- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
harikaaaaa maşallaahh saglıkla ılerlesın ınsallahMerhabalar bende 18 ocakta dondurulmuş çift embriyo transferi oldum 6. Günü idrar testinde silik çizgi pozitif gördüm 9. Günde kan testi beta 255 13.günde beta 1146 cumartesi de kese göreceğiz inş çift tutmuştur minnoşlar
Canım senin ikiz olabilir mi maşallah değerin çok yüksekMerhabalar 17 ocakta tek embiryo transferi oldum transferin onuncu günü 950 on ikinci günü 2061 çıktı şükür yarında kontrolüm var bakalm hayrlisi
Yaa evet bizde öle tahmin ediyoruz ama mucize olur bizim için öyle olursaCanım senin ikiz olabilir mi maşallah değerin çok yüksek
Bende 23 ocakta.transfer oldum test yapmaya korkuyorumKızlar merhaba 23 ocakta transfer oldum idrarda pozitifi gördüm ama adet sancısı gibi ağrım oluyo progestan iğne vurulduğum saatlerde hafifliyor, korkuyorum biraz başka yaşayan var mı karın ağrısı?
Hayirli uğurlu olsun kuzum da bir anda çok yükselmiş 2 gibi olabilir miBende 18 ocakta tek embriyo transferi oldum
25 ocak 55
26 ocak 123
30 ocak 553
1 şubat 1953 çıktı
6 şubatta da kese için çağırdı doktorum
Haşimato ve Pıhtılaşma sorunum var bir bebeğimi 11. haftada kaybettim negatif sonuçlanan aşılama ve tüp bebek denemelerim var. Çok şükür bu defa pozitifi gördük. Dileyen sabreden emek veren herkese nasip etsin rabbim.
İlk günler yerleşirken ağrım ve aşırı uyku halim olmuştu canım çok hafif göğüs hassasiyeti oldu onun dışında çok bi belirtim yoktu dün kan verdim beta 88 çıktı 9.gün sabahında cuma tekrar kan istedi doktor inşallah sağlıkla artarBende 23 ocakta.transfer oldum test yapmaya korkuyorumbelirtin var mıydı hayırlı olsun seninki cnm
Bilmem ki süreler aslında ardışık ikişer gün arayla değil kimisi art arda günlerde kimisi 4 gün sonra o yüzden hiç öyle bir beklentim de yok. Çok isterim keşke ikiz olsa.Hayirli uğurlu olsun kuzum da bir anda çok yükselmiş 2 gibi olabilir mi
Trasnferiniz ikili miydi? Benim 14. Günde 1953 çıktı ama tek transfer yapıldı.12. Gün 231.6_ 14. Gün 445.3_16. Gün 1323 çıktı beta hcg ve iki kese göründü artık kan testi gerekmiyor bugün çok mutluyum. bu mutlulukla dua ediyorum beklemekte olan herkese darısı başınıza
İkiliydi. Bölünmüş olabilir sizinTrasnferiniz ikili miydi? Benim 14. Günde 1953 çıktı ama tek transfer yapıldı.
Yok dediklerinin hiçbirini bilmiyorum ben Prof. Dr. Turan Çetin Tüp Bebek merkezinde tedavi gördümAdana'da nerdesin canım acıbadem Volkan hoca da pozitif gördüm ben çok şükür canım ilk deneme
Canim zarar vermemistir asıl soğuk zarar verir ayaklarından üşüyünce enfeksiyona çok kolay açıyor kendini vücut ben bir haftadir öyleyim , Allahin izniyle birsey olmamıştırİyi akşamlar arkadaşlar, benim de sonuç pozitif oldu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.Henüz keseydi göremedim. Yalnız günlerdir çok paniğim çok dikkat etmeye çalışıyorm sanırım fazla stres yapıyorum. En ufak bşr hareket ya da yediğim bir şey zarar verecek diye aklım çıkıyor. Sanırım hala şoktayım. Az önce ayaklarım buz tutmuş gibiydi ayaklarıma sıcak su torbası koydum belki sadece 5 dk beklettim ama zarar vermiş midir diye düşün düşün beynim gitti resmen. Cidden zarar vermemiştir değil mi?
Çok geçmiş olsun.Canim zarar vermemistir asıl soğuk zarar verir ayaklarından üşüyünce enfeksiyona çok kolay açıyor kendini vücut ben bir haftadir öyleyim , Allahin izniyle birsey olmamıştır
Seninle konuşmuştuk galiba demi hayırlı olsun bebisin benimkide pozitif oldu şükür sağlıcakla kucağımiza alalm insallhİyi akşamlar arkadaşlar, benim de sonuç pozitif oldu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.Henüz keseydi göremedim. Yalnız günlerdir çok paniğim çok dikkat etmeye çalışıyorm sanırım fazla stres yapıyorum. En ufak bşr hareket ya da yediğim bir şey zarar verecek diye aklım çıkıyor. Sanırım hala şoktayım. Az önce ayaklarım buz tutmuş gibiydi ayaklarıma sıcak su torbası koydum belki sadece 5 dk beklettim ama zarar vermiş midir diye düşün düşün beynim gitti resmen. Cidden zarar vermemiştir değil mi?
Ayyy Allah aşkına yapmayın. Yani asla ev işi yapın demiyorum ama ben tuvalet yıkadım duş kabin camını sildim TV sehpa toz falan aldım. Genelde uzanmakla beraber sadece kolların çalıştığı basit işler yaptım. TV izleyin kitap okuyun örgü örün bebeğinize relax pozitif motive bekleyin. Stres zarar ne gerek var bol bol gülünİyi akşamlar arkadaşlar, benim de sonuç pozitif oldu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah.Henüz keseydi göremedim. Yalnız günlerdir çok paniğim çok dikkat etmeye çalışıyorm sanırım fazla stres yapıyorum. En ufak bşr hareket ya da yediğim bir şey zarar verecek diye aklım çıkıyor. Sanırım hala şoktayım. Az önce ayaklarım buz tutmuş gibiydi ayaklarıma sıcak su torbası koydum belki sadece 5 dk beklettim ama zarar vermiş midir diye düşün düşün beynim gitti resmen. Cidden zarar vermemiştir değil mi?
20 ocaktaydi transferim olmuştu çarsamba günü tekrar test vermistim kanda yükselişim devamdı , ben 5_6kez koymuştum sıcak su torbası, Allahin izninle birsey olmuyor kuzum , zarar vermez birsey olmamistir sen gönlünü ferah tutÇok geçmiş olsun.Ayy inşallah zarar vermemiştir ayaklarım çok ısınınca kasıgımda da sıcaklık hissettim hemen çektim sonra gidip soğuk suyla yıkadım karnımı. Sizin gebelikte kaçıncı gün? Ben de ocak transferiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?