Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baba yorgunKızlar nerdesiniz kimse yazmıyor Puxhu duskapani Mervesre41 Usagiii halolita G guzelseylerolsun Lorelailai brcmmmm ladyflowercookies monica123 istanbullugelinnnn cookiep dayssx
Hayırlı cumalar Dubai nasıl yaa yaşanır mı mülteci olarak gelsek ajajajaCümleten hayırlı cumalar herkese
Al benden de o kadar Puxhu baba yorgunKızlar nerdesiniz kimse yazmıyor Puxhu duskapani Mervesre41 Usagiii halolita G guzelseylerolsun Lorelailai brcmmmm ladyflowercookies monica123 istanbullugelinnnn cookiep dayssx
Sıcak çarptı beni deKızlar nerdesiniz kimse yazmıyor Puxhu duskapani Mervesre41 Usagiii halolita G guzelseylerolsun Lorelailai brcmmmm ladyflowercookies monica123 istanbullugelinnnn cookiep dayssx
Dubai dışardan güzel gelecekseniz tatil için gelin yaşam zorHayırlı cumalar Dubai nasıl yaa yaşanır mı mülteci olarak gelsek ajajaja
Oraya tatile gelmem için maaşa hiç dokunmam lazımDubai dışardan güzel gelecekseniz tatil için gelin yaşam zor
Kııız ben hamileyim galiba ahajajaAl benden de o kadar Puxhu baba yorgun
Hamilesin çünküDeğilim diyorum duygu6 bana kızıyor
Duygu hamileysem sana baklava yaptırcam kız antepten hemdeHamilesin çünkü
Sen bilmiyon biz biliyoz hamilesinDeğilim diyorum duygu6 bana kızıyor
Beni yalnız bırakma lütfenSen bilmiyon biz biliyoz hamilesin
Yaâ bilemiyorum umarım bırakmamBeni yalnız bırakma lütfen
Burdayım bee burdayım ahshsjsj iyi canım bat bekliyore sen nasılsınKızlar nerdesiniz kimse yazmıyor Puxhu duskapani Mervesre41 Usagiii halolita G guzelseylerolsun Lorelailai brcmmmm ladyflowercookies monica123 istanbullugelinnnn cookiep dayssx
canıımmm buralardayıızz ben reglim ağrılarım var yatılı misafirim gelcek hazırlık fiilaan falan sen neler yapıyorsunKızlar nerdesiniz kimse yazmıyor Puxhu duskapani Mervesre41 Usagiii halolita G guzelseylerolsun Lorelailai brcmmmm ladyflowercookies monica123 istanbullugelinnnn cookiep dayssx