- 11 Temmuz 2024
- 148
- 123
- 29
Keşkeee artık Balıkesir’e yolum düşerse inşallahOrada olsaydım keşke görüşürdüük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşkeee artık Balıkesir’e yolum düşerse inşallahOrada olsaydım keşke görüşürdüük
İnşallah her zaman beklerimKeşkeee artık Balıkesir’e yolum düşerse inşallah
Bana da yavaş gibi geliyor ama düşününce gerçekten hızlı geçmiş canımmmecutos kuzum kuzum maşallah zaman nasıl da geçiyor ya 13. Haftaya gelmişsin bile
Diş etlerim benim de şişmişti baya oluyo hamilelikte
Gerçi bize hızlı geçer de bir de sana sormak lazım haklısın ah bu belirtilerr olsun tatlı tatlı gitsin böyleBana da yavaş gibi geliyor ama düşününce gerçekten hızlı geçmiş canımmm
Evet sanırım benim de şişti ve daha koyu pembe oldu. Her hafta farklı şeyler yaşıyorum
Canımm ben dün regl oldum, biraz da dolunay gerginliğim var Senin mesajlarını okudum benim diş etlerim de kıpkırmızı olmuştu kanama olmadı hiç:)Ne oldu buraya kızlar nerelerdesiniz? Sohbetinizi arıyor gözlerim Puxhu duskapani halolita cookiep @istanbullugelinnnn @Mervesre41 @Usagiii ladyflowercookies
Hayırlısı olsun canım önümüzdeki ay güzel haberler gelsin inşallah yakınlarda dolaşıyor gibi geliyor güzel haberler üst üste gelecek inşallah hepsiCanımm ben dün regl oldum, biraz da dolunay gerginliğim var Senin mesajlarını okudum benim diş etlerim de kıpkırmızı olmuştu kanama olmadı hiç:)
Balımm tatildeyim ben bu ay bebek olayını boşladım her şeyi eylüle bıraktık malumNe oldu buraya kızlar nerelerdesiniz? Sohbetinizi arıyor gözlerim Puxhu duskapani halolita cookiep @istanbullugelinnnn @Mervesre41 @Usagiii ladyflowercookies
Ohhh misss bizim için de tadını çıkar, keyfine bak bol bol iyiyim ben de kuzucum, sıcaklarla mücadele olur tabi atarımBalımm tatildeyim ben bu ay bebek olayını boşladım her şeyi eylüle bıraktık malum
Sen nasılsın bebiş nasıl? Kontrole gidince foto at bizee
Yaa zor oluyodur hamileyken tahmin edebiliyorum ama tabi zorluklar böyle tatlı sebeplerden olsun hep Cinsiyeti ne zaman belli olacak?Ohhh misss bizim için de tadını çıkar, keyfine bak bol bol iyiyim ben de kuzucum, sıcaklarla mücadele olur tabi atarım
Cinsiyeti geçen hafta belli oldu bebişin, kız geliyor nipt testi de çıksın haftaya, kesin teyit etmiş olucaz dayanamayıp biraz bir şeyler aldım olur da erkek çıkarsa artık tezgah açar satarım bunları diyorum eşimeYaa zor oluyodur hamileyken tahmin edebiliyorum ama tabi zorluklar böyle tatlı sebeplerden olsun hep Cinsiyeti ne zaman belli olacak?
Yaaa ay çok sevindimmm kız bebek sevimliliği başka oluyo kıyafetleri bile ayrı şekerCinsiyeti geçen hafta belli oldu bebişin, kız geliyor nipt testi de çıksın haftaya, kesin teyit etmiş olucaz dayanamayıp biraz bir şeyler aldım olur da erkek çıkarsa artık tezgah açar satarım bunları diyorum eşime
Merhaba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama birlıktelik olmadı zevk suyu elinden vajina dudaklarımın içine değdi bu şekilde gebelik olur mı o günden sonra kasıklarımda 7-8 gündür adet öncesi gibi ağrılar var ve hala geçmedi saçma olabilir ama ağrılarım olunca kafam bulandıİki günde kasık ağrısının başlaması çok erken değil mi sizce de
Merhaba erkek arkadaşımla yakınlaşma oldu ama birlıktelik olmadı zevk suyu elinden vajina dudaklarımın içine değdi bu şekilde gebelik olur mı o günden sonra kasıklarımda 7-8 gündür adet öncesi gibi ağrılar var ve hala geçmedi saçma olabilir ama ağrılarım olunca kafam bulandı
merhaba usg ile nıpt de ki cinsiyet aynı mı çıktıCinsiyeti geçen hafta belli oldu bebişin, kız geliyor nipt testi de çıksın haftaya, kesin teyit etmiş olucaz dayanamayıp biraz bir şeyler aldım olur da erkek çıkarsa artık tezgah açar satarım bunları diyorum eşime
Nipt testimin sonucu henüz gelmedi, bu haftasonu çıkar diye tahmin ediyorum 15 güne çıkar demişlerdimerhaba usg ile nıpt de ki cinsiyet aynı mı çıktı
Allah ım hayırla sağlıkla kurtarsın, doğumunuz kolay olsun inşallah. Siz bana bir konuda umut olmuştunuz. Rabbim darda koymasınSelam kızlarr ben size dua ediyorum peki siz bana ediyor musunuz doğumuma az kaldı
Puxhu hanıma özel ve güzel ilgimden dolayı doğum esnasında dua edeceğim
Etmez olur muyum yaa sabırsızlıkla bekliyorum bebişiiSelam kızlarr ben size dua ediyorum peki siz bana ediyor musunuz doğumuma az kaldı
Sağlıkla bir avazda doğurursun inşallahSelam kızlarr ben size dua ediyorum peki siz bana ediyor musunuz doğumuma az kaldı