- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
- Konu Sahibi palm angels
- #2.641
Yazıyı görünce yazayım dedim bende merak ediyordumKız sen bizi satıp buralara mı geldin Ben de diyorum bu nereler de sesi çıkmıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazıyı görünce yazayım dedim bende merak ediyordumKız sen bizi satıp buralara mı geldin Ben de diyorum bu nereler de sesi çıkmıyor.
İlk amniosentezim yıllar önceydi o zaman fetal Dna yoktu İkincisi mozaik embrşyo olduğu için fetal dna nın en kapsamlısı bile tanı atlatabilir dşye hem doktorlarım hem de firma önermedi amniosentez ile kromozam tayini ve ekstra mikroarray testi yapıldı Ama grupta tek tük fetal dna sonrası amniosentez gerekenleri okudum O zaman gittşğim genetik hocası fetal dna yı genç yaştaki gebeler dışında önermem demiştiPeki öncesinde dna tarama testi yaptırıp sonra mı amniyosentez yaptırdınız ozel
Değilse sebebi neydi ? Dna testleri olumsuz mu geldi yoksa yanlış mı oldugunu düşündü doktorunuz ?
Gözünüz aydın tebrikler Darısı başımızaKızlar doktordan çıktım az önce miniğimin kalp atışını duyduk karından göremedi idrarım hiç yok diye vajinalden dinledik bu arada 6+3 günlükmüşük palm angels
Bende senin gibiyim canım . Midem hiç bulanmadı , koku hassasiyeti yok . Şişkinlik desen oda çok az . Geçen hafta hergün şiddetli ama kısa süreli sancılarım oldu 2 gündür oda gitti . Sadece bitkinlik var o da normalde de vardı ayırt edemiyorumHanımlarrrrr günaydınn
Mide bulantılarınız ne zaman başladı? 7+3 deyim ama hala çok nadir hava değişimi yaşadığım anlar dışında midem bulanmıyor. Normalde zaten istesem bile asla istifra edemezdim şimdide mide bulantısı olmayınca istemsiz tedirginim miniğim iyi mi acaba diye. Rahim büyüme sancıları da bitince hiçbir belirti kalmadı neredeyse mide de şişkinlik ve göbek dışında
Hayırlı olsun :)Merhabalar bende aranıza yeni katıldım.beni de eklerseniz sevinirim palm angels
İkinci hamilelik(ilki ikizdi): 3.bebek
Sat:3 Kasım
Kese:5+3
Kalp atışı:6+4
Memleket Denizli
Tahmini doğum tarihi:09.08.2024
Benim de ilaç kullanacak kadar değil bulantım sadece yemeklerden sonra bir tiksinme ve bulanma geliyor. Sancı benim de yok hiç uyku hali de azaldı. Ama bence böyle olması daha iyi her belirtiyi çok yaşasak evden çıkılmaz.Hanımlarrrrr günaydınn
Mide bulantılarınız ne zaman başladı? 7+3 deyim ama hala çok nadir hava değişimi yaşadığım anlar dışında midem bulanmıyor. Normalde zaten istesem bile asla istifra edemezdim şimdide mide bulantısı olmayınca istemsiz tedirginim miniğim iyi mi acaba diye. Rahim büyüme sancıları da bitince hiçbir belirti kalmadı neredeyse mide de şişkinlik ve göbek dışında
Canım keseyi 4+5 gördüm onu eklememişsin galibaPazartesi ekliyorum canım
Hadi hayırlı olsun :)Merhaba sat 15.11. 4 aralık 5.gün dondurulmuş tek embriyo transfer oldum. Sonucum pozitif. Yaş 33. Şehir Ankara. 7 yaşında bir kızım var. Tahmini doğum 20.08. İlk randevum 6 Ocak
Geç döllenme olmuş ya kese için 5+1 yazabilirsin kalp atışı için 6+3Hayırlı olsun canım ben senin keseyi yanlış mı yazmışım o da 6+1 diyor da
Aminnnn teşekkür ederimGözünüz aydın tebrikler Darısı başımıza
Belirtileri bile seviyormusum onu anladım birkaç gündür hiçbir belirti olmayınca rahat batıyor sanki biraz banaBende senin gibiyim canım . Midem hiç bulanmadı , koku hassasiyeti yok . Şişkinlik desen oda çok az . Geçen hafta hergün şiddetli ama kısa süreli sancılarım oldu 2 gündür oda gitti . Sadece bitkinlik var o da normalde de vardı ayırt edemiyorum
Haklısın canım ama hafif ağrılar vs sürekli miniği hatırlatıyor temkinli davranıyordum şimdi bazen unutuyorum merdivenden hızlı hızlı iniyorum falan. İnsan küçük belirtileri bile özler mi yaaBenim de ilaç kullanacak kadar değil bulantım sadece yemeklerden sonra bir tiksinme ve bulanma geliyor. Sancı benim de yok hiç uyku hali de azaldı. Ama bence böyle olması daha iyi her belirtiyi çok yaşasak evden çıkılmaz.
Öncelikle hayırlı olsun canım. Akıntı kısmı tamamen normal benimde hala öyle devam ediyor 7+3. Sadece şunu farkettim su içtiğim zamanlarda daha beyaz ama az su tukettigimde sarı oluyor. Sadece yanma eşlik ederse mutlaka doktora danışMerhabalar, cuma akşamki bhcg değerim 79du pazartesi sabah 288 olmuş sanıyorum güzel artmış. Henüz doktora gitmedim cuma günü için doktorumdan haber bekliyorum. Sizler benden 1-2 hafta önden gidiyorsunuz ben kendi hesaplarıma göre 4+2 filanım şu an. Sormak istediğim bir şey var, bu haftalarda sizde de beyaza yakın sarımsı akıntınız olmuş muydu? Enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum öyle bir belirtim yok, hamile olduğumu öğrendiğimden beri var özellikle gündüzleri daha yoğun olup akşamları azalıyor. Normal mi acaba
Aa evet çok mantıklı aslında çünkü gece su içmediğim için haliyle gündüzleri dediğiniz gibi sarı ama gün içinde su içtiğim için akşamları öyle olmuyor. Cevabınız için çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun canım. Akıntı kısmı tamamen normal benimde hala öyle devam ediyor 7+3. Sadece şunu farkettim su içtiğim zamanlarda daha beyaz ama az su tukettigimde sarı oluyor. Sadece yanma eşlik ederse mutlaka doktora danış
Amin canm aminHiç söyleme canım ya diğer gebeliğimde boş gebelik olmuştu araştırmadan direk başla dedi pıhtılaşma dan olabilir dedi yani eğer yoksa boşa bu acıyı çekiyorumdur ne diyeyim Allah hepimizin yardımcısı olsun
Dusukten 1 ay sonra gitmek gerekiyormuş. Bende öyle yaptım canm önce dahiliye ye gidiyorsun kayıpların olduğunu pıhtılaşma testi önerdi kadın dogumcu dedim. Önce bütün. Kan idrar hormon tahlilleri yapıldı. Vitamin yazdı. Sonra hemotolojiye sıra açtı. Hematoloji gittim. Pıhtılaşma testi ve genetik bölümünde kromozom testi yapıldı. Sonuçta pıhtılaşma bozukluğu çıktıHangi bölüme gitmek gerekiyor canımm