- 6 Temmuz 2023
- 4.843
- 16.658
Hepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıylaSağlıkla bir avazda doğurursun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıylaSağlıkla bir avazda doğurursun inşallah
Ben umudu kestim ama sen yine de bana dua etHepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıyla
Amin inşallah canım cinsiyet neHepinizin tez vakitte kucağı dolsun hayırlısıyla
Oğlan teyzesi ellerinizden öperAmin inşallah canım cinsiyet ne
Ben umudu kestim ama sen yine de bana dua et
Minik şövalyeAmin inşallah canım cinsiyet ne
Kız Allah korusun deli deli konuşma ölüm falan tövbe tövbeOğlan teyzesi ellerinizden öper
Ben daha ölmedim
Ay hangi konudaAllah ım hayırla sağlıkla kurtarsın, doğumunuz kolay olsun inşallah. Siz bana bir konuda umut olmuştunuz. Rabbim darda koymasın
Selam kızlarr ben size dua ediyorum peki siz bana ediyor musunuz doğumuma az kaldı
Puxhu hanıma özel ve güzel ilgimden dolayı doğum esnasında dua edeceğim
Oyy erkek anneye düşkün olur derler sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil tabi kiOğlan teyzesi ellerinizden öper
Ben daha ölmedim
Aminnnnn sizede nasip olsun birbirimize umut olalım inşallah beybimSağlıkla sıhhatle kucağıniza almayı nasip etsin Rabbim
Seni sanki mezun edicez gibime geliyorBen umudu kestim ama sen yine de bana dua et
Yemin et hamile kalırsam lokma dağıtcam bu sitedeSeni sanki mezun edicez gibime geliyor
Bensiz mezun olursan varyaaa sınıf tekrarı yapmak istemiyom benSeni sanki mezun edicez gibime geliyor
Napican lokmanin resmini mi aticanYemin et hamile kalırsam lokma dağıtcam bu sitede
Kankacım ödevleri yaptın diye umut ediyorum beraber mezun olalımBensiz mezun olursan varyaaa sınıf tekrarı yapmak istemiyom ben
AhahahahaNapican lokmanin resmini mi atican
Benim ödevlerde eksik var hocam hocam beş puan kurtarir hocaaamKankacım ödevleri yaptın diye umut ediyorum beraber mezun olalım
HahahahahshshshNapican lokmanin resmini mi atican