- 23 Kasım 2023
- 801
- 473
- 29
-
- Konu Sahibi palm angels
Var var canım. Ara ara tutuyo ben de de bu ağrılar.Kızlar üst bacak ağrısı ve ayak kaslarınız da ağrı oluyor mu ? Dün akşamdan beri bu ağrılar da var bende
Aynen canim bende her türlü ağrı oluyor regl gibi kramp gibi batma gibi valla insallah sağlıkla gelsinler dehayirli olsun , bende de agri ara ara oluyor . boyle sanci desem degil farkli bi agri
İyi normal o zamanVar var canım. Ara ara tutuyo ben de de bu ağrılar.
kac gunde 1 oluyorsun canim , bence de 13 u degildir . 23 u olmasinİyi akşamlar hanımlar. Bana da bi yardımcı olun ben bi halt anlamadım bu işten
13 ekim sat
Cumartesi beta 2690 çıktı
Bugün dr a gittim 13 sat olamaz bu 5 haftalık ancak diyor. Düzenli olurum ben
Anlamadım ki ya nasıl 5 haftalık olabilir
Tam gününü de belirleyemedi
Sanırım kasım deyip duruyor
28 günde bir oluyorum ve uygulamam var hep zamanında oluyor.kac gunde 1 oluyorsun canim , bence de 13 u degildir . 23 u olmasin
Bu arada alakası bir şey sorcam anneler kulübüne nasıl üye olunuyor? Çok baktım ama bulamadım siz üyeymişsiniz size sorayım dedimVar var canım. Ara ara tutuyo ben de de bu ağrılar.
Beta hcg kaç çoktu sizin?Yani düzenli arttı ama ben şimdi hangisine göre doktora gideyim son adete göre mi yoksa betaya göre mi ilerleyim eğer betaya göre ilerlersem 3 hafta beklemek zorunda kalırım
Baya hızlı davranıp çabuk öğrenmişsiniz. Adetin kaçıncı günü?kizlarrrr bende bugun 20,49 la ogrendim
Benim ayakta kalınca değil de ara ara vuran bir kasık ağrım var. Bence normal. Hala yerleşmeye çalışıyor bebişler.Kızlar merhaba ben tüp bebekle pozitifi gördüm ctesi kese için gideceğim insallah ama kasik ağrım çok ya özellikle ayakta kalınca ağrım çoğalıyor var mı sizde böyle olan korkuyorum. Doktor kanama olmadığı sürece korkma demişti ama bu da fazla geliyor bana insan korkuyor.
3 gun var canim evet biraz erken ogrendim oglumda da 3 gun kala suphelenip ogrenmistimBaya hızlı davranıp çabuk öğrenmişsiniz. Adetin kaçıncı günü?
235 çıktıBeta hcg kaç çoktu sizin?
canim dr dan ciktim , keseyi gordu sadece 5+2 dedi daha , haftaya kalp atisi icin randevu verdi insallah saglikli bir gebeliktirGüzel haberlerini bekliyoruzkeseye beraber inşallah bebişi de görürsün
Günaydınn benim 4+4 sizden gerideyim ama benim de kasık ağrım azaldı. 2-3 gün öncesi gibi değil. Bence normal bir durumKızlar günaydın,cuma günü kalp atışını duymak için doktora gideceğim yine evham perileri geldi. Acaba duyacak mıyım acaba sağlıklı mı düşünüp durmaktan uyku bile uyuyamıyorum. Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim eskisi kadar yoğun değil.sadece dişimi fırçalarken istifra etmem devam ediyor. 6+2 yüz bugün benim. Aynı Haftada olup göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı azalan var mı ?
Benim de 4+3 çok yakınız. Bulantı baş dönmesi yaşıyor musunuz?Günaydınn benim 4+4 sizden gerideyim ama benim de kasık ağrım azaldı. 2-3 gün öncesi gibi değil. Bence normal bir durum
canim ilk cocugumda oyleydi , hassasiyet bazen artacak bazen azalacak , bulanti bazen artacak bazen azalacak , hic bunlari stres yapmaKızlar günaydın,cuma günü kalp atışını duymak için doktora gideceğim yine evham perileri geldi. Acaba duyacak mıyım acaba sağlıklı mı düşünüp durmaktan uyku bile uyuyamıyorum. Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim eskisi kadar yoğun değil.sadece dişimi fırçalarken istifra etmem devam ediyor. 6+2 yüz bugün benim. Aynı Haftada olup göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı azalan var mı ?
ya biz yazmiyoruz da , biri grup yoneticisi oluyor aramizdan , bilgilerimizi ona soyluyoruz o dolduruyorAlakasız bir şey soracağım ilk sayfadaki tablo nasıl doldurulacak? Biz mi yazıyoruz oraya?
EveeetttAlakasız bir şey soracağım ilk sayfadaki tablo nasıl doldurulacak? Biz mi yazıyoruz oraya?