- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Öyle deme öyle demebiz hep %75 lik dilimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle deme öyle demebiz hep %75 lik dilimde
Ben gebeliğimin ilk 6 ayı full ishaldim My_Moonlight06 ama bu arkadaşa anlatamadım bir türlü. Çölyak testlerime varana kadar herşeyim yapıldı ve hepsi tertemizdi.Kızlar galiba benim bu ayda olmadı adet belirtileri başladı şimdiden adet sivilcem çıktı ve ishalim. Hep böyle olur zaten
Canım ben yurt dışında kaldığım için TR de var mı bilmiyorumInternette bulamadım ilk duydum prensese diye test markası
Olum sen ishal olabilirsin ben ilk gebeliğimde kabızdım haftada 1 bilemedin 2 kere yapabiliyordum kendi bedenimden yola çıkarak dedim herhalde. Ben her ay adetten önce ishal olurum oyüzden dedimBen gebeliğimin ilk 6 ayı full ishaldim My_Moonlight06 ama bu arkadaşa anlatamadım bir türlü. Çölyak testlerime varana kadar herşeyim yapıldı ve hepsi tertemizdi.
Aaa sabah test yapıcaktın ya sen şimdi yazını görünce aklıma geldi. Ne oldu yaptın mı?Canım ben yurt dışında kaldığım için TR de var mı bilmiyorum
İlk gebeliğinle 1550. Gebeliğinin aynı olucak diye bişey yok okuduklarımızda onu gösteriyor. Hani senin adete daha kaç günOlum sen ishal olabilirsin ben ilk gebeliğimde kabızdım haftada 1 bilemedin 2 kere yapabiliyordum kendi bedenimden yola çıkarak dedim herhalde. Ben her ay adetten önce ishal olurum oyüzden dedim
Tamam ya tamam özür dilerim Hiçbir şey yapmadan bekliycem. Benim bat 1-2 ekim abla nolur kızma yaİlk gebeliğinle 1550. Gebeliğinin aynı olucak diye bişey yok okuduklarımızda onu gösteriyor. Hani senin adete daha kaç gün
Fik fik yap vitaminlerin almaya devam et bekle sadeceTamam ya tamam özür dilerim Hiçbir şey yapmadan bekliycem. Benim bat 1-2 ekim abla nolur kızma ya
Tamam ya, zevkle yapıyorum zaten fik fikiFik fik yap vitaminlerin almaya devam et bekle sadece
Yaaa kuzum çok sevindim bravo valla 19 sene dile kolay çok güçlüsün gerçekten. Kaç yaşındasın? Verebiliyorsan kan ver derim. İnşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin amin19 yildır bu cift cizgiyi bekliyirdum yumurtlamamin 11.günü 2 tane aldim eczaneden ikiside pozitif hemde saniyler icicndr ama sevinemiyorum herkes gibi buraya yazmak istedim yillardir takipnederim ultrasinda görmeden inanmam zaten baska testte daha hafif cikiyor bu ovula erkrn gebelikntesti bilmiyorum kimseyede soylemedim test yaniltabiliyor cunki cok okidum yalancıbpozitif ama benn19 yildir yalanci bile görmemeistim
Ablacım neden sinirlisin yoksa sinirin bana özel miFik fik yap vitaminlerin almaya devam et bekle sadece
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumTamam ya, zevkle yapıyorum zaten fik fiki
Emoji koymayınca sinirli görünen bir ben gerginim ama sana öyle yazmadım aşkım wmpji koymayınca yanlış anlaşılmış olabilirAblacım neden sinirlisin yoksa sinirin bana özel mi
Biraz gerginsin bence. Aynen emoji koymayınca duygu durumunu anlamak biraz zor olabiliyorEmoji koymayınca sinirli görünen bir ben gerginim ama sana öyle yazmadım aşkım wmpji koymayınca yanlış anlaşılmış olabilir
Teşekkür ederiz özellikle eşim beye Allah güç kuvvet versin aminYarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
43 yasindayim pazartesi ancak bu gün cuma oluncaYaaa kuzum çok sevindim bravo valla 19 sene dile kolay çok güçlüsün gerçekten. Kaç yaşındasın? Verebiliyorsan kan ver derim. İnşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin amin
Bele kuvvet enişteebeeeyyyyTeşekkür ederiz özellikle eşim beye Allah güç kuvvet versin amin
Anladım canım yarın işk idrarla tekrar yap bence koyulaşmaya bakalım43 yasindayim pazartesi ancak bu gün cuma olunca
Dünde abuk subuk şeyden tartıştık Allahtan seviştikten sonra oldu çünkü diğer odaya çekip gitti bende alacağımı aldım zaten diyip götümü devirdim yattım. Fik fik olmasaydı peşinden koşmak zorunda kalacaktım. Tabi biryerleri kalkıp trip atacaktı elinde patladı. Ben uyuduktan sonra gelmiş. Sabahta hiçbir şey olmamış gibi davranıyor beyefendiBele kuvvet enişteebeeeyyyy