- Konu Sahibi palm angels
- #7.501
sjsjsj valla herturlu yatiyorum kuzucum nereyi bulursam oraya yerlesiyorum hi ama sey genelde koltukta yatiyorum yatak yumusak olunca resmen uyusuyorum kan akisinin kesildigini hissediyorum bi noktada daha kucuk olduklari icin bi pozisyonumuz yok aslinda ama karin ustu yatmamaya calisiyorum genelde yan yada boyle otururken uzanir gibi olursun ya o tarz yatarken buluyorum hep kendimi cok oturmuyorum yemek yerken sadece hmm bide gaz oldugunda karnin agrirya sanci yapar ve o bi kroniklesir bu seferde agridan gaz yapamazsin o durumda ayaklarimi karnima cekerek yan yatiyorum bi yarim saat asiri iyi geliyo - progestanida ben hem fitil gunde 3 hemde progestan dex gunde 1 igne olarak aliyorum ama asla saat aksatmiyorum fitil yaptiktan sonra hemen 1 saat yatiyorum asla kalkmadan fitil olarak verdiyse sanada egerfitili yaptin diyelim lavaboya gittin yada ic camasirinda kapsulun hemen hemen yarisinin ciktigini gorursen 1 fitil daha yapmalisin doktorun soylemistir zaten progestan hemen kesicektir zaten aktif kanaman yoktu sana demistim icin rahat etsin belki bi daha gelmeyebilir bile insallah hemencecik kuculurLenos sen progestan kullanıyor musun bide yatarken nasıl yatıyorsun ya ben sırt üstü yatıyorum Dr dinlen dedi ne şekilde yatmalıyım sormayı unutmuşum
Son düzenleme: