• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testleri pozitif kan testi negatif çıkıyor

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    127,3 KB · Görüntüleme: 15
Peki kan vermeden öncede testlerin böyle mi çıkıyordu
Hayır ben 2 senedir uğraşıyorum zaten hamile kalmak için hep böyle görsem bi hormonum yüksek heralde o etkiliyor derim ama negatif çıkan negatif yani sonradan çizgi çıkıyormuydu bazı testlerde evet onu aldırış etmiyordum . Bu durum şu an beni kilitledi resmen

Evet ama nötr hissediyorum umutlanmak yok adet olursam kafam rahatlar
Adet olmamak daha kötü zaten. Gebelik yok ama adet de gelmiyor. İnsanın stresi daha çok artıyor, stres arttıkça adet iyice gecikiyor kısır döngü başlıyor

Adet olmamak daha kötü zaten. Gebelik yok ama adet de gelmiyor. İnsanın stresi daha çok artıyor, stres arttıkça adet iyice gecikiyor kısır döngü başlıyor
Evet hele ki testler silik çizgiyse insan iyice yoruluyor bi an önce belli olsun diye can atıyorum adette olsam kurtuluş hamile de olsam kurtuluş

Hayır ben 2 senedir uğraşıyorum zaten hamile kalmak için hep böyle görsem bi hormonum yüksek heralde o etkiliyor derim ama negatif çıkan negatif yani sonradan çizgi çıkıyormuydu bazı testlerde evet onu aldırış etmiyordum . Bu durum şu an beni kilitledi resmen
Belki geç döllenmedir ondan böyledir yaa. Yarın kan ver bence bilelim artık nedir ne değildir

Back