-
- Konu Sahibi palm angels
evet şu keseyi görsek bide kalp atışını duysak rahatlayacağız hep birlikteeİçim rahatladı artık gerisi takdiri ilahi sabırla beklemek zorundayım
Bak boş yere stres yapmışsın üzme kendini böyle şeyler içinKızlar çook şükürrrrr
Benim hiç akıntım olmadı canım öyle bir belirti yaşamadım açıkçasıKızlar gebelik öğrenmeden akıntı nasıldı sizde acaba farklı mıydı her ay kinden
Maaşallah. Tebrik ederim. Doktor kontrolü ne zaman?Kızlar çook şükürrrrr
Sorma valla banada doktorum bugün haftaya bi gün gel keseye bakalım dedi bende çok erken öğrendim daha bugün tam 4 haftalık hayırlısıyla bi keseyi kalbini görüp duysaydık rahatlicam daBenim ayaklarım ve ellerim üşüyo genelde ama sonrasında sıcak basıyozaten şuan erken doktor için kese vs gözükmez diye düşünüyorum hepimiz zamanın geçmesini bekliyoruz valla ben yaklaşık 3 haftalık falan öğrendim şuan 5 haftalık bir şekilde geçiyo işte
Geçen hafta benim de öyleydi baya ağrı vardı ayakta durmak istemiyordum şuan daha az ağrı ama yine var yeni oldugu için oluyor benceKızlar merhaba ben tüp bebekle pozitifi gördüm ctesi kese için gideceğim insallah ama kasik ağrım çok ya özellikle ayakta kalınca ağrım çoğalıyor var mı sizde böyle olan korkuyorum. Doktor kanama olmadığı sürece korkma demişti ama bu da fazla geliyor bana insan korkuyor.
Canım benim de aynı şekilde çok ağrım var ayağa kalktığımda kasiklarm batıyor benim doktorum da kanama olmadığı sürece korkma demişti bünyeden galiba cumartesi gidince yine bir sorarsin ama hiç korkma bebiş yerleşiyor gayet normalKızlar merhaba ben tüp bebekle pozitifi gördüm ctesi kese için gideceğim insallah ama kasik ağrım çok ya özellikle ayakta kalınca ağrım çoğalıyor var mı sizde böyle olan korkuyorum. Doktor kanama olmadığı sürece korkma demişti ama bu da fazla geliyor bana insan korkuyor.
Ay umarım ya valla korkuyorum ataktaydım yemek vs derken biraz uzanayım dedim geçti sonra ayağa kalkınca yine oldu korktum bu sefer.Geçen hafta benim de öyleydi baya ağrı vardı ayakta durmak istemiyordum şuan daha az ağrı ama yine var yeni oldugu için oluyor bence
İnsallah canım zaten zor sahip oldum insallah her şey yolunda gider çok sağolCanım benim de aynı şekilde çok ağrım var ayağa kalktığımda kasiklarm batıyor benim doktorum da kanama olmadığı sürece korkma demişti bünyeden galiba cumartesi gidince yine bir sorarsin ama hiç korkma bebiş yerleşiyor gayet normal
Bende de oluyor canmKızlar merhaba ben tüp bebekle pozitifi gördüm ctesi kese için gideceğim insallah ama kasik ağrım çok ya özellikle ayakta kalınca ağrım çoğalıyor var mı sizde böyle olan korkuyorum. Doktor kanama olmadığı sürece korkma demişti ama bu da fazla geliyor bana insan korkuyor.
İnşallah hersey istediğiniz gibi olurBugun adet günüm, geçen ay akşam olmuştum. Bu akşamı atlatırsam umutlanacağım. Testler de pozitif değil ama hayali bir gölge ( çizgi) var gibi de yok gibi de...
21 günde bir adet oluyorum. Arası çok kısa ,hamile kalsam da hemen çizgi çıkmaz diye de teselli veriyorum kendime.
Dua bekliyorum kızlar
Evet valla su serpilecek yüreğimizeevet şu keseyi görsek bide kalp atışını duysak rahatlayacağız hep birliktee
Haftaya pazartesi girmeyi düşünüyorumMaaşallah. Tebrik ederim. Doktor kontrolü ne zaman?
İnşallah hayırlısı artık canımSorma valla banada doktorum bugün haftaya bi gün gel keseye bakalım dedi bende çok erken öğrendim daha bugün tam 4 haftalık hayırlısıyla bi keseyi kalbini görüp duysaydık rahatlicam da
Ben doktoruma güvenme taraftarıyım. Sonuçta bunun eğitimini alan ve bir çok hastaya uygulayan insanlar. Ama tercih etmeyebilirsiniz bu size kalmış. Ben süreci tamamen doktorumun yönetmesini tercih edenlerdenim.Vajinal ultrason hiç istemiyorum yaptırmak ya çoğu kişi tehlikeli görüyor
hayirli olsun , bende de agri ara ara oluyor . boyle sanci desem degil farkli bi agriKızlar merhaba ben tüp bebekle pozitifi gördüm ctesi kese için gideceğim insallah ama kasik ağrım çok ya özellikle ayakta kalınca ağrım çoğalıyor var mı sizde böyle olan korkuyorum. Doktor kanama olmadığı sürece korkma demişti ama bu da fazla geliyor bana insan korkuyor.