- 14 Mart 2018
- 3.511
- 3.657
- 133
- Konu Sahibi Yldzyldz11
Kimyasal mı olacak acaba, kan ver bence yaSabah ilk idrarla yaptım ama hemen böyle belirmedi çizgi 4-5 dk bekledim bel ve kasık ağrım var acaba adet mi olucam insan testlere güvenemiyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimyasal mı olacak acaba, kan ver bence yaSabah ilk idrarla yaptım ama hemen böyle belirmedi çizgi 4-5 dk bekledim bel ve kasık ağrım var acaba adet mi olucam insan testlere güvenemiyor ki
Birde kuruma 5 dk da çıkar mı bilemedimKimyasal mı olacak acaba, kan ver bence ya
Bilmiyorum ki olmazsa predictor alıcam onda daha doğru sonuç alırımKimyasal mı olacak acaba, kan ver bence ya
Pahalı o da ya. Kan ver daha net olsun benceBilmiyorum ki olmazsa predictor alıcam onda daha doğru sonuç alırım
Anca kuruyor sanırım netleşmişBirde kuruma 5 dk da çıkar mı bilemedim
İnsan umutlanıyorAnca kuruyor sanırım netleşmiş
Evet ama nötr hissediyorum umutlanmak yok adet olursam kafam rahatlarİnsan umutlanıyor
Hayır ben 2 senedir uğraşıyorum zaten hamile kalmak için hep böyle görsem bi hormonum yüksek heralde o etkiliyor derim ama negatif çıkan negatif yani sonradan çizgi çıkıyormuydu bazı testlerde evet onu aldırış etmiyordum . Bu durum şu an beni kilitledi resmenPeki kan vermeden öncede testlerin böyle mi çıkıyordu
Adet olmamak daha kötü zaten. Gebelik yok ama adet de gelmiyor. İnsanın stresi daha çok artıyor, stres arttıkça adet iyice gecikiyor kısır döngü başlıyorEvet ama nötr hissediyorum umutlanmak yok adet olursam kafam rahatlar
Evet hele ki testler silik çizgiyse insan iyice yoruluyor bi an önce belli olsun diye can atıyorum adette olsam kurtuluş hamile de olsam kurtuluşAdet olmamak daha kötü zaten. Gebelik yok ama adet de gelmiyor. İnsanın stresi daha çok artıyor, stres arttıkça adet iyice gecikiyor kısır döngü başlıyor
Kesinlikle katılıyorum. Belirsizlik yoruyor insanıEvet hele ki testler silik çizgiyse insan iyice yoruluyor bi an önce belli olsun diye can atıyorum adette olsam kurtuluş hamile de olsam kurtuluş
Aynen öyle 2 senedir zaten yoruldum şu 1 hafta beni daha da yorduKesinlikle katılıyorum. Belirsizlik yoruyor insanı
Belki geç döllenmedir ondan böyledir yaa. Yarın kan ver bence bilelim artık nedir ne değildirHayır ben 2 senedir uğraşıyorum zaten hamile kalmak için hep böyle görsem bi hormonum yüksek heralde o etkiliyor derim ama negatif çıkan negatif yani sonradan çizgi çıkıyormuydu bazı testlerde evet onu aldırış etmiyordum . Bu durum şu an beni kilitledi resmen
Predictor early alsam mı önceBelki geç döllenmedir ondan böyledir yaa. Yarın kan ver bence bilelim artık nedir ne değildir
Sen bilirsin ama yine böyle soluk silik çizgi çıksa bu defa yine belirsizlik olacakPredictor early alsam mı önce
benimde böyleydi hamileyimAyın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı
Tekrarladım bugün ama yine silik adetime 5 gün kaldı sanırım adet olucam ağrım varbenimde böyleydi hamileyim
benimde böyleydi hamileyim
bende adet olcam sanıp ped almıştım çok adet sancım vardıTekrarladım bugün ama yine silik adetime 5 gün kaldı sanırım adet olucam ağrım var