- 29 Mayıs 2019
- 85
- 129
- 93
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Rabbım saglıkla bebegınıze kavusmayı nasıp etsın.ben de aynı merkezde nılay hanım doktorum transfer oldum ve sonuc beklıyorum. Nolur benım ıcın de dua edın.Üzülmeyin inşallah olacak. Ben ilk denememde transfer günü heycanla gitmiştim ve transfer olmayacak embriyonuz öldü denmişti o an şoktan konuşamamıştım büyük bi yıkım olmuştu acibademdeydi o denemem.
Şimdi İstanbul tüp Bebek merkezinde aret kamarda yaptırdık.
Günde 1 oksapor iğne, günde 2 progestan dex 25mg. (Ya da kalçadan 50 mg progestan)
Haplar:
Günde 6 adet cyclo progynova 2 şer içilecek sabah öğle akşam, günde Bir dekort 75 mg. ,Günde 1 coraspin 100, günde 1 folik asit (folidoce), günde 2 prograf 1mg kapsül, günde 3 defa progestan 200 mg vajinal fitil.
Transfer gününden beri 2 haftadır bu şekilde devam ilaçlar.
Biri 7 biri 8 hücreli iyi kalite embriyo dendi.
Belirti yoktu neredeyse sadece 1 hafta çok gaz hem mideden hem bağırsaktan geliyordu. halsizlik ve meme ucu hassasiyeti vardı, transferden tam 1 hafta sonra bel ağrısı oldu (ama belki de yatmaktandır) 1 hafta sonra yerleşme kanaması sütlü kahve renginde günde 3-4 damla (4 gün sürdü) ve çok hafif kasık sancıları. Transferden 11 gün sonra rahim içinde sürekli çok inceden bir titreşim elektrik akımı gibi, midedeki kaynama gibi bi durum bi kaynama vardı hep. 14. Gün bu azaldı.
11-14 günler arasında mide yanması. Soda içme ihtiyacı.
Gece geç saat acıkma.
Ben en başından beri ta yumurta geliştirmeye başladığımızda beri hep çok motive, olacağına çok emin, çok pozitif, çok heyecanlı, umutlu mutluydum. Pozitif olmak çok etkili bence.
Ve Allah'a sığınmak. Transfer sırasında besmele çekip güç ve kuvvet ancak Allah'a aittir (la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim) dedim kalbim hep tüm ümidimi beklentimi Allah'a yönlendirmiş şekildeydi. Dr ve merkezler vesile tabi Allah onlardan da razı olsun.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerle dönersiniz.
kızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Kanama herkeste olmuyor bende 10. Gün başladı 4 gün sürdü leke şeklindeMerhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim
Adana'da nerdesin canım acıbadem Volkan hoca da pozitif gördüm ben çok şükür canım ilk denemeBen Adanada tedavi görüyorum. Siz nerede tedavi görüyorsunuz?
Evde alkol zor bulunduğu için çoğınluk bende dahil kolonyayla yapıyordur. Çok hassas bi cildin yoksa endişe etmene gerek yok.Herkese merhaba inşallah herkes güzel haberlerle sağlıkla bebeğine kavuşur. Benim bir sorum olacak. Karnımdan iğne yaparken kolonya ile silerek yapıyorum sonrasında iğne yerini de siliyorum tekrardan. Kolonyanın kimyasal alkol içeriği var sonuçta, endişe duymalı mıyım? Yoksa rahatlıkla bu şekilde devam edebilir miyim? Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlar için.
Merhaba bende 26 ocakta transfer oldum ins olumlu sonuc alırız.26 ocakta transfer oldum bekliyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Maşallah inşallah hayırlısıyla inşallah olumlu olur sonuçlarımız.Merhaba bende 26 ocakta transfer oldum ins olumlu sonuc alırız.
Canım aynı gün transfer olmuşuz inşallah pozitif haberler veririz birbirimize26 ocakta transfer oldum bekliyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım bende 26 da transfer oldum heycanla bekliyorumMerhaba bende 26 ocakta transfer oldum ins olumlu sonuc alırız.
İnşallah güzel sonuçlar alırız sabırsızlıkla bekliyorum sonucu.Canım bende 26 da transfer oldum heycanla bekliyorum
16 ocak 5.gün 4aa tek embriyo tranfer edildi. Sizce artış nasıl? Önümüzdeki hafta kontrole çağırdılar. Bildiğin halde beklemekte korkuya neden oluyor acaba bişi olur mu diye….2023 Ocak ayında donmuş embriyo transferi olanlar ve 12. Gün pozitif test sonucu alanlar öncelikle hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. şimdi kısaca transfer sonrasını, tutunmayı bekleme sürecini, gebelik sürecini, HCG değerlerimizi, beslenme önerileri paylaşalım...
37 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Azospermi sorunuyla yola çıktık 2019 sonunda 1 aşılama 2022 yılbaşında 1 transfersiz tüp bebek denemesi ve son olarak bu ay (2023 Ocak) donmuş 3 günlük 2 embriyo transferi yapılan tüp bebek... Ve 10. Gün erken idrar testim pozitif 12. Gün kan testim pozitif, HCG değerim 231.6... 14. Gün HCG 445.3 2 gün sonra tekrar kan vericem. 1 hafta sonra ultrason muayenesinde keseyi görmeyi ümit ediyoruz.
Transfer sonrası 1 gün yattım ama sonra sağlık ocağına ve eczaneye gitmek zorunda kaldım. Evde İstirahat halinde ve dikkatli davrandım. Et, yumurta, çerez fındık fıstık badem, ananas avokado yedim... bu dönemde Çok fazla hap ve günde 3 iğne kullanmak ve 12. Günü yani testi beklemek en zor olandı. Kadınlar kulübü bu süreçte en çok okuduğum forum oldu; bilgi verdi, ümit verdi, motive etti...
8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç moral bozmadım çünkü erkendi. 9. Gün yerleşme kanaması başladı ve ben o gün sevinçten ağladım. 11. Gün iki erken test yaptım biri sabah biri akşam ikisinde de çift çizgiyi gördüm. 11 gün gün içinde yaklaşık 10 defa mutluluktan ağladım. YıllardırHer ay ümitlenmek ama hüsrana uğramak çok zordu... Hayatta ilk defa iki çizgiyi görmek muhteşemdi...
Kan testine kadar kimseye söylemedim. Ben de eşim de inanamıyorduk çünkü. Nolur nolmaz diye temkinliydik... Test ve çıkan HCG değeri bizi çok rahatlattı. Bugün 14. Gün ikinci defa kan testi verdim ve değer 445... Çok mutlu ve heyecanlıyım. Genelde istirahat halindeyim.
Ultrasongününü sabırsızlıkla bekliyorum. İki embriyonun da tutmuş olması temennim ama tek ya da çift önemli olan sağlıklı olması... Darısı İsteyen ve çocuk sahibi olmak için uğraşan herkesin başına...
Sizler neler yaşıyorsunuz bakalım?
canım selamm naılsın?2023 Ocak ayında donmuş embriyo transferi olanlar ve 12. Gün pozitif test sonucu alanlar öncelikle hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. şimdi kısaca transfer sonrasını, tutunmayı bekleme sürecini, gebelik sürecini, HCG değerlerimizi, beslenme önerileri paylaşalım...
37 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Azospermi sorunuyla yola çıktık 2019 sonunda 1 aşılama 2022 yılbaşında 1 transfersiz tüp bebek denemesi ve son olarak bu ay (2023 Ocak) donmuş 3 günlük 2 embriyo transferi yapılan tüp bebek... Ve 10. Gün erken idrar testim pozitif 12. Gün kan testim pozitif, HCG değerim 231.6... 14. Gün HCG 445.3 2 gün sonra tekrar kan vericem. 1 hafta sonra ultrason muayenesinde keseyi görmeyi ümit ediyoruz.
Transfer sonrası 1 gün yattım ama sonra sağlık ocağına ve eczaneye gitmek zorunda kaldım. Evde İstirahat halinde ve dikkatli davrandım. Et, yumurta, çerez fındık fıstık badem, ananas avokado yedim... bu dönemde Çok fazla hap ve günde 3 iğne kullanmak ve 12. Günü yani testi beklemek en zor olandı. Kadınlar kulübü bu süreçte en çok okuduğum forum oldu; bilgi verdi, ümit verdi, motive etti...
8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç moral bozmadım çünkü erkendi. 9. Gün yerleşme kanaması başladı ve ben o gün sevinçten ağladım. 11. Gün iki erken test yaptım biri sabah biri akşam ikisinde de çift çizgiyi gördüm. 11 gün gün içinde yaklaşık 10 defa mutluluktan ağladım. YıllardırHer ay ümitlenmek ama hüsrana uğramak çok zordu... Hayatta ilk defa iki çizgiyi görmek muhteşemdi...
Kan testine kadar kimseye söylemedim. Ben de eşim de inanamıyorduk çünkü. Nolur nolmaz diye temkinliydik... Test ve çıkan HCG değeri bizi çok rahatlattı. Bugün 14. Gün ikinci defa kan testi verdim ve değer 445... Çok mutlu ve heyecanlıyım. Genelde istirahat halindeyim.
Ultrasongününü sabırsızlıkla bekliyorum. İki embriyonun da tutmuş olması temennim ama tek ya da çift önemli olan sağlıklı olması... Darısı İsteyen ve çocuk sahibi olmak için uğraşan herkesin başına...
Sizler neler yaşıyorsunuz bakalım?
Teşekkürler. sen de inşallah. Benim 4 gün sürdücanım selamm naılsın?
oncelıkle hayırlı olsun , saglıkla kucagına al ınsallahh..
benımde 5.gun embrıysu trasnferım oldu, 6.gun ıdrar testınde pozıtıf gordum..
7.gun aksam pembe bı leke geldı peceteye, sımdı 8.gunum kahverengı devam edııyor, testım hala pozıtıf..
senın yerlesme kanaman kac gun surmustu ?