• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

Tüp bebek yapın aşılamada şans %5 boşa para gidiyor o da 10-15 milyar. Tüp bebekte şans %25-%55 ben 1 aşılama denemiştim. Sağlıklı sperm ya da yumurta olsa rahme konduğunda yani aşılamada döllerdi. Madem döllemedi sonrasında denemeye gerek yok. Tüp bebekte yumurta içine konuyor sperm yani biraz ısrarla döllettirilmiş oluyor. Yine de siz bilirsiniz
Ay endişelendim şimdi ama eşim tahlil verdi sonuçlar çok iyiydi benimde yumurtalar çatlamış

Benim 14 Ocak transfer tarihimdi az önce ilk idrarla silikte olsa çift çizgiyi gördüm Çarşamba günü kan verecem rabbim kanda da görmeyi kucağıma almami nasip etsin inşallah 🥰🙏 tüm anne olmak isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah 🙏

Benim 14 Ocak transfer tarihimdi az önce ilk idrarla silikte olsa çift çizgiyi gördüm Çarşamba günü kan verecem rabbim kanda da görmeyi kucağıma almami nasip etsin inşallah 🥰🙏 tüm anne olmak isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah 🙏
Daha önce de idrar testi yaptınız mı acaba?

Merhabalar ben de 18 Ocakta transfer oldum ama bana 29 ocak test tarihi dediler. Bir de siz de belirti var mı?
Kasıklarımda adet sancısı gibi ama hafif ağrılar var arada sırada olan ama ilaçların etkileridir diyorum takılmiyirum fazla pek düşünmemeye çalışıyorum birde sürekli yatmamanizi tavsiye ederim kan akışı teşviki yapın insallh kucaklarimiza gelir minikler

Selam hanımlar bende 23 ocakta 2 embriyo transferi oldum bu 3.denemem Inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Daha önceki denememde kalo atisi oluşmadığı içi kürtaj oldum inşallah bu bebeklerim sağlıkla benimleolur

kızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum

Kasıklarımda adet sancısı gibi ama hafif ağrılar var arada sırada olan ama ilaçların etkileridir diyorum takılmiyirum fazla pek düşünmemeye çalışıyorum birde sürekli yatmamanizi tavsiye ederim kan akışı teşviki yapın insallh kucaklarimiza gelir minikler
evet ağrılara belirtilere çok takılmamakla beraber yine de inşallah bebişe işarettir diyorum🤲 ben de hiçbir belirti yok bomboşum. Bu hayra mı delalet yoksa tersi mi bilmiyorum. Ama bence can sıkıcı bir durum. Ben genel olarak yatıyorum ama şöyle ki evdeyim dışarı çıkmıyorum ev içerisinde hareket ediyorum. İlk tüp bebeğim de pek hareket etmedim kimyasal oldu 2. Sinde hareket ettim çıktım her gün yürüdüm parka gittim felan ama hiç tutmadı. O yüzden bunda nasıl davranacağımı bilemedim

evet ağrılara belirtilere çok takılmamakla beraber yine de inşallah bebişe işarettir diyorum🤲 ben de hiçbir belirti yok bomboşum. Bu hayra mı delalet yoksa tersi mi bilmiyorum. Ama bence can sıkıcı bir durum. Ben genel olarak yatıyorum ama şöyle ki evdeyim dışarı çıkmıyorum ev içerisinde hareket ediyorum. İlk tüp bebeğim de pek hareket etmedim kimyasal oldu 2. Sinde hareket ettim çıktım her gün yürüdüm parka gittim felan ama hiç tutmadı. O yüzden bunda nasıl davranacağımı bilemedim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah tutunur bu sefer size bebisiniz benim ilk tüp bebek deneyimim rabbim her türlü ol derse oluyor demek ki

kızlar birsey soracağım. Özel polikinliklerde sadece kan testi verebiliyor muyuz. Muayene ücreti almak için muayeneye falan istiyorlar mı. Ben kanımı hep aile hekiminde veriyordum ama bu sefer beklemek istemiyorum
Özel hastanelerde direk gidip kan testi yaptıracagim dediginz zaman istediğin kan testini yaptirabilirsn

Siz nerde tedavi görüyorsunuz acaba merak ettim

Himm memleketliyiz mi acaba 🤗 bende İstanbul'da tedavideym
Himm memleketliyiz mi acaba 🤗 bende İstanbul'da tedavideym
Tedavi için mi gittiniz İstanbul'a? Yazın ben de İstanbul'a geldim Bahçeci de tam tedaviye başlayacaktı kistiniz var dediler başlayamadım. Sonra dönmek zorunda kalınca git gel zor oldu tedaviye Adana da yeniden başladım. Hayır Adanalı değilim. Siz İstanbul'da nerede tedavi görüyorsunuz?

Tedavi için mi gittiniz İstanbul'a? Yazın ben de İstanbul'a geldim Bahçeci de tam tedaviye başlayacaktı kistiniz var dediler başlayamadım. Sonra dönmek zorunda kalınca git gel zor oldu tedaviye Adana da yeniden başladım. Hayır Adanalı değilim. Siz İstanbul'da nerede tedavi görüyorsunuz?
Yok bende Gebze de yaşıyorum bahcecide tedavim gerçekleşiyor benimde. Hayırlısı olsun bende laboratuvari çok iyi olduğu için tercih ettim bende bekliyorum test tarihimi baklm insallh tutunmustur

Yok bende Gebze de yaşıyorum bahcecide tedavim gerçekleşiyor benimde. Hayırlısı olsun bende laboratuvari çok iyi olduğu için tercih ettim bende bekliyorum test tarihimi baklm insallh tutunmustur

Ayy inşallah tutmuştur test günü ne zamandı benim de pazar günü. Evde test yapmaycam zaten bir şeyde hissetmiyorum negatifse de o anı tekrar tekrar yaşamak istemiyorum. Ben de yazın tedavi için Bahçeci Umut merkezine gelmiştim ama gidiş gelişler zor oldugu için devam etmedim. Yalnız bu seferde negatif olursa tedavi amaçlı o taraflara taşınıp taşınma ma konusunda karararsızım

30unda test tarihim ama bugün yaptırsam mi yaptrmasam mi kararsizim 10. Günüm bugün korkuyorum açıkçası negatiftr olmuştur diye bilmiyorum bekleyeceğim sanirim

Back