aa o zaman olurmus kuzum evet, saglik ocagi da yazar belki asprini bu arada doktorunu bi arayip sor istersen ne yazicak diye olmadi oyle yaparsin, oteki turlu evet otobuslerde helak olmaYok kuzum benim yaptırdığım sağlık ocağında öğleden sonra çıkıyor. Dün gece devlette yaptırmıştım sağlık ocağı da devlete gönderiyor sonuçları aynı yer olmuş olacak. Özelde verdiğimde farklı olur. Doktorum uzak biraz sıcakta gözüm kesmiyor otobüsle filan gitmeyi o yüzden bilemiyorum.
Genel bi kani oldugu icin yazdimİkizler burcunun nesi varmış
hahahah kuzum hangisi hayirli olucaksa o olsun ikizlerse ikizler ama bazen erken ya da gec doguyo bir gunle kaciriyosun ya hahahahevett Monica tabi çok daha ileri seviyede ama benzer işler diyebiliriz hahashs. Evet haklısın biz çekeceğimiz kadar çektik bebişlerimiz çekmesin hem seninki zaten boğa olacak gibi sanki hadi inşş <3 ben de artık burcu murcu saldım bu ay olursa ikizler olur hiç istemezdim de nasipben ilk denediğimizde saf gibi hemen olcak sanıyorken başak olacaktı o zaman eşim eyvah demişti de olmadı zati
Cok yakin bana yorulmam fakat burada kan fazla vermeyin bebeginiz beslensin tarzi bir sey okumustumCuma günü gideceksen verme o zaman 2 kere yorulma. Hem de cumaya daha yükselmiş olur. Eğer elimde test sonucu olsun doktora öyle gireyim dersen sen bilirsin yine de
Yaa aynen bir bakayım canım. Eşim bir uyansın da arabayı veririm derse hiç gerek kalmazaa o zaman olurmus kuzum evet, saglik ocagi da yazar belki asprini bu arada doktorunu bi arayip sor istersen ne yazicak diye olmadi oyle yaparsin, oteki turlu evet otobuslerde helak olma
Onu bilemiyorum kuzum yarın verirsen cuma tekrar vermezsin bence zaten.doktora da söylersin dün verdim verdim şu kadardı değerim diye.Cok yakin bana yorulmam fakat burada kan fazla vermeyin bebeginiz beslensin tarzi bir sey okumustumdogruluk payi var midir
aynen kuzum bizim istememize bakmıyo bu işlerhahahah kuzum hangisi hayirli olucaksa o olsun ikizlerse ikizler ama bazen erken ya da gec doguyo bir gunle kaciriyosun ya hahahahen ideali kova yay gibi duruyor, caliskan olsun dersek basak olur ama
Hayır düzen takıntısı vs sadece annemde var kadın kovalar öyle sanırım. Erkeklerinde yok eşim ve oğlum kova fakat aşırı derece de bilgiye açlar sürekli araştırırlar öğrenirler. Kova burcuyla asla bilgi konusunda yarışamıyorsun her türlü bastırıyorlar oğlum henüz küçük ama eşim öyle sinirleniyorum her tartışmada.Etrafında kova burcu çok olduğu için soruyorum düzen takıntısı biseyleri kategorilere ayırmak gibi takıntılı davranışları var mı herhangi birinde
Şunu sormuştum ama etiketlemeyi becerememisim
Benim de aynı şekilde kasıklarım yumurtlama döneminde bir de regliye yakın zamanda ağrır. Hafif sarı bende de olurdu daha öncesinde enfeksiyon yokken yani. Enfeksiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum olsa şu an bende olurdu herhalde.İlişki sırasında kasıklarımda baskı hissediyorum, bir de çok yoğun olmasa da hafif sarı akıntım var. Kaşıntı koku vs yok.
Enfeksiyon diyeni topikten atarım valla demeyin öyle şeyler
Dün bat günümdü ama bir iki gün oynayabiliyor benimGünaydın canımgecikmen var mı
Erken yumurtluyorum gibi bi his var içimde hayırlısıBenim de aynı şekilde kasıklarım yumurtlama döneminde bir de regliye yakın zamanda ağrır. Hafif sarı bende de olurdu daha öncesinde enfeksiyon yokken yani. Enfeksiyonla ilgili olduğunu düşünmüyorum olsa şu an bende olurdu herhalde.
Ay hadi İnşallah olgunlaşmış taze yumurta (belki yumurtalar) gelsin bakalımErken yumurtluyorum gibi bi his var içimde hayırlısı
Test yapmış mıydın canım?Dün bat günümdü ama bir iki gün oynayabiliyor benim
Canım benim çatlama günü ilişki sırasında acayip bir basınç vardı kasıklarımda ve bence her sarı akıntı enfeksiyon değil koku ağrı yoksaErken yumurtluyorum gibi bi his var içimde hayırlısı
5 gün önce filan yapmıştım balım negatifti üç dört gün gecikirse tekrar yapacağımTest yapmış mıydın canım?
5 gün önce filan yapmıştım balım negatifti üç dört gün gecikirse tekrar yapacağım
Yaaa çok teşekkür ederim ben de senin bebişini sağlıkla kucağına alman için ediyorumİnşallah canım, dua edicem senin için
Kızım balık oğlum Başak gerisini siz anlayınKızlar ben de avukatımBalık burcuyum ama çocuğumun balık olmasını istemem ruhsal olarak kendini çok yıpratan bir burç bence. Kafası rahat bir burç olsun istiyorum