- 11 Temmuz 2018
- 555
- 741
- 103
- 33
İnşallah hayırlı sonuçlarımız olurCanım aynı gün transfer olmuşuz inşallah pozitif haberler veririz birbirimize
Çok sağol canım, benimde kahverengi devm ediyor çok az, inşallah biterTeşekkürler. sen de inşallah. Benim 4 gün sürdü
Bende oluyorum bunu pozitifi gördükten sonra başladı. Baya adet ağrısı gibi sancı giriyor sonra geçiyor kanama olmadıkça problem yok normal dediler. Rahim bebeğe kendini hazırlıyormuş. Adetim sancılı olmadığı için bu ağrılar bana çok garip gelmişti endişe olmuştumKızlar merhaba 23 ocakta transfer oldum idrarda pozitifi gördüm ama adet sancısı gibi ağrım oluyo progestan iğne vurulduğum saatlerde hafifliyor, korkuyorum biraz başka yaşayan var mı karın ağrısı?
Çok teşekkür ederim canım dün çok ağrım olmuşken bugün hiç yoktu bi ara göğüs hassasiyetim geçti sandım eyvah dedim sonra birden eskisinden fazlaya çıktı şuan vücutta dalgalanma oluyo heralde alışma sürecindeBende oluyorum bunu pozitifi gördükten sonra başladı. Baya adet ağrısı gibi sancı giriyor sonra geçiyor kanama olmadıkça problem yok normal dediler. Rahim bebeğe kendini hazırlıyormuş. Adetim sancılı olmadığı için bu ağrılar bana çok garip gelmişti endişe olmuştum
6. Günün gecesi lekelenme oldum sabaha geçti 7. Günün gecesi yine lekelenme ve ağrılar başladı ertesi gün adet günümdü tutmadı diye o kadar ağladım ki sabah 5 ben ağlıyorum spnra test yaptım pozitif çıktı şükür. Şimdi her ağrı olduğunda her WC’de korkuyorum bişey olur mu diye. Rabbim içimizi rahatlatsın bir an önce inşallahÇok teşekkür ederim canım dün çok ağrım olmuşken bugün hiç yoktu bi ara göğüs hassasiyetim geçti sandım eyvah dedim sonra birden eskisinden fazlaya çıktı şuan vücutta dalgalanma oluyo heralde alışma sürecinde
İnşallah ya daha kan günüm gelmedi testlerden öğrenebildim ben de 7.günü bitirdim senin kan değerin belli mi yoksa beklemede misin6. Günün gecesi lekelenme oldum sabaha geçti 7. Günün gecesi yine lekelenme ve ağrılar başladı ertesi gün adet günümdü tutmadı diye o kadar ağladım ki sabah 5 ben ağlıyorum spnra test yaptım pozitif çıktı şükür. Şimdi her ağrı olduğunda her WC’de korkuyorum bişey olur mu diye. Rabbim içimizi rahatlatsın bir an önce inşallah
Ben testim çıkınca 9. Gündeydim hastaneme söyledim teste çağırdılar testte 324 çıktıİnşallah ya daha kan günüm gelmedi testlerden öğrenebildim ben de 7.günü bitirdim senin kan değerin belli mi yoksa beklemede misin
Ayy inşallah hemen görürsün keseyi tek embriyo muyduBen testim çıkınca 9. Gündeydim hastaneme söyledim teste çağırdılar testte 324 çıktısonra tekrar vermedim bugün sağlık ocağına bildirime gittim orda tekrar aldılar daha sonucu çıkmadı bugün 13. Gün söyleyince hastaneye bekletmezler belki sende söyle 4 şubatta kendi Dr kontrol gidicem
Evet tektiAyy inşallah hemen görürsün keseyi tek embriyo muyduDeğerin çok güzel çıkmış ben de 9.gün yani Çarşamba sağlık ocağına kan vericem şimdi 8.gün belki değer düşük kalır 9.güne daha iyi çıkar diyorum yani inşallah
Amin canım benim inşallah çok şükür idrarda gördüm ama aşırı kırmızı değil pembe silik bi çizgi 7.gün için normal heralde dimiEvet tektiİdrarda çıktıysa güzel çıkar zaten sonucu çok şükür Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok normal erken bile yapmışsın zaten benim testim de aynıydı eşit kırmızı değildiiiiAmin canım benim inşallah çok şükür idrarda gördüm ama aşırı kırmızı değil pembe silik bi çizgi 7.gün için normal heralde dimi
Çok teşekkür ederim canımÇok normal erken bile yapmışsın zaten benim testim de aynıydı eşit kırmızı değildiiii
Ayy inşallah güzel haberlerini bekliyorumSüper çok sevindim canımbende kan sonucumu bekliyorum inş güzelce yükselmiştir
2 günde en az %66 artması lazım bu şekilde hesapla canım muhtemelen karşılıyodur4 günde 3 kat artmış beta hcg biraz korktum açıkçası tam artmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?