- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
-
- Konu Sahibi palm angels
NasılEveeettt
Yaa son adet tarihiniz 4 kasım mı benim 3 kasım? Baş dönmesi yok mide bulantısı bazen yemekten sonra ama çok kısa sürüyor öyle bulantım var diyemem. Benim en çok uyku halim ve üşümem var. Bugün ilk defa doktora gideceğim çok heyecanlıyımBenim de 4+3 çok yakınız. Bulantı baş dönmesi yaşıyor musunuz?
Sınıf başkanı mı seçeceğizya biz yazmiyoruz da , biri grup yoneticisi oluyor aramizdan , bilgilerimizi ona soyluyoruz o dolduruyor
ben bugün ultrason baktıracağım inş vakit bulabilirsem... son adet tarihim 30 ekim görünürse yazarımSınıf başkanı mı seçeceğizmerak ediyorum kese gören var mı diye de :)
Ben gördüm canım geçen cumartesi günüSınıf başkanı mı seçeceğizmerak ediyorum kese gören var mı diye de :)
Bidaha ne zaman gideceksin canım doktoraBen gördüm canım geçen cumartesi günü
bende de bugun gozuktu minnak bi kese :) biz secmiyorduk da biri gonullu oluyordu . yani 2019 yilinda oyleydi , simdi sistem degisti mi bilmiyorum :)Sınıf başkanı mı seçeceğizmerak ediyorum kese gören var mı diye de :)
Doktorum izinde cumartesi günüde başka bir arkadaşına yönlendirmişti. O nedenle doktorum dönünce gitmemi soyledi ancak ben haftaya cumartesi gideceğim belki bir ihtimal kalp atışı da duyarım diye. Çünkü cumartesi günü doktor haftaya bebek, sonrada kalp atışı duyulabilir dedi. defa defa gitmemek adına hem stres hemde bulunduğum ilçede değil hastane o nedenle ayın 16 sında keseden sonra 2 hafta sonrasında gitmeyi planlıyorum canımBidaha ne zaman gideceksin canım doktora
Görmüşsün keseyi hadi gözün aydın canımcanim dr dan ciktim , keseyi gordu sadece 5+2 dedi daha , haftaya kalp atisi icin randevu verdi insallah saglikli bir gebeliktir
saolasin , insallah guzel haberler aliriz hepGörmüşsün keseyi hadi gözün aydın canımbende haftaya gidicem doktora inşallah
Ben de bugün gideceğim akşam yazarım :)ben bugün ultrason baktıracağım inş vakit bulabilirsem... son adet tarihim 30 ekim görünürse yazarım
Yaa hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah :)Ben gördüm canım geçen cumartesi günü
Tebrik ederimm çok sevindim sağlıkla büyüsün :) anladım o zaman daha zaman var tabloyabende de bugun gozuktu minnak bi kese :) biz secmiyorduk da biri gonullu oluyordu . yani 2019 yilinda oyleydi , simdi sistem degisti mi bilmiyorum :)
Günaydın canım bebişi gördü mü pekicanim dr dan ciktim , keseyi gordu sadece 5+2 dedi daha , haftaya kalp atisi icin randevu verdi insallah saglikli bir gebeliktir
Gayet iyi bence canımMerhaba hanımlar sat 1 kasım, 1 aralıkta beta hcg 23 çıktı. Bugün tekrarladım 119a yükselmiş iyi bir artış mı acaba? Acilde yaptırıyorum haftaya kadın doğuma gidicem inşallah erkenden gitmiyim dedim
Gözün aydın canım sağlıklıdır eminim zaten doktor riskli görse direk söylüyorcanim dr dan ciktim , keseyi gordu sadece 5+2 dedi daha , haftaya kalp atisi icin randevu verdi insallah saglikli bir gebeliktir
Maşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kese ve bebeğin bu hafta da görülmesi beta hcg değeri ile orantılı mı acaba? Benim diğer gebeliğimde bu haftada görülmemişti. Bu sefer de diğeri gibi yavaş ilerliyor görülmez sanırımKızlar Günaydın ben bugün hastaneye tekrar gittim devlet hastanesine 5+5 ve bebisi gördük şükür darısı hepinize
Sanmıyorum canım beta hcg le ilgili olduğunu çünkü ilk öğrendiğimde yapmıştım iki gün sonra tekrarladim o ayretten hiç bir doktor istemedi benden sadece ultrasyonla baktılar yumurtlama günlerinle alakalı olabilir belki tamamen döllenmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum ama tam bilmiyorum bendeMaşallah Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Kese ve bebeğin bu hafta da görülmesi beta hcg değeri ile orantılı mı acaba? Benim diğer gebeliğimde bu haftada görülmemişti. Bu sefer de diğeri gibi yavaş ilerliyor görülmez sanırım