- 6 Temmuz 2023
- 6.035
- 23.508
- 268
Hepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıylaSağlıkla bir avazda doğurursun inşallah![]()
![Heart suit :hearts: ♥️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2665.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıylaSağlıkla bir avazda doğurursun inşallah![]()
Ben umudu kestim ama sen yine de bana dua etHepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıyla![]()
Amin inşallah canım cinsiyet neHepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıyla![]()
Oğlan teyzesi ellerinizden öperAmin inşallah canım cinsiyet ne![]()
Ben umudu kestim ama sen yine de bana dua et![]()
Minik şövalyeAmin inşallah canım cinsiyet ne![]()
Kız Allah korusun deli deli konuşma ölüm falan tövbe tövbeOğlan teyzesi ellerinizden öper
Ben daha ölmedim![]()
![]()
Ay hangi konudaAllah ım hayırla sağlıkla kurtarsın, doğumunuz kolay olsun inşallah. Siz bana bir konuda umut olmuştunuz. Rabbim darda koymasın![]()
Selam kızlarr ben size dua ediyorum peki siz bana ediyor musunuz doğumuma az kaldı
Puxhu hanıma özel ve güzel ilgimden dolayı doğum esnasında dua edeceğim![]()
Oyy erkek anneye düşkün olur derlerOğlan teyzesi ellerinizden öper
Ben daha ölmedim![]()
![]()
Aminnnnn sizede nasip olsun birbirimize umut olalım inşallah beybimSağlıkla sıhhatle kucağıniza almayı nasip etsin Rabbim
Seni sanki mezun edicez gibime geliyorBen umudu kestim ama sen yine de bana dua et![]()
Yemin et hamile kalırsam lokma dağıtcam bu sitedeSeni sanki mezun edicez gibime geliyor
Bensiz mezun olursan varyaaaSeni sanki mezun edicez gibime geliyor
Napican lokmanin resmini mi aticanYemin et hamile kalırsam lokma dağıtcam bu sitede![]()
Kankacım ödevleri yaptın diye umut ediyorum beraber mezun olalımBensiz mezun olursan varyaaasınıf tekrarı yapmak istemiyom ben
![]()
AhahahahaNapican lokmanin resmini mi atican![]()
Benim ödevlerde eksik var hocam hocam beş puan kurtarir hocaaamKankacım ödevleri yaptın diye umut ediyorum beraber mezun olalım![]()
HahahahahshshshNapican lokmanin resmini mi atican![]()