- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #28.101
Sıcak hasta ediyor diyorlar kesinlikleBende oyle dusünüyorum kat kat giydirme taraftari degilim aslinda ama bilemedim yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak hasta ediyor diyorlar kesinlikleBende oyle dusünüyorum kat kat giydirme taraftari degilim aslinda ama bilemedim yine
0-3 ay neredeyse hepsini kısa kollu aldım. Zaten yarım kundak yaparım yatırırken. 3 - 4 tane uzun kollu aldım o kadar. İhtiyaç olursa yine alırım dedim.Kizlar bu bebek kiyafetleri alirken ben hep uzun kollu almisim. Agustos sicak olmaz mi ya acaba bi kac tane de kisa kollu mu alsam bilemedim bana herkes uzun kollu al diyo siz nasil aldiniz zamanini beklerse bebegim agustos sonunda dogumum o zamana kadar havalar serinler mi acaba
En güzeli galiba bende bakmayacağım ne gelirse Rabbimden inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza daBen okumuyorum , incelemiyorum , bilmiyorum .. cahillik mutluluktur :) bana hastaneden sordular doğum planı yaptın mı diye , planım sadece doğurmak okumadım incelemedim dedim bilmemek daha iyi bence
NST'nin sesini kıstırabilirsiniz beni de rahatsız etti kulak tırmalıyo. Oturarak bakamazlar mı acaba?Kızlar 2.kez nst ye girdim ben bugün.36+0.Biraz rahatsızdım boğazım enfeksiyon.içerside çok havasızdı soğuk soğuk terledim yana yattım başım dönüyor diye ,bu seferde hemşire doğru sonuç göstermiyor düz yatın dedi bu seferde başım çok döndü midem çok bulandı az sabredin diye diye tamamladım.Ama inanılmaz kötü oldu heleki o sesler iyice panik atak oluyorum sanki nst de kötü etkilenen varmı benim gibi doktorum ilk kez heran herşey olabilir artık dedi tedbirli olmamı söyledi. 38+5 olarak planladık bakalım. Sıcaklardan çok fena oldum hava temizleyici cihaz var onun karsısında takıldım gece gündüz bu seferde hasta oldum fena sıcakların azalması şuan tek temennim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize az kaldı
Ben kısa kollu badi falan aldım uzun kolluda var bi kaç tane hırka aldım bide serin olursa kısa kollu üzerine giydirmek içinKizlar bu bebek kiyafetleri alirken ben hep uzun kollu almisim. Agustos sicak olmaz mi ya acaba bi kac tane de kisa kollu mu alsam bilemedim bana herkes uzun kollu al diyo siz nasil aldiniz zamanini beklerse bebegim agustos sonunda dogumum o zamana kadar havalar serinler mi acaba
Eline sağlık. Ben de öyle yapacağım. Ama herşeyi ütülemeye sabrım yokValla klima önünde koltukta oturarak her şeyini ütüledim ben. Masayı da ayarladım o boyda.
Ben normal çamaşırın büyüğünü giydim 3xl. Dikiş üzerinde bant var sürtünmüyor. Külot lastiği dikişe değmiyor üstte kalıyor.Kizlar sezaryen sonrasi ic camasiri olarak ne almaliyiz. Ne diye geciyor acaba. Dikis olacak ya
Süt kanalları o yarıklarda. Benim de öyle, sıkınca 6 7 yerden süt geliyor. Korkma. Emzirmenin ilk 1 2 hafta ağrısı yanması oluyor ama sonra alışıyorsun. Boşuna stres yapmışım dersin :)Kizlar herkese selam, meme ucum sanki yarik yarik ( daha önce dogum yapmadim dolayisiyla emzirme gecmisim yok) ve bu yillardir böyle.. Herhangi bir acisi yok ama yeni yeni krem sürmeye baslayinca emzirme sürecinden korkmaya basladim. Meme ucu böyle olan var mi ? Acaba emzirmede sorun yasar miyim ?
Ben sezaryan olmuştum ama karına bastırılma ve çekiştirmeyi hatırlamıyorum bile. Uyuştuğun için bilmiyorsun ki..Kesinlikle öyle sırf karına bastırma muhabbetini duydum diye sezaryen korkum oluştu şimdi de zorunlu sezaryen olacağım keşke hiç duymasaydım anlatmasalardı
Kısa kol olmalı. Hastanede belki gerek olmaz çünkü soğuk oluyor ama evde lazım olacaktır. 3 5 tane de olsa ihtiyaç olacaktır. İlk bebeğim kışın doğdu. Uzun kollu evde vardı o yüzden sadece kısa aldım.Kizlar bu bebek kiyafetleri alirken ben hep uzun kollu almisim. Agustos sicak olmaz mi ya acaba bi kac tane de kisa kollu mu alsam bilemedim bana herkes uzun kollu al diyo siz nasil aldiniz zamanini beklerse bebegim agustos sonunda dogumum o zamana kadar havalar serinler mi acaba
Burdaki devlet hastanesi 37 den önce kabul etmiyor ,başka hastanelere yönlendiriyor,bide 5 cm kadar acilmaya yoksa eve gonderiyolar ,5cm den sonra yatiş yapiyolarİlk doğumu olmayan arkadaslar icin konuşuyorum benim de değil fakat ilkim sezeryan ikinci doğumum normal de doğumum su gelişi ile başlayıp suni sancı ile devam etti ancak o şekilde doğum yapabildim Acaba şuanki gebeliğimde de su gelişi olurmu? Ve devlet hastanesine baş vursam suyum gelirse hemen sezeryana almaya çalışırlarmı bilginiz var mı? Ben tekrardan gereksiz yere sezeryan olmak istemiyorum devlette beni kabul edermi bilmiyorum eğer ederlerse umarım kendi sancımı birazını evde çekip gidebilecek durumda olurum devlette çok azarladıklarını duydum birazda korkuyorum açıkçası ebelerden. Devlette normal doğum tecrübesi olanlar varsa tecrübelerinize ihtiyacım var
Bana da oldu bir kere sondan bir önceki NST’de çok kötü oldum, resmen soğuk terler döktüm bayılacaktım zaten hissettim çok kötü olduğumu hemşireyi çağırdım çıkartın dedim çünkü ben çok kötüyüm beni de sırtüstü yatırmışlardı. Hatta sonra doktoruma söyledim düz yatırmamaları gerekiyordu dedi çünkü haftamiz çok ileri düz yattığımızda tansiyonumuz düşüyorKızlar 2.kez nst ye girdim ben bugün.36+0.Biraz rahatsızdım boğazım enfeksiyon.içerside çok havasızdı soğuk soğuk terledim yana yattım başım dönüyor diye ,bu seferde hemşire doğru sonuç göstermiyor düz yatın dedi bu seferde başım çok döndü midem çok bulandı az sabredin diye diye tamamladım.Ama inanılmaz kötü oldu heleki o sesler iyice panik atak oluyorum sanki nst de kötü etkilenen varmı benim gibi doktorum ilk kez heran herşey olabilir artık dedi tedbirli olmamı söyledi. 38+5 olarak planladık bakalım. Sıcaklardan çok fena oldum hava temizleyici cihaz var onun karsısında takıldım gece gündüz bu seferde hasta oldum fena sıcakların azalması şuan tek temennim. Umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize az kaldı
Hiç öyle bir şey yok çekiştirme ya da bastırma falan bu arada zaten olsa da hissetmiyorsun benden aldın uyuşuk çünkü hepsi anlık şeyler birkaç dakika sürüyorKesinlikle öyle sırf karına bastırma muhabbetini duydum diye sezaryen korkum oluştu şimdi de zorunlu sezaryen olacağım keşke hiç duymasaydım anlatmasalardı
Evet evet inşallahMaşallah artık kendi nefes alıyorsa işin büyük kısmı bitmiş Allah’ın izni ile
Canım valla siz söyledikten sonra rahatladım zaten artık kulak kapamaya da başladım bir de sezeryan zorunlu olunca iyice tedirgin ettiler beni şu an daha ılımlı bakıyorumHiç öyle bir şey yok çekiştirme ya da bastırma falan bu arada zaten olsa da hissetmiyorsun benden aldın uyuşuk çünkü hepsi anlık şeyler birkaç dakika sürüyor
Odada 4-5 kişi daha oluyor ben hariç. Ses kıstırma işi yaramaz. Oturarak olabilir belki her hafta olcak artık nst sorayım bi.NST'nin sesini kıstırabilirsiniz beni de rahatsız etti kulak tırmalıyo. Oturarak bakamazlar mı acaba?
Evet bana da doktorum aynısını söyledi. Kontroldede oldu bi kere hemen dönerek yat dedi düz yatınca bebek damarlara daha çok baskı yapıp tansiyon düşüklüğüne sebep oluyormuş. Bende nst ye girdiğimde hemşireye dedim yan yatabilirmiyim yatabilirsin dedi. 10 dk sonra kontrole geldi düzensiz olmuş ritimleri dedi hoca bizden böyle bir Görüntü istemiyor dedi düz çizgi şeklindeydi. O sebeple düz yatırdı ondada fenalaştım süremde uzadı çok zorlandımsen ve bebiş nasıl oldunuz canım?Bana da oldu bir kere sondan bir önceki NST’de çok kötü oldum, resmen soğuk terler döktüm bayılacaktım zaten hissettim çok kötü olduğumu hemşireyi çağırdım çıkartın dedim çünkü ben çok kötüyüm beni de sırtüstü yatırmışlardı. Hatta sonra doktoruma söyledim düz yatırmamaları gerekiyordu dedi çünkü haftamiz çok ileri düz yattığımızda tansiyonumuz düşüyor
Iyhh niye bağırttırıyolar şu aleti ya ben gittiğimde de birinin nstsini hastaneye yayın yapiyolardi ne gerek var anlamıyorum daha dik pozisyon ayarlarlar bence sonrakilerdeOdada 4-5 kişi daha oluyor ben hariç. Ses kıstırma işi yaramaz. Oturarak olabilir belki her hafta olcak artık nst sorayım bi.
Başkasının sesinden kendimkinin sesini anlamıyorum çocuğum panik oluyor iyice bende bakalım soracağım canım saolIyhh niye bağırttırıyolar şu aleti ya ben gittiğimde de birinin nstsini hastaneye yayın yapiyolardi ne gerek var anlamıyorum daha dik pozisyon ayarlarlar bence sonrakilerde
Ben de korkuyorum hiç sezeryan düşünmüyordum doktor sezeryan yapim dediğinden beri ocim İçimi yiyor düşünmemeye çalışıyorum okumamakta çalışıyorum :/Canım valla siz söyledikten sonra rahatladım zaten artık kulak kapamaya da başladım bir de sezeryan zorunlu olunca iyice tedirgin ettiler beni şu an daha ılımlı bakıyorum
Ben de öyle demeye çalışıyorum ama garip hissediyorum korkuyorum bebek için, inşallah ben işlerimiz tez vakitte yanımızda olurbiliyorum nasıl hissettiğini ama demek ki sağlıklısı bu ise böyle olması gerekiyor diye düşündüm ben hep
Sizin de mi zorunlu sezaryenBen de korkuyorum hiç sezeryan düşünmüyordum doktor sezeryan yapim dediğinden beri ocim İçimi yiyor düşünmemeye çalışıyorum okumamakta çalışıyorum :/