Ne video su gördun hayırdırHayırlısı diyorum artık bugün instagramda bi video buldum onu izledikten sonra da tamamen fikrim değişti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne video su gördun hayırdırHayırlısı diyorum artık bugün instagramda bi video buldum onu izledikten sonra da tamamen fikrim değişti.
Ovülasyon testinden gına geliyor bi yerden sonra dimi Eylül grubumuzun kutsal ayı hadi bakalım uğurlu gelsinÇünkü bende bıraktım ovülasyon yapmıyorum artık hesaplamıyorum hiç bişey canım Eylül de test falan yaptırıcam hsg de çektiricem ona adapteyim artık
Ben hastayımPuxhu beyybi sen nasılsın ne durumdasın sigarayla vedalaşıyor musun
Aa neyin varBen hastayım
İshal ateşAa neyin var
Ay aminnn evet midem bulandı idrar görmekten artık Allah ne verdiyse moduOvülasyon testinden gına geliyor bi yerden sonra dimi Eylül grubumuzun kutsal ayı hadi bakalım uğurlu gelsin
Yaa bu sıcakta hiç çekilmez geçmiş olsun kuzu umarım toparlarsın en kısa süredeİshal ateş
En güzeli öyle ya artık ben testle falan uğraşmayı düşünmüyorum hiçAy aminnn evet midem bulandı idrar görmekten artık Allah ne verdiyse modu
Boşver kuzum senin bat ne zaman şimdiEn güzeli öyle ya artık ben testle falan uğraşmayı düşünmüyorum hiç
Canim caniiim sakin geciyor benim, daha ilk ultrasonuma girmedim. Apzartesi gunu aksam gidicem insallah, dualarinizi bekliyorum Sen nasilsiiin?
3 eylül görünüyor canımBoşver kuzum senin bat ne zaman şimdi
Yine yakınız benim de sanırım 5 Eylül olacak gibi3 eylül görünüyor canım
Ay hadi bakalım çok heyecanlı, umarım böyle rahat geçer devamı da, heppp güzel şeyler diliyorum burdaki herkes için güzel haberlerle ilerlesin muhabbetimizCanim caniiim sakin geciyor benim, daha ilk ultrasonuma girmedim. Apzartesi gunu aksam gidicem insallah, dualarinizi bekliyorum Sen nasilsiiin?
Bu gidişle bu bat kankalığımızın yıldönümünü kutlayacağız hazırlanYine yakınız benim de sanırım 5 Eylül olacak gibi
Deme deme bi yerde birimizin ki gelmesin artık ya hahahahaBu gidişle bu bat kankalığımızın yıldönümünü kutlayacağız hazırlan
Cok tesekkur ederim caniim ben de hem heyecanli hem tedirginim insallah cok guzel olsun hersey haber vericem insallah guzel haberleri geldigim gibiiAy hadi bakalım çok heyecanlı, umarım böyle rahat geçer devamı da, heppp güzel şeyler diliyorum burdaki herkes için güzel haberlerle ilerlesin muhabbetimiz
İyiyim ben de bu ay tatildeyim hiçbişeyi takip de etmedim dikkat de etmedim arada size bakmak için giriyorum
Bu ay terket beniDeme deme bi yerde birimizin ki gelmesin artık ya hahahaha
Aynen bekliyoruz çıkar çıkmaz yaz Muğladayız alkol konusunda hiç kendimi frenlemediğim için tatil bebişi gelir diye düşünmüyorum dikkat ettiğim ayların acısını çıkardım da birazCok tesekkur ederim caniim ben de hem heyecanli hem tedirginim insallah cok guzel olsun hersey haber vericem insallah guzel haberleri geldigim gibii
Oh iyi yaptin kuzum ben de temmuzda ayni oyle tatildeydiim bak ne oldu insallah darisi sana olsun bol bol dua ediyoruum. Neredesiniz tatildee