-
- Konu Sahibi palm angels
- #20.361
Anladım canım tesekkurler60 normal ama toklugun boyle olursa sıkıntı
Evet canımSağ ol canım kan uyusmazliginiz mi vardı sizin
bana 3 aydir yuru diyoBenm doktorum gunde 45 dakika aksam yemeginden sonra her gun mutlaka yurumelisin dedi. Ben yerimden kalkamiyorm hep yorgnlk var. Size boyle dedi mi doktor 3 kural var yuruyus sivi tuketimi protein alimi dio
Benimki de haftada üç gün 45 dakika yürü diyor ama avmye gitme diyor kalabalık kapalı ortamlarda bulunma açık havada yürü diyor ☺bana 3 aydir yuru diyoavm geziyorum sjsjsjs
Okulda ayaktaym yuruyorm diyorm oyle olmaz aksam yemekten sonra yavas yavas diobana 3 aydir yuru diyoavm geziyorum sjsjsjs
Yuruyor musn peki tek tembel ben miyim acabaBenimki de haftada üç gün 45 dakika yürü diyor ama avmye gitme diyor kalabalık kapalı ortamlarda bulunma açık havada yürü diyor ☺
ayh evet benimkide oyle diyoda uymadim diye 6 kilo fazlayla yola devam ediyorum sjsjsjs evimin onundede yuruyus yolu var bideBenimki de haftada üç gün 45 dakika yürü diyor ama avmye gitme diyor kalabalık kapalı ortamlarda bulunma açık havada yürü diyor ☺
benimkide oksijen alcan diyoda avm dedim mi allah bi guc veriyo yuruyus diyince kanim cekiliyiii shshshsOkulda ayaktaym yuruyorm diyorm oyle olmaz aksam yemekten sonra yavas yavas dio
Yürümüyorum ☺☺ kayınvalidem yazlığa gitti gitmeden önce ona yürüyüp geliyordum bazen ama toplasan git gel 20 dakika sürüyordu. Ben normalde de yürümeyi sevmem bi de pıhtılaşma sorunum var hem oksapar hem coraspin kullanıyorum yürüsem iyi olacakYuruyor musn peki tek tembel ben miyim acaba
Yürümek konusunda kendimi zorluyorum cunki inanılmaz iyi geliyor banaBenm doktorum gunde 45 dakika aksam yemeginden sonra her gun mutlaka yurumelisin dedi. Ben yerimden kalkamiyorm hep yorgnlk var. Size boyle dedi mi doktor 3 kural var yuruyus sivi tuketimi protein
Ya bana cok zor gelio . Zaten yuruyunce kasiklarmda agirlik oluyor.Yürümek konusunda kendimi zorluyorum cunki inanılmaz iyi geliyor bana
Ya canım senle haftamız aynıydı benimde aynı oluyor karnımda böyle bebek kasılıyor toplanıyor kasıkta tuhaf hisler oluyor korkuyorum yürümek istemiyorumYa bana cok zor gelio . Zaten yuruyunce kasiklarmda agirlik oluyor.
Ya iste normalmis baktm herkeste ayni sey. Uzanirken dinlenirken bisi yok. ayakta kalinca yuruyunce altta bir doluluk hissi kasiklarda vir agirlk oluyor. Yani karnimizda nerdeyse kavun kadr bir sey var normal benceYa canım senle haftamız aynıydı benimde aynı oluyor karnımda böyle bebek kasılıyor toplanıyor kasıkta tuhaf hisler oluyor korkuyorum yürümek istemiyorum
Canım hamilelere bakıyorum sanki herkes çok rahat geziyor elimde olsa oturup yatcam tüm gün yürümeye korkar oldum senin bebiş kaç gr oldu canımYa iste normalmis baktm herkeste ayni sey. Uzanirken dinlenirken bisi yok. ayakta kalinca yuruyunce altta bir doluluk hissi kasiklarda vir agirlk oluyor. Yani karnimizda nerdeyse kavun kadr bir sey var normal bence
Canım ben izmirdeyim. Can hastanesi Mehmet Şükrü Budak ilk doğumumdan beri doktorum. 1 ay önce 35.000 di doğum fiyatı ama haziran temmuz gibi zam dönemleri oluyor. Ben doktorumdan da hastaneden de çok memnunumkızlar izmirde olan varmı hangi doktora gidiyorsunuz doğum fiyatları nasıl ya da devlete gidip memnun kalan varmı bir ay sonra tayinciyim zaten iznede ayırılıcam izmirde olucam memnun kaldığınız yer varsa paylaşabilirmisiniz
Ben geçen gin oğlumla basketbol ve futbol oynadım canımYa iste normalmis baktm herkeste ayni sey. Uzanirken dinlenirken bisi yok. ayakta kalinca yuruyunce altta bir doluluk hissi kasiklarda vir agirlk oluyor. Yani karnimizda nerdeyse kavun kadr bir sey var normal bence