- Konu Sahibi palm angels
- #23.161
Selam kızlar, grubu sessiz takip ediyorum. Yorumlarınız beni rahatlatıyor. Yalnız olmadığımı hissediyorum. 27+1 bugun. Nefes darlığı çekiyorum. Bu haftalarda nefes sorunu yaşayanlar oldu mu içinizde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şahsen arada yaşıyorum hatta o gün kontrole gitmiştim geçen ay o gün nabzim yüksek çıkmıştı kalbim çok hızlı atıyordu ama çok ilgisiz bir doktora denk geldim o yüzden söyleyemedimSelam kızlar, grubu sessiz takip ediyorum. Yorumlarınız beni rahatlatıyor. Yalnız olmadığımı hissediyorum. 27+1 bugun. Nefes darlığı çekiyorum. Bu haftalarda nefes sorunu yaşayanlar oldu mu içinizde?
Aynen nabız yüksekliği bende de var ve nefes yetmeme, özellikle akşam yemeklerinden sonra çok sıkıntı yaşamaya başladım. Zaten kuş kadar yiyebiliyorum, o bile fazla geliyor. Nefes yetmedikçede panik yapıyorum. Kolaylıkla geçsin bu günler inşallahBen şahsen arada yaşıyorum hatta o gün kontrole gitmiştim geçen ay o gün nabzim yüksek çıkmıştı kalbim çok hızlı atıyordu ama çok ilgisiz bir doktora denk geldim o yüzden söyleyemedim
Amin inşallah benimde arada birden oluyor oturduğum yerde bazen uzaninca bazen yemekten sonra oluyor inşallah bebişlerimizi kucaklarimiza alınca hepsi geçip unutulacakAynen nabız yüksekliği bende de var ve nefes yetmeme, özellikle akşam yemeklerinden sonra çok sıkıntı yaşamaya başladım. Zaten kuş kadar yiyebiliyorum, o bile fazla geliyor. Nefes yetmedikçede panik yapıyorum. Kolaylıkla geçsin bu günler inşallah
Aynen nabız yüksekliği bende de var ve nefes yetmeme, özellikle akşam yemeklerinden sonra çok sıkıntı yaşamaya başladım. Zaten kuş kadar yiyebiliyorum, o bile fazla geliyor. Nefes yetmedikçede panik yapıyorum. Kolaylıkla geçsin bu günler inşallah
Amin inşallah benimde arada birden oluyor oturduğum yerde bazen uzaninca bazen yemekten sonra oluyor inşallah bebişlerimizi kucaklarimiza alınca hepsi geçip unutulacak
Ben 3 Ay önce yemiştim 2 kere bisey olmadı o kadarda bsey olmaz yaaKızlar yarım kokoreç yedim ben canım çok istiyordu. İnşallah sorun olmaz
Kardiyolojide benimde kontrolum yapıldı. Bir şey çıkmadı bende de. Ama insan ister istemez panik yapıyor artık. Her gün yeni bir level atlıyoruzBende de var hatta kardiyolojiye gittim ultrason ve holter takıldı bir şey çıkmadı.Büyük ihtimalle bebek mide ve kalbe baskı yapıyo.Ama bir kalp doktoruna gidin isterseniz.
Ben de bile olcanı sanmıyorum ama nete bakınca neler neler ☺☺Ben 3 Ay önce yemiştim 2 kere bisey olmadı o kadarda bsey olmaz yaa
Canım içinin rahat olması için mantardan kokoreç yapmanı tavsiye ederim. Aynı tadı alıyorsun ekmek arası yediğinde internette tarifleri varKızlar yarım kokoreç yedim ben canım çok istiyordu. İnşallah sorun olmaz
Bende de var canım 28+5 teyim. Özellikle konuşurken oluyor. Bide yatınca çarpıntı oluyor bende neden bilmiyorum kardiyolojiye de gitmedimSelam kızlar, grubu sessiz takip ediyorum. Yorumlarınız beni rahatlatıyor. Yalnız olmadığımı hissediyorum. 27+1 bugun. Nefes darlığı çekiyorum. Bu haftalarda nefes sorunu yaşayanlar oldu mu içinizde?
Aaa bakayım hemen çok sağol canımCanım içinin rahat olması için mantardan kokoreç yapmanı tavsiye ederim. Aynı tadı alıyorsun ekmek arası yediğinde internette tarifleri var
Doktoruma söyleyeceğim önerirse giderimBende de var hatta kardiyolojiye gittim ultrason ve holter takıldı bir şey çıkmadı.Büyük ihtimalle bebek mide ve kalbe baskı yapıyo.Ama bir kalp doktoruna gidin isterseniz.
Benim de orda canım alt karnım bomboş sağ ve sol göğsümün altında yatay duruyor iyiki de öyle aon zamanlar doğum pozisyonu alınca kafasını oraya dayayınca zor oluyor yatmak kalkmak çatı ağrısı falan inaşşalah daha dönmez diyorumKızlar benim bebiş çok yukarda ya sağ göğusume yerleşmis orda aşağı inmiyor ya
Kaçıncı haftadasınız? Benim 31. Hafta göbek deliğimin üstüne hala çıkmadı suyum az diye mi acabaKızlar benim bebiş çok yukarda ya sağ göğusume yerleşmis orda aşağı inmiyor ya
Afiyet olsun canım iyi bildiğin yerde yemeye çalış arada birden bişeycik olmaz ben de geçen kalamar aşerdim yedim nabiim çok yemedim amaBen de bile olcanı sanmıyorum ama nete bakınca neler neler ☺☺
Benim yukarlarda genellikle hep şuan 29+1Kaçıncı haftadasınız? Benim 31. Hafta göbek deliğimin üstüne hala çıkmadı suyum az diye mi acaba
İnanaki bazen iki gün aşağıda ayakları ile tekmeliyor iki gün hep yukarda anlamadım gitti yaBenim de orda canım alt karnım bomboş sağ ve sol göğsümün altında yatay duruyor iyiki de öyle aon zamanlar doğum pozisyonu alınca kafasını oraya dayayınca zor oluyor yatmak kalkmak çatı ağrısı falan inaşşalah daha dönmez diyorum