- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.788
- 30
Ahh o %15 şans bize vurur umarım :)Bende batı 31. gün kabul ettim
çok umutlanmak istemiyorum
zaten her şey yolunda olsa bile %15 şansımız var :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh o %15 şans bize vurur umarım :)Bende batı 31. gün kabul ettim
çok umutlanmak istemiyorum
zaten her şey yolunda olsa bile %15 şansımız var :)
Gulüm hep mi böyle denk gelir amaaa azaldı azaldı ama bu gece de yapcamAzaldı mı bari biraz? Nerden biliyon adet olacağını alla alla
Ben ateşle takip ettim aslında çatlamadan sonraki günü birinci gün saydımPik gününüzümü 1 saymıştınız
Çatlamayı mı ?
O hesaba göre ben bugün 9. GündeyimBen ateşle takip ettim aslında çatlamadan sonraki günü birinci gün saydım
Bende öyle diyorum da insan hissediyor yaGulüm hep mi böyle denk gelir amaaa azaldı azaldı ama bu gece de yapcam
İyiyim kuzum sen nasılsın? Benim bat 1-2 ekim daha çok var yaCandy7777 nasilsin canım. Ne alemdesin hiç test yaptinmi. Tahmini adet tarihin ne zaman
O hesaba göre ben bugün 9. Gündeyim
Kutumdakini hissedemiyorum misal ne varBende öyle diyorum da insan hissediyor ya
Kutumdakini hissedemiyorum misal ne var
Bende şükür iyiyim. Anladım daha varmış.İyiyim kuzum sen nasılsın? Benim bat 1-2 ekim daha çok var ya
Bata az kaldı ne var ne yok hissedemiyorum diyorumAnlamadı ben
Memelerini arada avuçla, uçlarını falan sık, ilgilen işte onlarla belki değişiklik vardırBata az kaldı ne var ne yok hissedemiyorum diyorum
Ateşim 37.2 adete kalmış 4 gün sence neden yüksekMemelerini arada avuçla, uçlarını falan sık, ilgilen işte onlarla belki değişiklik vardır
Ateşle nasıl takip yapıyorsunuz yaAteşim 37.2 adete kalmış 4 gün sence neden yüksek
Ben kendimi sıcak hissettiğim için ölçüm yaptım ama normaliAteşle nasıl takip yapıyorsunuz ya
Yumurtlamada ısı takibinde yumurtlama olduğu anda ateş en diptedir yumurtlama olup bittikten sonra sıcaklık artmaya başlar 0.3 derece ortalama. Yani tam tersini yazman gerekiyordu en düşük ısıyı gördükten sonra vücut ısın artınca gebelkk ıcın sans kalmams demektırBen kendimi sıcak hissettiğim için ölçüm yaptım ama normali
Ovü testiyle takip ettiğin zaman var ya o dönemde het sabah yataktan kalkmadan, her sabah aynı saatte koltuk altından ölceceksin uygulamak istersen. Yastığının altında olcak ateşölçer, telden de alarm kurup uyandığın gibi ateşini ölçersin çatlamayı görene kadar yükselir sonra düşüşe geçer
Hadi yaaa aaa çok utandım ee peki yumurtlama döneminde beni neden ateş basıyor pekiYumurtlamada ısı takibinde yumurtlama olduğu anda ateş en diptedir yumurtlama olup bittikten sonra sıcaklık artmaya başlar 0.3 derece ortalama. Yani tam tersini yazman gerekiyordu en düşük ısıyı gördükten sonra vücut ısın artınca gebelkk ıcın sans kalmams demektır