- Konu Sahibi palm angels
- #25.141
Doktor ne dedi canım bu duruma hemen sıkma canını 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor diye biliyorumKızlar canım çok sıkın bebiş az kilo almış 2 kg olmuş 34+2 karın çevresi de 2 hafta geri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor ne dedi canım bu duruma hemen sıkma canını 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor diye biliyorumKızlar canım çok sıkın bebiş az kilo almış 2 kg olmuş 34+2 karın çevresi de 2 hafta geri
Doktor başka bir şey demedimi canım bebekler 34 haftalık olunca niye böyle oluyor Ağustos grubumuz daki bebekler hepsinde niye böyle bir sıkıntı var ya çok üzüldüm canım sıkıldı şimdi ya Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza versin bu hafta bütün anne adaylarımız hep karın cevresi gelismemiş diye geliyor kontroldenKızlar canım çok sıkın bebiş az kilo almış 2 kg olmuş 34+2 karın çevresi de 2 hafta geri
Amin inşallah benim doktorumda iki hafta normal.demistiDoktor ne dedi canım bu duruma hemen sıkma canını 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor diye biliyorum
Ben chicconun setini aldım yeğenimde kullanmıştık güzeldikızlar bebişler için nasıl tarak aldınız? nereye baksam şu keçi kılı olanlardan görüyorum ama hiç hoşuma gitmediler, kılları dökülüyormuş bir de ıslak kalınca falan kokuyor diyorlar. bunun dışında başka bir tavsiyeniz var mı?
Yok herhangi bir sorun yoktu kilom fazla geldi doktoruma, kilo oksaparın etkisini azaltır içimiz rahat etsin bi bakalım dedi test yaptı ordan çıktı, belki sizin mg lar yüksektir ilaçlarınBebeğe giden kan akımında azalma mı görüldü acaba bende sizin kadar kilo aldım şimdiye kadar doktor bir şey demedi kan sulandırıcı iğneyi tek doz kullanıyorum birde coraspin işte.
Doktor minyon bir bebiş olacak dedi.Doktor ne dedi canım bu duruma hemen sıkma canını 2 hafta ileri geri normal kabul ediliyor diye biliyorum
30+0 mı? Benim de 30+0 da 1505 gramdı haftasıyla uyumlu dediKızlar selam biz de bugün 31 hafta olduk doktora gittik- 1580 gr geldi, 30 hafta gibi görünüyordu ölçümler baktim ortalama, emin olamadım pek bi bilgide vermiyorlar burda iyi her şey normal dedi doktorumuz aslinda bebegin sivisi, kan akisi vs siz ne dersiniz kilosu az mi?
Bilmiyor ki canım benimki miyomdan olabilir dedi kan akışı,suyu v.b normal dediDoktor başka bir şey demedimi canım bebekler 34 haftalık olunca niye böyle oluyor Ağustos grubumuz daki bebekler hepsinde niye böyle bir sıkıntı var ya çok üzüldüm canım sıkıldı şimdi ya Allah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza versin bu hafta bütün anne adaylarımız hep karın cevresi gelismemiş diye geliyor kontrolden
İyi o zaman ya 100 iyidir ya evde de gelene gidene kahve yanına falan konurBende yüz yaptırıyorum canım
Canim benim ilk cocuk 2 hafta geri kalmisti 1380 gramken cok sukur 2700 dogdu,sen zaten 2 kg olmussun kritik yeri gecmissin,3 hafta gerilik olmadigi muddetce doktorlar onemsemiyorKızlar canım çok sıkın bebiş az kilo almış 2 kg olmuş 34+2 karın çevresi de 2 hafta geri
Doğum kilosunun aslında bir önemi yok belirli bir sınırı aştıktan sonra zaten her türlü büyüyorlar. Benim eşim 4200 kg doğmuş şimdi 63 kg kilo alamıyor yese de boşver ilerde nasıl olacağı genetik olarak belli zaten dışardan takviyesini proteinini iyi veririz büyütürüzBilmiyor ki canım benimki miyomdan olabilir dedi kan akışı,suyu v.b normal dedi
Sen nereye yaptiriyosunİyi o zaman ya 100 iyidir ya evde de gelene gidene kahve yanına falan konur
buna da dökülüyor diye yorum yapanlar olmuş ama başka bulamadım ben de bunu alıcam galiba. teşekkürlerBen chicconun setini aldım yeğenimde kullanmıştık güzeldi
Bebeğin kilosu kaç canım ? Bugün benim bebişte minyon çıktıDoktor minyon bir bebiş olacak dedi.
Benimde 34+2 de 2180 gram çıktı banada minyon bebiş dedi canım, geçenki kontrole göre kilo alımı iyiyse 2 hafta geri olması cok önemli değilmiş, sağ salim gelsinler dünyaya besler kilo aldırırız biz üzme hiç kendiniKızlar canım çok sıkın bebiş az kilo almış 2 kg olmuş 34+2 karın çevresi de 2 hafta geri
Hayırlısı neyse o olsun inşallah sağ salim kucaklarimiza alirizBilmiyor ki canım benimki miyomdan olabilir dedi kan akışı,suyu v.b normal dedi
Benim iğne 0,4lük hap 100mg ama doktorların yorumlaması da farklı olabiliyor kişiden kişiye göre inşallah sıkıntı çıkmadan sağ salim kavuşursunuz bebeğinizeYok herhangi bir sorun yoktu kilom fazla geldi doktoruma, kilo oksaparın etkisini azaltır içimiz rahat etsin bi bakalım dedi test yaptı ordan çıktı, belki sizin mg lar yüksektir ilaçların
Bu bakılan kan pıhtılaşma testleri anlık bilgi veriyor kesin ve net bir bilgi değil herkesin süreci farklı arkdaşın iki damarında da direnc varmış. Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum ama genetik olarak mutasyonlu genim olduğu için. Kimseyle kıyaslamak doğru değil hepimizin tedavisi başka vücutları farklı endişe etmeyin inşallah sağlıkla kavuşacağız bebeklerimizBenim iğne 0,4lük hap 100mg ama doktorların yorumlaması da farklı olabiliyor kişiden kişiye göre inşallah sıkıntı çıkmadan sağ salim kavuşursunuz bebeğinize