• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

Merhaba öncelikle tutanların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını temenni ediyorum 🥰🥰 tuttuğu için tedaviniz sonrası eğer ki elinde cetrotide ilaç olan varsa ve bana yeniden tedavi sürecim için bu ilaç konusunda yardımcı olan olursa çok mutlu oluruum. 🥰 ❤️

Hiç belirti olmayabilir kanama da çok kişide olmuyor lütfen olumlu olun oldu diye odaklanın sevinin mutlu bekleyin inşallah güzel haber gelir
İşte sende biliyorsunki bizim gibi zor hamile kalan kadınlar hele bide tüp bebek yapıyorsak çokta olumlu pozitif olamıyoruz. Tam tersi günler geçmiyor günler geçsede yine negatif olucak psikolojisi geliyo. Gerçekten olumlu sonuçlar alanlar o kadar şanslıki inşAllah bizde öyle olucaz

İşte sende biliyorsunki bizim gibi zor hamile kalan kadınlar hele bide tüp bebek yapıyorsak çokta olumlu pozitif olamıyoruz. Tam tersi günler geçmiyor günler geçsede yine negatif olucak psikolojisi geliyo. Gerçekten olumlu sonuçlar alanlar o kadar şanslıki inşAllah bizde öyle olucaz
İnşallah canım. Hayatta her konuda negatif olmak kötü sonuç getirir. Sınav eğitim alışveriş her konuda... Buradan herkese tavsiyem "oldu oldu oldu" deyin göbeğinizi sevin elinizi koyun güzel bebişim tutundun mu tutun sıkı tutun annene sana güzel bakıcam bıcı bıcı yapçaz ciciler giycez canım bebişim diye konuşun olduğuna odaklanın ben böyle yaptım ağlayarak yazıyorum çünkü benim çok canım yandı yüreğim cız etti beni çok üzdüler çok sağlıklıydım sorun spermdi ama canımı çok yaktı eşimin cahil hadsiz aile ve akrabaları ve ben kimseye sorun eşimde de demedim olmuyor da demedim çocuk aramıyoruz kariyer yapıyoruz planlarımız var çocuğun acelesi yok dedim ama geceleri gözyaşlarım yastığıma akardı... Hepinize dua ediyorum ama pozitif olmazsanız kendinize edersiniz.

İnşallah canım. Hayatta her konuda negatif olmak kötü sonuç getirir. Sınav eğitim alışveriş her konuda... Buradan herkese tavsiyem "oldu oldu oldu" deyin göbeğinizi sevin elinizi koyun güzel bebişim tutundun mu tutun sıkı tutun annene sana güzel bakıcam bıcı bıcı yapçaz ciciler giycez canım bebişim diye konuşun olduğuna odaklanın ben böyle yaptım ağlayarak yazıyorum çünkü benim çok canım yandı yüreğim cız etti beni çok üzdüler çok sağlıklıydım sorun spermdi ama canımı çok yaktı eşimin cahil hadsiz aile ve akrabaları ve ben kimseye sorun eşimde de demedim olmuyor da demedim çocuk aramıyoruz kariyer yapıyoruz planlarımız var çocuğun acelesi yok dedim ama geceleri gözyaşlarım yastığıma akardı... Hepinize dua ediyorum ama pozitif olmazsanız kendinize edersiniz.
İnsanın bazen sabretmesi gereken konu en hassas konusu oluyor . Seninde en hassas konuların olmuş sabretmişsin. Ne güzel duaların kabul olmuş. İnşAllah eşinle bebeğinle beraber çok mutlu olursunuz. Ve inşAllah bende bi gün buraya sonucum pozitif kendinizi boşuna yıpratmayın kızlar yazarım :))

İnsanın bazen sabretmesi gereken konu en hassas konusu oluyor . Seninde en hassas konuların olmuş sabretmişsin. Ne güzel duaların kabul olmuş. İnşAllah eşinle bebeğinle beraber çok mutlu olursunuz. Ve inşAllah bende bi gün buraya sonucum pozitif kendinizi boşuna yıpratmayın kızlar yazarım :))
Evet canım aynen tez zamanda inşallah

Gerçekten öyle ve ben en üzücü olayı yaşayıp Allahıımm diye feryad ettikten 14 gün sonra çift çizgiyi gördüm 🥺😢

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımm. Benimde transferimin bugün 5. Günü dün gece vurulduğum progestan 50 mg iğne bu gün hayatımı kararttı. Zerre belirti yok hissetmiyorum bu ağrı beni bitirdi. 13 Ocak 3. Gün donmuş iki adet embriyo transferi oldum 27 Ocak test günüm o güne kadar test yapmayı düşünmüyorum :KK43: ikinci tüp bebek tedavim ilk tedavim tuttu ama 6.7 hafta düşük yaptım :KK43:
İnşallah bu defa olacak duam sizinle

tam olarak yaşadıklarını daha önce yaşamış biri olarak 25. haftadan selam olsun :) benim de eşimde sperm hareketlerinde sorun vardı bu sebeple tüp bebek yapmak zorunda kaldık ama bunu kimseye söyleyemiyorsun. hatta söylesen anlamazlar yine sende olur eksiklik. bu sebeple ben de ilk zamanlar erken dedim sonraki zamanlar deniyoruz olur kısmetse dedim. 3,5 yıllık evliliğin ardından tüp bebekle geliyor kızım. sizleri görünce 6 ay önce yaşadıklarım canlandı gözümde , testler, iğneler, kese var mı, yolk var mı, fetal dna sonucu ne streslerden geçtim. moral olsun , umut olsun diye yazmak istedim. hepsi unutuluyor, şimdi kalan 3 ay için tatlı bir telaş var.. sevgiler

2023 Ocak ayında donmuş embriyo transferi olanlar ve 12. Gün pozitif test sonucu alanlar öncelikle hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. şimdi kısaca transfer sonrasını, tutunmayı bekleme sürecini, gebelik sürecini, HCG değerlerimizi, beslenme önerileri paylaşalım...

37 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Azospermi sorunuyla yola çıktık 2019 sonunda 1 aşılama 2022 yılbaşında 1 transfersiz tüp bebek denemesi ve son olarak bu ay (2023 Ocak) donmuş 3 günlük 2 embriyo transferi yapılan tüp bebek... Ve 10. Gün erken idrar testim pozitif 🥰 12. Gün kan testim pozitif, HCG değerim 231.6... 14. Gün HCG 445.3 2 gün sonra tekrar kan vericem. 1 hafta sonra ultrason muayenesinde keseyi görmeyi ümit ediyoruz.

Transfer sonrası 1 gün yattım ama sonra sağlık ocağına ve eczaneye gitmek zorunda kaldım. Evde İstirahat halinde ve dikkatli davrandım. Et, yumurta, çerez fındık fıstık badem, ananas avokado yedim... bu dönemde Çok fazla hap ve günde 3 iğne kullanmak ve 12. Günü yani testi beklemek en zor olandı. Kadınlar kulübü bu süreçte en çok okuduğum forum oldu; bilgi verdi, ümit verdi, motive etti...

8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç moral bozmadım çünkü erkendi. 9. Gün yerleşme kanaması başladı ve ben o gün sevinçten ağladım. 11. Gün iki erken test yaptım biri sabah biri akşam ikisinde de çift çizgiyi gördüm. 11 gün gün içinde yaklaşık 10 defa mutluluktan ağladım. YıllardırHer ay ümitlenmek ama hüsrana uğramak çok zordu... Hayatta ilk defa iki çizgiyi görmek muhteşemdi...

Kan testine kadar kimseye söylemedim. Ben de eşim de inanamıyorduk çünkü. Nolur nolmaz diye temkinliydik... Test ve çıkan HCG değeri bizi çok rahatlattı. Bugün 14. Gün ikinci defa kan testi verdim ve değer 445... Çok mutlu ve heyecanlıyım. Genelde istirahat halindeyim.

Ultrasongününü sabırsızlıkla bekliyorum. İki embriyonun da tutmuş olması temennim ama tek ya da çift önemli olan sağlıklı olması... Darısı İsteyen ve çocuk sahibi olmak için uğraşan herkesin başına...

Sizler neler yaşıyorsunuz bakalım?
Rabbim Sağlıkla pıt pıt kalp atışını görmeyi ve kucağına almayı da nasip etsin darısı bana ve tüm dileyenlere olsun inşallah duana talibim haftaya transfer olacam umarım sabrımın sonunda bende bebeğime kavuşurum 🤲🤲🤲

Rabbim Sağlıkla pıt pıt kalp atışını görmeyi ve kucağına almayı da nasip etsin darısı bana ve tüm dileyenlere olsun inşallah duana talibim haftaya transfer olacam umarım sabrımın sonunda bende bebeğime kavuşurum 🤲🤲🤲
İnşallah canım dua edicem sana ve tüm bekleyenlere hadi bize güzel haberi ver

Üzülmeyin inşallah olacak. Ben ilk denememde transfer günü heycanla gitmiştim ve transfer olmayacak embriyonuz öldü denmişti o an şoktan konuşamamıştım büyük bi yıkım olmuştu acibademdeydi o denemem.
Şimdi İstanbul tüp Bebek merkezinde aret kamarda yaptırdık.
Günde 1 oksapor iğne, günde 2 progestan dex 25mg. (Ya da kalçadan 50 mg progestan)
Haplar:
Günde 6 adet cyclo progynova 2 şer içilecek sabah öğle akşam, günde Bir dekort 75 mg. ,Günde 1 coraspin 100, günde 1 folik asit (folidoce), günde 2 prograf 1mg kapsül, günde 3 defa progestan 200 mg vajinal fitil.

Transfer gününden beri 2 haftadır bu şekilde devam ilaçlar.

Biri 7 biri 8 hücreli iyi kalite embriyo dendi.

Belirti yoktu neredeyse sadece 1 hafta çok gaz hem mideden hem bağırsaktan geliyordu. halsizlik ve meme ucu hassasiyeti vardı, transferden tam 1 hafta sonra bel ağrısı oldu (ama belki de yatmaktandır) 1 hafta sonra yerleşme kanaması sütlü kahve renginde günde 3-4 damla (4 gün sürdü) ve çok hafif kasık sancıları. Transferden 11 gün sonra rahim içinde sürekli çok inceden bir titreşim elektrik akımı gibi, midedeki kaynama gibi bi durum bi kaynama vardı hep. 14. Gün bu azaldı.
11-14 günler arasında mide yanması. Soda içme ihtiyacı.
Gece geç saat acıkma.

Ben en başından beri ta yumurta geliştirmeye başladığımızda beri hep çok motive, olacağına çok emin, çok pozitif, çok heyecanlı, umutlu mutluydum. Pozitif olmak çok etkili bence.
Ve Allah'a sığınmak. Transfer sırasında besmele çekip güç ve kuvvet ancak Allah'a aittir (la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim) dedim kalbim hep tüm ümidimi beklentimi Allah'a yönlendirmiş şekildeydi. Dr ve merkezler vesile tabi Allah onlardan da razı olsun.
İnşallah tez zamanda güzel haberlerle dönersiniz.
Bende 6 ocak transfer oldum amma bende hic bir belirti olmadi ya hic hemde . Yerleşme kanaması bile yok. Ama kanda ve idrarda hamileliık var. 25 ocakta keseyi görmeye gidecem. Acaba yerleşme kanaması olmayan olur mu ? Neden bende yok acaba

benim ilk aşılamamdı doktor ikinciyi yapalım diyor ben kararsızım aşılamamı tüp bebekmi yapsam diye
Tüp bebek yapın aşılamada şans %5 boşa para gidiyor o da 10-15 milyar. Tüp bebekte şans %25-%55 ben 1 aşılama denemiştim. Sağlıklı sperm ya da yumurta olsa rahme konduğunda yani aşılamada döllerdi. Madem döllemedi sonrasında denemeye gerek yok. Tüp bebekte yumurta içine konuyor sperm yani biraz ısrarla döllettirilmiş oluyor. Yine de siz bilirsiniz

Bende 6 ocak transfer oldum amma bende hic bir belirti olmadi ya hic hemde . Yerleşme kanaması bile yok. Ama kanda ve idrarda hamileliık var. 25 ocakta keseyi görmeye gidecem. Acaba yerleşme kanaması olmayan olur mu ? Neden bende yok acaba
Evet olmayan yüzlerce kadın var

Back