- 12 Ağustos 2018
- 2.095
- 2.221
- Konu Sahibi palm angels
- #24.701
Çok duygusal sanırım dimiiiiYengeç burcu bir kızın olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok duygusal sanırım dimiiiiYengeç burcu bir kızın olacak
Canım benim de öyleydi geçen hafta üst üste adet sancısı gibi sancım oldu akıntım da hep vardı ztn bide bazen batma oluyordu enfeksiyon varmış antibiyotik içtim onu da düzenli kullanmadım ama geçti şükürKızlar selam bugün 30+4 üz beyaz kremsi akıntıyla kasık ağrım var hafif ama neden oluyor Allah korusun
Yengeç Burcu anaç çok düşünceli oluyor duygularını yönetmeyi biliyorlar benim tanıdığım yengeçler bide korumacı oluyorlar hayırlı gelsin ilk bebişimiz sağlıklıca kucağına alÇok duygusal sanırım dimiiii
Aynen evet idrar tahlili. Bu haftalarda çok sık görülür dedi annem , dikkatli olmak lazım. Umarım önemli bir şey değildir sizinki de :)Canim idrar tahlili dimi ? Ayin 10 unda verdim aslinda 2 tane idrar tahlili bir sey yoktu doktora soylucem tekrar ptesi, ben iste biraz iliskiden de suphelendim kizlar yazmisti sanki enfeksiyon olabiliyor diye. Allah korusun hepimizi çok sağol
Çok çok tatliş yaşasın tam benlik ben de öyleyim çünkü inşallah canım benim çok teşekkür ederimYengeç Burcu anaç çok düşünceli oluyor duygularını yönetmeyi biliyorlar benim tanıdığım yengeçler bide korumacı oluyorlar hayırlı gelsin ilk bebişimiz sağlıklıca kucağına al
Bende bebişimin yengeç olmasını çok isterdim ama başak olacak sanırımÇok çok tatliş yaşasın tam benlik ben de öyleyim çünkü inşallah canım benim çok teşekkür ederim
Ben teraziyim başakları da çok severimBende bebişimin yengeç olmasını çok isterdim ama başak olacak sanırım
Bende teraziyim ayy bebişlerimizi sağlıklıca alalım kucağımıza da inşallahBen teraziyim başakları da çok severim
Yengeç burçları çok hisli oluyor bence zeki de oluyorlar severim yengeciÇok duygusal sanırım dimiiii
Bende tam tersi oldu canım , 1. Ve 2. Trimester iştahım daha fazlaydı . Sıcaklar , mide yanması , yemek sonrası ağırlık ve halsizlik iştahı kesti zorla yiyorumKızlar son aylara girdik yaklaştik çok sık acikiyormusunuz ya ben dünyaları yesem doymuyorum ya inşallah bebiş kilo alıyordur bende kalmiyordur
Benim de tam tersi ilk 4 Ay hep kustum bu son aylarda yiyorum çok çabuk kilo alınıyor son ayda yaBende tam tersi oldu canım , 1. Ve 2. Trimester iştahım daha fazlaydı . Sıcaklar , mide yanması , yemek sonrası ağırlık ve halsizlik iştahı kesti zorla yiyorum
Şahsen benim her yerim ağrıyor ayırt bile edemiyorumKızlar kuyruk sokumunuzda oturup kalkarken ağrı oluyor mu yaa
Geçmiş olsun yaaa benim sadece oturup kalkarken batma hissi gibi ağrı oluyor değişik bi şekil merak ettim olan var mı diyeŞahsen benim her yerim ağrıyor ayırt bile edemiyorum
Canım geçti şükür bi yarım saat sürdü gibi yok şimdi ama dediğin gibi hafif sanki bişyiler yanma gibi de hissediyorum ondan kesin yaptırırım idrar testi, ah ne zor ya sürekli tedirginizCanım benim de öyleydi geçen hafta üst üste adet sancısı gibi sancım oldu akıntım da hep vardı ztn bide bazen batma oluyordu enfeksiyon varmış antibiyotik içtim onu da düzenli kullanmadım ama geçti şükür
Yün ve direk beli saran değil de giyilebilir korse daha rahat oluyormuş diye duydumKızlar sezaryandan sonra önerilen duyduğunuz bir korse var mı bi sürü model çeşit var hangisi iyi acaba
Yok bende olmuyor ama.agrilarim var 4 temmuzda kontrolüm var bakalım neler diyecek doktor nts hiç almadılar yaGeçmiş olsun yaaa benim sadece oturup kalkarken batma hissi gibi ağrı oluyor değişik bi şekil merak ettim olan var mı diye
Giyilebilir almıştım ama dikişlerimi ağrıttı, beli sarandan aldım daha iyi olmuştu. Ablam da giyilebilir olanda rahat etmişti. Sanırım denemek gerekecekKızlar sezaryandan sonra önerilen duyduğunuz bir korse var mı bi sürü model çeşit var hangisi iyi acaba