- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Veremem valla 5 puan koca ay ne ettin çalışsaydınBenim ödevlerde eksik var hocam hocam beş puan kurtarir hocaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Veremem valla 5 puan koca ay ne ettin çalışsaydınBenim ödevlerde eksik var hocam hocam beş puan kurtarir hocaaam
Aaa hoşgeldin canım iyilik senden naber nasılsııınnSelaaaam naber :) uzun bi aradan sonra bi selam vereyim dedim Puxhu
İyiyiz kuzum ya sen napıyosun tatil nasıl gidiyorAy ben de özledim sizi napıyosunuzzz herkes iyi mi
İyi diyelimmm beni de ekle listeye sat 19 Ağustos. Yarın doktora gidiyorum..Aaa hoşgeldin canım iyilik senden naber nasılsııınn
Güzel gidiyor hiçbişeyi takip etmeden yaşamayı özlemişimİyiyiz kuzum ya sen napıyosun tatil nasıl gidiyor
Tamam kuzu ekliyorum. Yarın niye gitcenİyi diyelimmm beni de ekle listeye sat 19 Ağustos. Yarın doktora gidiyorum..
Çünkü bende bıraktım ovülasyon yapmıyorum artık hesaplamıyorum hiç bişey canım Eylül de test falan yaptırıcam hsg de çektiricem ona adapteyim artıkGüzel gidiyor hiçbişeyi takip etmeden yaşamayı özlemişim
Sen ne durumdasın ilk defa seni bu kadar testsiz görüyorum sjdhshj
Allah'ım ummadığın anda güzel anda o müjdeli haberi verir inşallahBen umudu kestim ama sen yine de bana dua et
Hayırlısı diyorum artık bugün instagramda bi video buldum onu izledikten sonra da tamamen fikrim değişti.Allah'ım ummadığın anda güzel anda o müjdeli haberi verir inşallah
Kimyasal geçirdikten sonra hemen hamile kalan var mı diye konu açmıştım orada bir arkadaşınızdan bahsetmiştiniz çok şükür şimdi ben de hamileyimAy hangi konuda
Bir önceki gitmemden sonra bana aşılama yaparız demişti ona hazırladım kendimi gittim ama bu kez başka bir doktora göründüm sadece ilaç verdi yumurta takibi yine.. sıkıcı işler ne güzel hazırlamıştım kendimi daha erken diyor aşılama için.Tamam kuzu ekliyorum. Yarın niye gitcen
1 sene dolunca aşılama yapılıyormuş sanırımBir önceki gitmemden sonra bana aşılama yaparız demişti ona hazırladım kendimi gittim ama bu kez başka bir doktora göründüm sadece ilaç verdi yumurta takibi yine.. sıkıcı işler ne güzel hazırlamıştım kendimi daha erken diyor aşılama için.
Doldu canım doldu 1 seneyi yeni geçti ben hatta 1,5 dedim1 sene dolunca aşılama yapılıyormuş sanırım
Doldu canım doldu 1 seneyi yeni geçti ben hatta 1,5 dedim
Kimyasal geçirdikten sonra hemen hamile kalan var mı diye konu açmıştım orada bir arkadaşınızdan bahsetmiştiniz çok şükür şimdi ben de hamileyim
Çok teşekkür ederim. Amiiiin inşallah.Yaaa çok sevindim
Her şey Allahtan her zaman umutlu olmak gerek inşallah sağ salim elimize alırız evlatlarımızı
Merhaba sonuç nedir bu innovita hep böyle çıkıyor sanırım benim daha 1 hafta var böyle çıktı emin olamıyorumİnnovita gebelik testi ama yine güvenemiyorum ya bi yorumlayın kızlarcım
Eki Görüntüle 3464529