- 11 Temmuz 2024
- 150
- 123
- 29
yumurtlamayı gördüm diye düşünüyordum tekrar olabilir mi acaba afedersiniz uzayan cinsten çünküSarı akıntı olayı genelde regl öncesi oluyor. Hamilelikteki akıntı da böyle daha sıvı şeffaf oluyor. Kaşıntı koku yoksa pek enfeksiyon değil Sarı akıntı. Benim yumurtlama ve regl yakınken Sarı akıntım olur. Hatta sabahta burda sordum
Kolay gelsin canımKızlar canlarım napıyosunuz. Misafirm var bakamıyorum. Batı yakın olan yoktu heralde bişey kaçırdım mıLorelailai naptın
Uzayan akıntı ya yumurtlama ya gebelik:)yumurtlamayı gördüm diye düşünüyordum tekrar olabilir mi acaba afedersiniz uzayan cinsten çünkü
ay hadi inşallah ben yine de bugünü değerlendiriyim bari malum pcosta her şey mümkünUzayan akıntı ya yumurtlama ya gebelik:)
Kocam Boğa burcu yıllar önce de inşallah kocam Boğa burcu olur demiştim çok memnunumSabahtan beri giremedim bi baktım 10 sayfa yazmışsınız 5 sayfasını okuyabildim pes ettim
Ben yengeç burcuyum çocuğumun ikizler olmasını istememBoğa olabilir şu an hamileysem boğa olur mesela ne güzel. Aslan burcu candır ya kızım aslan Gerçi yükseleni de yay onun etkisi de var mı bilemiyorum ama ben memnunum kendisinden
İnsanlık için küçük kendim için büyük adım attım 4 gündür çayı şekersiz içiyorum darısı sigara bırakmaya amin allam
Gebelikte de oluyor mu bu ona göre bakayım gidipUzayan akıntı ya yumurtlama ya gebelik:)
Neden olmasınGebelikte de oluyor mu bu ona göre bakayım gidip
Yaa ben boğalarla çok iyi anlaşıyorum çok severim. Ama eşim oğlak inatçı bazen sinir krizine sokuyor beniKocam Boğa burcu yıllar önce de inşallah kocam Boğa burcu olur demiştim çok memnunum
Adam (ya da kadın) ne desin şimdi ihtimal her ay var yani korunmuyorsak
Benim de dün sarı uzayan akıntım geldi 2 kez. Ama yumurtlama akıntısı olmadığına eminim o şeffaf oluyor çok farklı. İnşallah bu gebelik belirtisidiryumurtlamayı gördüm diye düşünüyordum tekrar olabilir mi acaba afedersiniz uzayan cinsten çünkü
Hadi birbirimize yardımcı olak da bırakalım puksuuuİnsanlık için küçük kendim için büyük adım attım 4 gündür çayı şekersiz içiyorum darısı sigara bırakmaya amin allam
4. Günüm hala zorlanıyorum şeker konusunda. Sigara konusunda henüz adımım yok yaaHadi birbirimize yardımcı olak da bırakalım puksuuugazla bizi
Benim de eli kulağında yarın gelir diye bekliyorumKolay gelsin canımBir gelişme yok kaçırdığın Bende de gelen giden yok bekliyorum hala
Ben de kullanıyorum. Bence onu da eylülde bırakalım yazın zor olur. Hsgmizi çektirip dumansız hayata adım atalım4. Günüm hala zorlanıyorum şeker konusunda. Sigara konusunda henüz adımım yok yaasende mi kullanıyorsun
Ben abartılı içiyorum sanırımBen de kullanıyorum. Bence onu da eylülde bırakalım yazın zor olur. Hsgmizi çektirip dumansız hayata adım atalım
Ben sigara kullanmıyorum ama ben de şekeri bırakmaya çalışıyorum. Bugün birsürü çikolata yememişim gibiBen de kullanıyorum. Bence onu da eylülde bırakalım yazın zor olur. Hsgmizi çektirip dumansız hayata adım atalım