırlı olsun senin uygulamada kaç görünüyorduBen doktordan çıktımm kese göründü sağlıklı dedi 3-4 gün büyük gibi düşün erken döllenme dedi betadan. Tekrar kan vermene gerek yok 14 gün sonra gel dedi. Kan testi yaptıracağımm bir de d vitamini verdi
Ayyy maşallah inşallah yarın ben de görürüm 5+3 olarak gideceğimKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
kalbi duymadık onun için 4-5 gün sonra gelmen lazım ama sen yine de 14 gün sonra gel dedi. Benim döngüm 25-26 gün olduğu için sat günü aynı olan insanlardan 3-4 gün önde olacaksın erken yumurtladığın için dedi çünkü programlar genelde 28-30 güne göre. 6 ağustos doğum tarihi olabilir dedi beslenme konusunda öneriler verdi kesenin yeri şekli güzel dedi karından görebildi. Çok teşekkür ederimmmmcanim hayirli olsun , kac dedi haftasina , kalbi duydunuz mu