• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testleri pozitif kan testi negatif çıkıyor

Merhaba hanımlar pkosluyum bu ay adet olsaydım aşılamaya başlanacaktı . Reglim 4-5 gün gecikti . 2 tane days doctor 1 tane de duratest marka erken gebelik testi yaptım . Hepsi silik çizgi . 15 ocakta kan verdiğimde 2.0 çıkmıştı . 17 ocakta da özelde kan verdim 0.816 çıktı . Değerler negatif biliyorum ama nedem idrar testleri pozitif anlamıyorum hemen çıkıyor çizgiler bekleyipte gördüğüm çizgiler değil . 0.816 olan değer için hastaneden bilgi vermek için aradılar ilk negatif dediler sonradan tekrar aradılar değer yükselebilir dış gebelikte kimyasal gebelikte olabilir falan dediler . Şehir hastanesine gittim muayene oldum yine bişey çıkmadı . Sizce gebelik varmıdır geç döllenme olabilir mi kafam çok karışık
Üzgünüm ama oluşan çizgiler kuruma çizgisine benziyor. Bir de Days Doctor hani eşime bile yalancı pozitif çıkaracak o teste güvenmeyin.

Üzgünüm ama oluşan çizgiler kuruma çizgisine benziyor. Bir de Days Doctor hani eşime bile yalancı pozitif çıkaracak o teste güvenmeyin.
Canım doğru söylüyorsun bende güvenmemem gerektiğini anladım fakat bir tek Days doctor yapmadım hepsi silik çizgi yaptıklarım

Sen bilirsin ama yine böyle soluk silik çizgi çıksa bu defa yine belirsizlik olacak
Hiç bişey çıkmadı hamile değilim duphastona başlayacağım adet olup hastaneye gitmem lazım

Eklentiler

• F403671A-6074-446C-AFBD-86A277D4B520.jpeg
    F403671A-6074-446C-AFBD-86A277D4B520.jpeg
    355,3 KB · Görüntüleme: 7
Merhabalar ben 2. Aşılamamı oldum ocak 6 da . 10. Gün erken gebelik test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . Bu gün ayın 20 si kan verme günümdü ve verdim. Sonuç beklemeden test yaptım anında iki kırmızı çizgi çıktı ama kan sonucum maalesef <0.2 çıktı. Böy olup hamile kalan var mı. 7 yıllık evliyim hiç bir sorunujuz yokmuş.
IMG-20250120-WA0003.jpeg

Merhabalar ben 2. Aşılamamı oldum ocak 6 da . 10. Gün erken gebelik test yaptım silik çıktı ikinci çizgi . Bu gün ayın 20 si kan verme günümdü ve verdim. Sonuç beklemeden test yaptım anında iki kırmızı çizgi çıktı ama kan sonucum maalesef <0.2 çıktı. Böy olup hamile kalan var mı. 7 yıllık evliyim hiç bir sorunujuz yokmuş. Eki Görüntüle 3540502
Bu güzel çizgiye nasıl negatif kan🙄 bence birkaç gün sonra tekrarlayın kanı

Back