Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos
H
Herkesin hakkında hayırlısı olsun inshallah
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos
Değeriniz 5'ten küçük yani gebelik yok demek ..Yumurtlama günü 26 temmuz. Adete 1 gün kala kan testim < 5 çıktı. Sizce ne olur bu sonuç. Daha önce hep düşük değerler çıkardı
Zor olmasın
Belki de arkadaşın kız çocuk için zorluyordurŞuan arkadaşlarla beraberim 4 tane küçük erkek çocuğu var kafayı sıyırcam
Şimdi hocam, benim dün akıntım oldu demiştim ya. Yumurtlama mı gerçekleşiyor yani pik dönemi mi oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor o akıntı gelince? Dün birliktelik oldu ve sperm sorunu da yoksa 3gün üstüste mi değerlendirmek lazım?Zor olmasın
Şimdi hocam, benim dün akıntım oldu demiştim ya. Yumurtlama mı gerçekleşiyor yani pik dönemi mi oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor o akıntı gelince? Dün birliktelik oldu ve sperm sorunu da yoksa 3gün üstüste mi değerlendirmek lazım?
Peki yumurtlama zamanı mı önemli çatlama zamanı mı?Yumurtlama gerçeklesmis çatlamaya az kalmış oluyor diye biliyorum bilen biri aydınlatsın pilis
Benide ekler misin canımZor olmasın
İkisi de önemli canım ama en önemlisi çatlama herhalde. Sonuçta çatlayıp tüpe geçmiş yumurta döllenebiliyor. Ama spermler 3-5 güne kadar bu tüplerde canlı kalabildiği için önceden yumurtlamada da gönderip çatlamada hazır bulundurursan iyi olurPeki yumurtlama zamanı mı önemli çatlama zamanı mı?
Onu bende bilmiyorum çatlama olunca da değerlendirme yapın diyorlarPeki yumurtlama zamanı mı önemli çatlama zamanı mı?
Beyazımsı süt kesiği varsa çatladı beyaz akıntıysa çatlayacak tatlım 2 günde 1 yapıştırŞimdi hocam, benim dün akıntım oldu demiştim ya. Yumurtlama mı gerçekleşiyor yani pik dönemi mi oluyor yoksa çatlama mı olmuş oluyor o akıntı gelince? Dün birliktelik oldu ve sperm sorunu da yoksa 3gün üstüste mi değerlendirmek lazım?
4 arkadaş hepsinin tek tekBelki de arkadaşın kız çocuk için zorluyordur
Yemin ederim kafam Allak bullak hesap kitap yok adamı indircem hergün yeter yavBeyazımsı süt kesiği varsa çatladı beyaz akıntıysa çatlayacak tatlım 2 günde 1 yapıştır
Ay vallahi akıntıyı takip etmek ovü testi yapmaktan daha stresliBeyazımsı süt kesiği varsa çatladı beyaz akıntıysa çatlayacak tatlım 2 günde 1 yapıştır
O zaman Pazar oldu dün oldu birliktelik ben böyle mi devam edeyim yoksa bu gece de şappiiim miİkisi de önemli canım ama en önemlisi çatlama herhalde. Sonuçta çatlayıp tüpe geçmiş yumurta döllenebiliyor. Ama spermler 3-5 güne kadar bu tüplerde canlı kalabildiği için önceden yumurtlamada da gönderip çatlamada hazır bulundurursan iyi olur