- 9 Aralık 2023
- 380
- 396
- 28
- Konu Sahibi palm angels
- #2.521
Ben transfer esnasında tuvalete aşırı sıkıştım çok zorlandım onunla mı ilgili diye düşündüm transfer esnasında da kastım kendimi ama önce çift çizgiden negatife döndüCanım hiç bir nedeni yok 5. gün embriyosuydu 5AA dı ama tutmadı.
2. yi hiç beklemeden yaptırdım. Açıkçası 2. transfer için asla heyecanlı ve mutlu değildim direkt olumsuz düşünüyordum. İlkinden farklı olarak 2. transferde ilk 5 gün yattım evde işe gitmedim rapor aldım.
Eşimde gitmedi yemek temizlik her şeyi o yaptı. İlk transferde dikkat etmemiştim sigara içmiştim az da olsa bu transferimde sigara içmedim çiğ kabak çekirdeği yedim ve açıkçası kafamdan sildim attım sanki ameliyat oldum eve geldim dinlendim böyle gibiydi.
Test gününe kadar bekledim asla o kaset testlerden almadım. (ilk transferde 5. gün başlamıştım yapmaya) kısacası aklımdan çıkarttım transfer olduğunu. Belirti aramadım. Zaten belirti dedikleri ufak ufak her ay adet öncesi yaşadığımız şeyler farklı bir tek ÇOK ÜŞÜMEMDİ. Aşırı üşüyordum o da havalardan dolayı olacağını düşündüm.
Negatif alırsam üzülmem zaten beklediğim bir şey dedim kendime pozitif olursa çok büyük sürpriz olur dedim. Öyle de oldu. Test günü gittim 1 saate sonuç çıktı ama çıkana kadar kalbim güm gümdü ilk kez o zaman heyecanlandım görünce de sonucu cidden çok çok şaşırdım. Tedavisiz kalsam bu kadar şaşırmazdım.