- 25 Mayıs 2024
- 680
- 727
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimYaaa çok teşekkür ederim ben de senin bebişini sağlıkla kucağına alman için ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun, çok teşekkür ederimYaaa çok teşekkür ederim ben de senin bebişini sağlıkla kucağına alman için ediyorum
Başak erkeği çok mızmız huysuz mu ,Kızım balık oğlum Başak gerisini siz anlayın
Evet bende saçma takıntılar var kıyafetleri renklerine göre ayırırım biseyleri kategorilere ayırıp saklarım istifçilk vardı yendim şükürHayır düzen takıntısı vs sadece annemde var kadın kovalar öyle sanırım. Erkeklerinde yok eşim ve oğlum kova fakat aşırı derece de bilgiye açlar sürekli araştırırlar öğrenirler. Kova burcuyla asla bilgi konusunda yarışamıyorsun her türlü bastırıyorlar oğlum henüz küçük ama eşim öyle sinirleniyorum her tartışmada.
Oğlumunda uzay, gastronomi merakı çok. Matematik çalış de çalışmaz ama ve ikisi de inanılmaz dağınık.
Kız ben o kadar maharetli değilim yufka falan açamıyorum yaAnam maşallah ben 2gün öncesi el açması börek yapayım dedim belim hala doğrulmadı
Ama ellerine sağlık eminim çok guzel olmuşturAnam maşallah ben 2gün öncesi el açması börek yapayım dedim belim hala doğrulmadı
Hamile kalamıyorum diyip kendini strese sokma sakın. Önce kafanı rahatlat bence sonra biraz uzaklaşın günü birlik kaplıcalara gidin imkanınız varsa gidin gezin kafanı dağıt yani çocuk yapma fikrini koy bi kenara bi de sana tavsiyem namaz kıl ve telefonuna ahmed hulusi isimli tasavvufi yazarın uygulaması var kitapları yazıları onun dua ve zikir kitabını öneririm hatta gece 2 rekatlık namaz tarif ediyor ben gece uyumadım kıldım mesela 1. Ve 2. Rekatında fatiha ile 21 ihlas suresi sonra namazına devam edip bitiriyorsun. Dosyaya ekledim bakMeraba arkadaşlar ben kasım ayinda düşük yaptim kürtaj oldum kendiliginden hamile kalmiştim simdi hamile kalamiyorum sogan suyuyla incir havuç yapmadığım şey kalmadi rahim filmi klomen famera catlatma ignesi benim gibi olan varmi dun adetimin 16 günüydü ve yapışkan beyaz akıntı gördüm yumurtlama belirtisi mi acaba benim gibi olan varmi
Dün adetimin 16 günüydü beyaz yapişkan akinti geldi sizdede oluyormuHamile kalamıyorum diyip kendini strese sokma sakın. Önce kafanı rahatlat bence sonra biraz uzaklaşın günü birlik kaplıcalara gidin imkanınız varsa gidin gezin kafanı dağıt yani çocuk yapma fikrini koy bi kenara bi de sana tavsiyem namaz kıl ve telefonuna ahmed hulusi isimli tasavvufi yazarın uygulaması var kitapları yazıları onun dua ve zikir kitabını öneririm hatta gece 2 rekatlık namaz tarif ediyor ben gece uyumadım kıldım mesela 1. Ve 2. Rekatında fatiha ile 21 ihlas suresi sonra namazına devam edip bitiriyorsun. Dosyaya ekledim bak
Bi sonraki regl in ne zaman canım? Kaç gün var adetine bu yapışkan akıntı hamilelik belirtisi oladabilir olmayadabilirDün adetimin 16 günüydü beyaz yapişkan akinti geldi sizdede oluyormu
İşte geldimmmm yeni topiğimiz hepmize uğurlar getirsin inşallah kızlarrladyflowercookies gel canım
ay bi saniye kovalara laf gelmiş ben de kovayım. Ama çocuğum oğlak olsun isterdim galiba ya kdfkfdHayır düzen takıntısı vs sadece annemde var kadın kovalar öyle sanırım. Erkeklerinde yok eşim ve oğlum kova fakat aşırı derece de bilgiye açlar sürekli araştırırlar öğrenirler. Kova burcuyla asla bilgi konusunda yarışamıyorsun her türlü bastırıyorlar oğlum henüz küçük ama eşim öyle sinirleniyorum her tartışmada.
Oğlumunda uzay, gastronomi merakı çok. Matematik çalış de çalışmaz ama ve ikisi de inanılmaz dağınık.
Ay sonunda bir kova 12 şubat benm doğum günüm senin ne zaman ?ay bi saniye kovalara laf gelmiş ben de kovayım. Ama çocuğum oğlak olsun isterdim galiba ya kdfkfd
Canım benideEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
Mervesre41 @cookiep Usagiii istanbullugelinnnn
canım benide eklermisin lütfen
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos
kovalar her yerde birbirini bulur D 23 Ocakkk :)Ay sonunda bir kova 12 şubat benm doğum günüm senin ne zaman ?