- Konu Sahibi palm angels
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn Allah razı olsun cümlemizinkini bağışlasın inşallahAaaaayyy maşallah canım benim. Çok sevindimmmm inan ki. Rabbim sana bağışlasın
cok sukur :)Kızlar çook şükürrrrr
Benim yoğun akıntım vardı enfeksiyonum vardı o artmış sandım hatta normal adet zamanıma göre çok farklıydı yoğundu beyaz yoğun akintiKızlar gebelik öğrenmeden akıntı nasıldı sizde acaba farklı mıydı her ay kinden
farkli degildi benimkisi canim . bu arada benim hala beyaz akimtim oluyor . yarin gidecegim dr ya soracagimKızlar gebelik öğrenmeden akıntı nasıldı sizde acaba farklı mıydı her ay kinden
Canım bizim seninle günümüz aynıydı yarın gidince bize de bilgi verir misin :)farkli degildi benimkisi canim . bu arada benim hala beyaz akimtim oluyor . yarin gidecegim dr ya soracagim
Ayyy canım çook güzel artmış hadi gözün aydınnnnmmnKızlar çook şükürrrrr
Çok afedersin böyle pütürlü gibi demiBenim yoğun akıntım vardı enfeksiyonum vardı o artmış sandım hatta normal adet zamanıma göre çok farklıydı yoğundu beyaz yoğun akinti
Teşekkür ederimmmAyyy canım çook güzel artmış hadi gözün aydınnnnmmn
Evet canım ama adet günüme kadar oldu sonra lekelenmem başladı zatenÇok afedersin böyle pütürlü gibi demi
Evet canımKeseyi rahat görebilmesi için mi öyle dedi ?
tabi ,sabaha aldim randevuyuCanım bizim seninle günümüz aynıydı yarın gidince bize de bilgi verir misin :)
İnşallah hersey güzel olur canm.Kızlar merhaba bugün doktora gittim ultrasonla muayene etti kesenin düzensiz bozuk gözüktüğünü söyledi. Perşembe günü tekrar gideceğim bakalım. Moralim fazlasıyla bozuldu dua eder misiniz benim için nolur hepimiz sağlıkla kavuşalım.
Güzel haberlerini bekliyoruz keseye beraber inşallah bebişi de görürsüntabi ,sabaha aldim randevuyu
Maşallah canım. İnşallah hepimiz güzel haberlerle buluşuruzKızlar çook şükürrrrr
İnşallah canım inşallahhhMaşallah canım. İnşallah hepimiz güzel haberlerle buluşuruz
canım hiç korkma. benim de 3 ay önce boş gebeliğim vardı sat 29 ekim şimdi de. o yüzden pozitif düşün sabırla bekle ♥Öylede bir kaybım var o yüzden korkuyorum
ayy şimdi gördüm bunu da çok şükürrKızlar çook şükürrrrr
İçim rahatladı artık gerisi takdiri ilahi sabırla beklemek zorundayımayy şimdi gördüm bunu da çok şükürr