- 9 Mart 2022
- 8.229
- 6.268
- Konu Sahibi palm angels
- #23.181
Yok ne gıdık yapması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 31.haftadayım 27. Haftadan itibaren sütyenlerde göğüs ucu kısmı pütür pütür akıp kurumuş olduğunu farkediyorum ama öyle yapılacak kadar acıtacak kadar değilKızlar göğsünden renksiz yada krem renkli sıvı gelen var mı. Akıntı gelip göğüs ucum sütyenime yapışıyordu. Sıcaklardan takmamaya başladım şimdi tişörtlerim batıyo sürekli. Başına gelen var mı
Yaa alan var mi. Ben guvenemedim bu siteden alisveris yapan oldu mu cok uygunKızlar almak isterseniz 15 hazirana kadar 600e düşmüş ben yeni sipariş verdim arkadaşım burda yaptırdı beğendi
Canım ben sipariş ettim haftaiçi gelir muhtemelen atarım gelinceYaa alan var mi. Ben guvenemedim bu siteden alisveris yapan oldu mu cok uygun
Kalamar karides bunları da çok istiyorum artık doğurubca inşallah hepsinden yemek istiyorum ☺Afiyet olsun canım iyi bildiğin yerde yemeye çalış arada birden bişeycik olmaz ben de geçen kalamar aşerdim yedim nabiim çok yemedim ama
Ay umarım yapışmaz. Farketmeyip çekince çok acıyoBen 31.haftadayım 27. Haftadan itibaren sütyenlerde göğüs ucu kısmı pütür pütür akıp kurumuş olduğunu farkediyorum ama öyle yapılacak kadar acıtacak kadar değil
Benim de öyle sağ göğsümün altında ayakları var doktor ultrasonds da gösterdi oturmakta çok zorlanıyorum aşırı batıyor. Dün tatil verdi bana sağolsun dönmüştğ ayaklar aşağıya bugün yine yukarı diktiİnanaki bazen iki gün aşağıda ayakları ile tekmeliyor iki gün hep yukarda anlamadım gitti ya
Kalamar karides de mi yenmiyor ben deniz ürünlerini pişmiş olması şartı ile en başından beri yiyorum , bir tek midye yemiyorum o da ağır metaller yüzünden.Kalamar karides bunları da çok istiyorum artık doğurubca inşallah hepsinden yemek istiyorum ☺
1 takım hastane çıkışı, 2 ad bez, ıslak mendil, penye battaniye ben bunları koydum canım. İlk giyeceği kıyafetleri veriyorsun kısacasıKızlar merhaba ağustos başı doğacak bebeğimiz hemşireye verilecekler kısmına ne kpydunuz kafam çok karışık
amaaaan afiyet olsun benimde canim cok istiyo ama hijyeninden emin olamadigim icin yiyemedim dogurur dogurmaz otel odasina getirticem sjsjsjssjBen de bile olcanı sanmıyorum ama nete bakınca neler neler ☺☺
Ay hayır ya olmaz bana doktorum demişti ki Seda canın çok istiyorsa ye bir kokoreçKızlar yarım kokoreç yedim ben canım çok istiyordu. İnşallah sorun olmaz
Sabah krampları için hemen bacağını dik havaya çok rahatlatıyorSabah iki bacağıma giren krampın acısı ile bağırarak uyandım eşim çok korktu muhtemelen sancı filan girdi doğuruyorum zannetti canımın acısı geçince ben de bir gülme krizine girdim değişik bir sabah oldu
Valla ben 1 kereden fazla yedim çinde hindistanda kimbilir neler yiyorlardır hamileyken dedim yedim hahahKızlar yarım kokoreç yedim ben canım çok istiyordu. İnşallah sorun olmaz
Ben 3 Ay önce yemiştim 2 kere bisey olmadı o kadarda bsey olmaz yaa
Cnm benim doktorum taaa en başta iyi piştiği sürecek kokoreç yiyebilirsin demişti ben sevmem yemedim o ayrı :) için rahat olsun yani.Ben de bile olcanı sanmıyorum ama nete bakınca neler neler ☺☺
Ben yiyorum baktık da yemeden önce, yiyebilirsiniz diyoduKalamar karides bunları da çok istiyorum artık doğurubca inşallah hepsinden yemek istiyorum ☺