2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

harikaaaaa maşallaahh saglıkla ılerlesın ınsallah

Kızlar merhaba 23 ocakta transfer oldum idrarda pozitifi gördüm ama adet sancısı gibi ağrım oluyo progestan iğne vurulduğum saatlerde hafifliyor, korkuyorum biraz başka yaşayan var mı karın ağrısı?
Bende 23 ocakta.transfer oldum test yapmaya korkuyorum belirtin var mıydı hayırlı olsun seninki cnm

Bende 18 ocakta tek embriyo transferi oldum
25 ocak 55
26 ocak 123
30 ocak 553
1 şubat 1953 çıktı
6 şubatta da kese için çağırdı doktorum
Haşimato ve Pıhtılaşma sorunum var bir bebeğimi 11. haftada kaybettim negatif sonuçlanan aşılama ve tüp bebek denemelerim var. Çok şükür bu defa pozitifi gördük. Dileyen sabreden emek veren herkese nasip etsin rabbim.

Kizlar birde ben birsey sorucam ,
7.gun beta 79
9.gün 214
12.gün de 568
Normal mi ilerliyor sizce kızlar doktor iki gün sonra yine ver dedi bakalım ne olacak

Hayirli uğurlu olsun kuzum da bir anda çok yükselmiş 2 gibi olabilir mi

Bende 23 ocakta.transfer oldum test yapmaya korkuyorum belirtin var mıydı hayırlı olsun seninki cnm
İlk günler yerleşirken ağrım ve aşırı uyku halim olmuştu canım çok hafif göğüs hassasiyeti oldu onun dışında çok bi belirtim yoktu dün kan verdim beta 88 çıktı 9.gün sabahında cuma tekrar kan istedi doktor inşallah sağlıkla artar İnşallah senin de pozitiftir ne zaman kan vereceksin

Ben sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı cnm 5.gun embriyosuydu bugün 10.gunüm doktora gittim kan verelim dedim testler hüsrana ugrucak sonuçlar verebilir 15. Günü bekleyelim şimdi kanda da çıkmaz zaten dedi herkesin 10.gunde kanda çıkarken bizim doktor bizi birdaha umitlendirdi bilmiyorum ya çok kötüyüm

12. Gün 231.6_ 14. Gün 445.3_16. Gün 1323 çıktı beta hcg ve iki kese göründü artık kan testi gerekmiyor bugün çok mutluyum. bu mutlulukla dua ediyorum beklemekte olan herkese darısı başınıza
Trasnferiniz ikili miydi? Benim 14. Günde 1953 çıktı ama tek transfer yapıldı.

İyi akşamlar arkadaşlar, benim de sonuç pozitif oldu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ve darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. Henüz keseydi göremedim. Yalnız günlerdir çok paniğim çok dikkat etmeye çalışıyorm sanırım fazla stres yapıyorum. En ufak bşr hareket ya da yediğim bir şey zarar verecek diye aklım çıkıyor. Sanırım hala şoktayım. Az önce ayaklarım buz tutmuş gibiydi ayaklarıma sıcak su torbası koydum belki sadece 5 dk beklettim ama zarar vermiş midir diye düşün düşün beynim gitti resmen. Cidden zarar vermemiştir değil mi?

Canim zarar vermemistir asıl soğuk zarar verir ayaklarından üşüyünce enfeksiyona çok kolay açıyor kendini vücut ben bir haftadir öyleyim , Allahin izniyle birsey olmamıştır

Canim zarar vermemistir asıl soğuk zarar verir ayaklarından üşüyünce enfeksiyona çok kolay açıyor kendini vücut ben bir haftadir öyleyim , Allahin izniyle birsey olmamıştır
Çok geçmiş olsun. Ayy inşallah zarar vermemiştir ayaklarım çok ısınınca kasıgımda da sıcaklık hissettim hemen çektim sonra gidip soğuk suyla yıkadım karnımı. Sizin gebelikte kaçıncı gün? Ben de ocak transferiyim

Seninle konuşmuştuk galiba demi hayırlı olsun bebisin benimkide pozitif oldu şükür sağlıcakla kucağımiza alalm insallh

Ayyy Allah aşkına yapmayın. Yani asla ev işi yapın demiyorum ama ben tuvalet yıkadım duş kabin camını sildim TV sehpa toz falan aldım. Genelde uzanmakla beraber sadece kolların çalıştığı basit işler yaptım. TV izleyin kitap okuyun örgü örün bebeğinize relax pozitif motive bekleyin. Stres zarar ne gerek var bol bol gülün

20 ocaktaydi transferim olmuştu çarsamba günü tekrar test vermistim kanda yükselişim devamdı , ben 5_6kez koymuştum sıcak su torbası, Allahin izninle birsey olmuyor kuzum , zarar vermez birsey olmamistir sen gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…