- 7 Mayıs 2012
- 801
- 1.108
-
- Konu Sahibi palm angels
- #2.541
21 Ağustos son adet 17.11.2023 Kocaeli hissettiğim cinsiyet erkek Daha doktora gitmedimMerhaba :)
tahmini doğum tarihi son adet tarihiniz nedir? Bir de hangi şehirdensiniz?
Benim cuma günü kalp atısı icinnYaa teşekkürlerr senin ne zaman doktor randevun
Ben yaptıracağım. 10. hafta dedi bana doktor fetal içinFetal dna testi yaptıracak olan var mi aranızda bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba özel hastanedeki doktorumla bugun görüştüm 7+1 oldu bebeğim ve doktorum ikili üçlü dörtlü test yaptırmaktansa sadece bunu yaptır hepsinin toplam maliyetine geliyor dedi aradım fetal dna için doktorumun verdiği numarayla şuan çok kararsız kaldım
Ben de yaptırmayı düşünüyorum henüz fiyat almadım ne kadarmış acaba?Fetal dna testi yaptıracak olan var mi aranızda bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba özel hastanedeki doktorumla bugun görüştüm 7+1 oldu bebeğim ve doktorum ikili üçlü dörtlü test yaptırmaktansa sadece bunu yaptır hepsinin toplam maliyetine geliyor dedi aradım fetal dna için doktorumun verdiği numarayla şuan çok kararsız kaldım
Ne için bu test ler isteniyorBen de yaptırmayı düşünüyorum henüz fiyat almadım ne kadarmış acaba?
O bulantıyı çok iyi biliyorum geçen yıl hamileyken yaşadım insan yediğine yiyeceğine bin pişman oluyor İkinci trinesterda geçiyor Sigara işi çok iyi olmuş Kaşıntı son aylarda olmuştu hatta tırnak izi kaldı göbeğimde o dereceHerkese iyi haftalarr nasılsınız? 6+3 ile bugün doktora gidiyorum. Kusmam yok ama yemeklerden sonra bir bulantı giriyor. Bunu ve arada gelen kaşıntıyı doktora soracağım. Sigarayı çok zor bırakmıştım içmiyordum ama çok zorlanıyordum başım ağrıyordu ama 3 gündür kokusundan hatta görüntüsünden bile iğrendim. Eşimin içmesi bile midemi bulandırıyor. Bu yüzden mutluyum sonsuza kadar kurtuldum bir daha da başlamam gibi geliyor :) Uzun zamandır bırakmak istiyordum ama bağımlıydım.
Benim görüştüğüm doktorumun yönlendirdiği yer 440 dolar dedi ve eger kesinlestirirseniz ocaktaki zamdan zarar görmeyeceksiniz konuştuğumuz fiyat üzerinden ödeme yapacaksınız dedi güney Kore'de Seul'e gidiyormus verdiğim kan orda işlenip bütün kromozomsal kalıtsal hastalıklar anomalileri ve cinsiyet belirleniyormuş 10. Haftada alıyorlarmış kanı 10-14 gün içerisinde sonuçlar geliyormuş.Ben de yaptırmayı düşünüyorum henüz fiyat almadım ne kadarmış acaba?
İkili üçlü dörtlü test yerine sadece bunu yaptırmamı sonuç sorunsuz çıkarsa sonra istersem 20. Haftaya kadar bile doktora gitmesem olabileceğini söyledi doktorumNe için bu test ler isteniyor
bana doktor nedenini söylemedi. Yani olabilir falan diye geçiştirdi aslında. Çünkü ben transferden önce polip ameliyatı kist ameliyatı rahim ameliyatı hepsini oldum. Yani çok kontrollü sırasıyla gitmiştik. Sakın moralini bozma ben hiç moralimi bozmadım amaan vardır hayrı gidiyim gezeyim eğleneyim kafasında oldu
Canım , benim forumda okuduğum yorumlarda 300-400 dolar arası değişiyordu fiyatlar . Yine doktor yönlendirmelerinde doktorun klinikle anlaşma indirimi oluyordu , o zaman daha da uyguna geliyor . İstersen farklı merkezleri de bir araştır fiyat ve görüş alBenim görüştüğüm doktorumun yönlendirdiği yer 440 dolar dedi ve eger kesinlestirirseniz ocaktaki zamdan zarar görmeyeceksiniz konuştuğumuz fiyat üzerinden ödeme yapacaksınız dedi güney Kore'de Seul'e gidiyormus verdiğim kan orda işlenip bütün kromozomsal kalıtsal hastalıklar anomalileri ve cinsiyet belirleniyormuş 10. Haftada alıyorlarmış kanı 10-14 gün içerisinde sonuçlar geliyormuş.
Ben düşünüyorum galiba çok kararsızım fiyat ne dediler size burda okuduğum kadarıyla 10 bin tutuyormuşFetal dna testi yaptıracak olan var mi aranızda bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba özel hastanedeki doktorumla bugun görüştüm 7+1 oldu bebeğim ve doktorum ikili üçlü dörtlü test yaptırmaktansa sadece bunu yaptır hepsinin toplam maliyetine geliyor dedi aradım fetal dna için doktorumun verdiği numarayla şuan çok kararsız kaldım
Ben düşünmüyorum canım çünkü bu bebeği bir süredir bekledim ve o bana tutundu ve şuan kalbi atiyorsa bu hamileliği sonlandıramam o nedenle rabbim ne nasip ettiyse başımın üzerine diyorum. Sadece ikili tarama yaptırmayı düşünüyorum belki onu bile yaptırmam o konuda çokta net değilim.Fetal dna testi yaptıracak olan var mi aranızda bu konuda ne düşünüyorsunuz acaba özel hastanedeki doktorumla bugun görüştüm 7+1 oldu bebeğim ve doktorum ikili üçlü dörtlü test yaptırmaktansa sadece bunu yaptır hepsinin toplam maliyetine geliyor dedi aradım fetal dna için doktorumun verdiği numarayla şuan çok kararsız kaldım
440 dolar Şuanki kurla 12 bine geliyor benim doktorumun önerdiği yer canımBen düşünüyorum galiba çok kararsızım fiyat ne dediler size burda okuduğum kadarıyla 10 bin tutuyormuş
Herşey Allah'tan tabiki benden aldırmayı düşünmüyorum sadece daha bilinçli bir ebeveyn olmak istiyorum bi sonunu görmeden atlamak var bide her şeyi bilerek önlemini alarak beklemek var doğumu ben bilinçli olmayi tercih ediyorum sadece Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık uzun ömür sag salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallahBen düşünmüyorum canım çünkü bu bebeği bir süredir bekledim ve o bana tutundu ve şuan kalbi atiyorsa bu hamileliği sonlandıramam o nedenle rabbim ne nasip ettiyse başımın üzerine diyorum. Sadece ikili tarama yaptırmayı düşünüyorum belki onu bile yaptırmam o konuda çokta net değilim.
Anladım yılbaşından sonra daha da artar çokmuş da fiyatı440 dolar Şuanki kurla 12 bine geliyor benim doktorumun önerdiği yer canım
Ayyyy perşmbe bende kese için gidecem o zaman bende 5+6 olucam duyarmıyım acaba kalp sesiKızlarım selambugün Dr kontrolüm vardı çok şükür derinden de olsa bebeğimin kalp atışını duydum darısı bekleyen herkesin başına gebeliğimin tam haftası da 5+6 olarak belirlendi güncelleyebiliriz misin canım rica etsem palm angels
Amin inşallah tabiki bu konuda haklısınız o nedenle ikili tarama yaptırmayı düşünüyorum ben. Kendim için söyleyeyim ben öncesinde ogrenirsem ve bir problem varsa istemsizce uzulecegim için ister istemez bebeğimde üzülecek duygularımı hissedecek o nedenle de yaptırmak istemiyorum. Tabi ki herşey Rabbimin takdiri. Sağlıkla huzurla ve kolaylıkla alalım evlatlarımızı kucaklarimiza inşallahHerşey Allah'tan tabiki benden aldırmayı düşünmüyorum sadece daha bilinçli bir ebeveyn olmak istiyorum bi sonunu görmeden atlamak var bide her şeyi bilerek önlemini alarak beklemek var doğumu ben bilinçli olmayi tercih ediyorum sadece Rabbim bütün evlatlarımıza sağlık uzun ömür sag salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah