Kızlar içimi dökmek istiyorum size
son 10 gündür hayatımın en kötü günlerini yaşıyor olabilirim. Geçen hafta cumartesi tayinimiz açıklandı sevindik derken pazar günü eşim arabayla çok kötü bir kaza geçirdi lastik patlamış ve kontrolu kaybetmiş çok şükür emniyet kemeri takılı olduğu için 4-5 takla atan arabadan hafif sıyrık ve belinde kas zedelenmesiyle kurtuldu fakat o günden beri ne yerdeyim ne gökte çok şükür eşime birşey olmadı ama bütün planlarımız değişti istanbul gibi bi yerde araba hurdaya döndü ve hastanem uzakta kaldı kazadan sonra aileler geldiler bi süre onlar yanımızda durup gittiler sonrasında eşya toplamaya başladım mecburiyetten okullar kapandıktan sonra ankaraya ailemin yanına gidip orda doğum yapmak zorunda kalacağım oradan hiç bir doktor tecrübem yok son haftalarım ve uzun süre ayakta durmaktan resmen bacaklarımda varis oldu ağrısı sızısı yanında cabası mahvoldum günde 2 kez magnezyum kullanıyorum ama kas ağrılarıma iyi gelmiyor ağlayarak bağırarak uyanıyorum uykularımdan ağrıdan ve psikolojik olarak çok yıprandım herşey üst üste geldi evimi kapatıp doğumu ailemin yanında yapip tayin yerimize o sekilde gideceğiz birde yurt dışına geçici görevle eşimi götürüyorlar o arada da ben bütün bunların altından iki çocuk önümde biri karnımda nasıl baş edeceğim bilemiyorum kendimi çok güçsüz hissediyorum çok yorgunum buda bir imtihan biliyorum Rabbime eşimi bize bağışladığı için çok şükür ediyorum ama yinede bütün düzenimin bir anda tepe takla olmasından dolayı yaşadığım hayal kırıklığını içimden atamıyorum en ufak şeyde ağlıyorum çok yıprandım ve çok doluyum ya
ayrıca bebek kanaldaydı o stres uykusuzluk ve aşırı hareketlilikle bebekte yan dönmüş napcağımı hiç bilemiyorum her anlamda çok kötüyüm