- 2 Aralık 2023
- 1.238
- 1.435
- Konu Sahibi palm angels
- #24.821
iyi yapmışsın fazla fedakar olunca da olmuyor bazen. takip et dene bakalım inşallah bir daha yaşanmazYani her türlü araştırdım ofise kapı komşu iş yerlerine gittim kaıdnlarla konuştum özellikle senin kocandan yana bişey görmedik o kadın sizin elemanla görüşüyordu bazen dediler. Ama kadının anormal olduğunu da söylediler kadının niyeti kötü benimkisinin de belli değil. Ne telefon kaydı ne bir kanıt yok. İki kadın gidip akşam vakti oturmuşlar. İş yeri komşusu bir de kadın. Belki bu oturmanın devamı kötü gelirdi bilmiyorum. Belirsiz bir durumda da evliliği bitirecektim adam gelmedi avukata gittim vekalet vs ama sonra bekleyince kanıt aradım bulamadım kaldım öyle. Çocuklar da baktım değişti kötü durumda onlarla ilgilenip aramızda kalmayı başardı. Ayrılmadık ama ben güvence de vermiyorum tek hatasına bakar o da anladı bunu zaten. Bu arada çıkar paramı arabamı alcam dedim sıfır araba aldım 2 milyona artık aman eksik olsun kafasından çıktım . Şimdi çocukları tatile getirdik. Devam edeceğim şimdilik iyi kötü gidiyor unutmuyorum olanları her fırsatta burnundan getiriyorum. Razıymış beyefendi. Yapmadığım birşey için evliliğimi bitiremem vs Allah bilir ne olduğunu ben çözemedim ama artık gözüm üstünde nereye kadar bakalım.