- Konu Sahibi palm angels
- #7.661
kızlarcım ya bisey sorcam hamileligin en basindan beri benim resmen tek belirtim aksam uykudan uyandiran lavabo istegiydi ve uyanip aman dur uyu simdi tutta nasil olsa bi daha gelcek diyip uyuyamiyodum 2 gundur uyaniyorum amaan diyip geri uyuyorum bide 4 kere bazen 5 kere giderdim 2 gundur 1 kere kalkiyorum boyle azalan oldu mu belirtiler azaliyoda amaaan vallahi benimkide delilik iste
Evet belirtiler azalıyor mide bulantısı baya gitti benim de 13. Haftadayım ben de , idrara sıkma da şimdilik azaldı gibi en azından uyanmıyorum ama yenin güncelleme geldi benim de karnım sağ kasik tarafı özellikle sürekli bir hassas dün bel ağrısı vardı mesela. Vücut kuruluğu hat safhada sivilceler yavaş yavaş geçmeye başladı. Ama vücut kurumasi oldukça acayip kaşınıyorum ebrser sen ne kullanıyorsun canim ya ben bioderma atoderm alsam diyorum ama zararı olur mu bilemedim.Belirtiler azalıyor canım, benim 11. Hafta dahil bulantı kusmam çok vardı, 13. Hafta içindeyim azaldı ama tam olarak geçti diyemem, bugün yine bulantı kusma ile uyandım. Çok sık tuvalete giderdim o durum azaldı, meme hassasiyeti azaldı ama bu sefer karında gerilme ve kaşınma başladı. Her dönemin belirtileri farklı sanırım ama genel olarak bebiş büyüdükçe birşeyler değişiyor.