-
- Konu Sahibi palm angels
- #31.181
Normal doğum oldu o zamanDün sabah tam 6da doğum yaptım hatta zor yetiştim doğurmaya diyebilirimRabbim geride kalan doğum bekleyen herkesin doğumlarini su gibi kolaylastirsin insallah ben tam 39+0da elendim kızlar ☺darısı başınıza inşallah
Oyyy oyyyy Allah'ım sana geliyorum yerim ben o pamuk elleri ama
Ayy hadi gözün aydın canım Allah bebişe sağlıklı uzun ömürler versinDün sabah tam 6da doğum yaptım hatta zor yetiştim doğurmaya diyebilirimRabbim geride kalan doğum bekleyen herkesin doğumlarini su gibi kolaylastirsin insallah ben tam 39+0da elendim kızlar ☺darısı başınıza inşallah
Gözünüzaydın canım. Sağlıklı uzun ömürler nasip etsin RabbimDün sabah tam 6da doğum yaptım hatta zor yetiştim doğurmaya diyebilirimRabbim geride kalan doğum bekleyen herkesin doğumlarini su gibi kolaylastirsin insallah ben tam 39+0da elendim kızlar ☺darısı başınıza inşallah
Düzenli aralıklarla mi giriyor pekiKizlar acil bir sorum var sag kasigimda siddetli bir agri var bebegin basi ordaydi, acile gideyum mi sizce napayim belime de vuruyor
Hayir surekli var ve belime de vuruyor insallah dogum falan degildir dimi hic kasilmam sancim daha once o sertlesme bile olmamsiti.. dun cok utu yaptim ondan olabilir mi gidicem acile sanirim sag tarafim sadeceDüzenli aralıklarla mi giriyor peki
Canım dün benimde sürekli belim ağrıyarak başladı hafifleyip yükseliyodu ama düzenli diyebileceğim bişey değildi hastaneye gittiğimde nst sırasında kasılmaları hissetmeye başladım düzenli 5 dk 1 sancı çıktı ama daha evde bekliyorum artmadı şiddetiHayir surekli var ve belime de vuruyor insallah dogum falan degildir dimi hic kasilmam sancim daha once o sertlesme bile olmamsiti.. dun cok utu yaptim ondan olabilir mi gidicem acile sanirim sag tarafim sadece
Benim haftam ileri de böyle dediğin ağrılar oluyor yorulunca dinlenince geçiyor. Doktor bana düzene girerse ağrıların gel demişti sen bilirsin için rahat etmeyecekse acile bir git canimHayir surekli var ve belime de vuruyor insallah dogum falan degildir dimi hic kasilmam sancim daha once o sertlesme bile olmamsiti.. dun cok utu yaptim ondan olabilir mi gidicem acile sanirim sag tarafim sadece
Sen nasılsın evde sancıları karsiliyorsun hala dimiCanım dün benimde sürekli belim ağrıyarak başladı hafifleyip yükseliyodu ama düzenli diyebileceğim bişey değildi hastaneye gittiğimde nst sırasında kasılmaları hissetmeye başladım düzenli 5 dk 1 sancı çıktı ama daha evde bekliyorum artmadı şiddeti
Canım dün benimde sürekli belim ağrıyarak başladı hafifleyip yükseliyodu ama düzenli diyebileceğim bişey değildi hastaneye gittiğimde nst sırasında kasılmaları hissetmeye başladım düzenli 5 dk 1 sancı çıktı ama daha evde bekliyorum artmadı şiddeti
Benim siddetli ve hic gecmiyor azalip artma gibi degil ama bebek de tekneliyor bi yandan gidicem galiba kizlarBenim haftam ileri de böyle dediğin ağrılar oluyor yorulunca dinlenince geçiyor. Doktor bana düzene girerse ağrıların gel demişti sen bilirsin için rahat etmeyecekse acile bir git canim
Git o zaman canım ama korkma sancı değildir diye düşünüyorum ilerledikce ağrılar artiyo maalesefBenim siddetli ve hic gecmiyor azalip artma gibi degil ama bebek de tekneliyor bi yandan gidicem galiba kizlarerken nolur bisiy olmasin
Evet ama galiba azaldı ya ya da alıştım diye öyle oluyo bende anlamadım bu işiSen nasılsın evde sancıları karsiliyorsun hala dimi
Canımmm sağlıkla gelsin bebişkoGünaydın kızlar ben doğuma gidiyorum, dualarınıza talibim 8 de sezeryana gireceğim. cok heyecanlıyım
Çok sevindiim canımmKızlar dün doğum yaptım çok şükür bebek de iyi ben de iyiyiz. Sezeryan oldu bebis 3.600 doğdu kilosu iyi masallah ama sütüm çok çok az geliyor mama desteğine başladık memenin ordan şırıngayla nasıl artacak çok üzülüyorum.
Sağlıkla gelsiiin bebişşGünaydın kızlar ben doğuma gidiyorum, dualarınıza talibim 8 de sezeryana gireceğim. cok heyecanlıyım
Hoşgeldiii bebişşşşDün sabah tam 6da doğum yaptım hatta zor yetiştim doğurmaya diyebilirimRabbim geride kalan doğum bekleyen herkesin doğumlarini su gibi kolaylastirsin insallah ben tam 39+0da elendim kızlar ☺darısı başınıza inşallah