2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

Merhaba Rabbım saglıkla bebegınıze kavusmayı nasıp etsın.ben de aynı merkezde nılay hanım doktorum transfer oldum ve sonuc beklıyorum. Nolur benım ıcın de dua edın.

Merhaba benimde donmuş tek 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 7. Günüm ama ilk 4 gün bi bel ağrısı dışında herhangi bir belirtim yok. Lekelenme vs de olmadı olumsuz düşünmeye başladım ama test yapamaya da cesaretim yok. Normal mi onu da bilemiyorum ilk transferim

Bazı özel hadtanelerde dışarıdan sadece tahlil ücreti ile tahlilnyaptırorsınız ama özel tıp laboratuvarına giderseniz özel hastaneden daha ucuza olur biz tüm testleri özel tıp laboratuvarına verdik ili saatte çıkıyor 150-200 TL gibi fiyatlar. Küçük Özel hastaneler bile 300 TL istiyor

Kanama herkeste olmuyor bende 10. Gün başladı 4 gün sürdü leke şeklinde

Herkese merhaba inşallah herkes güzel haberlerle sağlıkla bebeğine kavuşur. Benim bir sorum olacak. Karnımdan iğne yaparken kolonya ile silerek yapıyorum sonrasında iğne yerini de siliyorum tekrardan. Kolonyanın kimyasal alkol içeriği var sonuçta, endişe duymalı mıyım? Yoksa rahatlıkla bu şekilde devam edebilir miyim? Siz nasıl yapıyorsunuz? Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlar için.

Evde alkol zor bulunduğu için çoğınluk bende dahil kolonyayla yapıyordur. Çok hassas bi cildin yoksa endişe etmene gerek yok.

Kızlar merhaba 23 ocakta transfer oldum idrarda pozitifi gördüm ama adet sancısı gibi ağrım oluyo progestan iğne vurulduğum saatlerde hafifliyor, korkuyorum biraz başka yaşayan var mı karın ağrısı?

16 ocak 5.gün 4aa tek embriyo tranfer edildi. Sizce artış nasıl? Önümüzdeki hafta kontrole çağırdılar. Bildiğin halde beklemekte korkuya neden oluyor acaba bişi olur mu diye….

9.gün-172

11.gün-370 (bundan sonra kan verme dediler ben dayanamadım 3.defa verdim)

14.gün 1070

canım selamm naılsın?
oncelıkle hayırlı olsun , saglıkla kucagına al ınsallahh..
benımde 5.gun embrıysu trasnferım oldu, 6.gun ıdrar testınde pozıtıf gordum..
7.gun aksam pembe bı leke geldı peceteye, sımdı 8.gunum kahverengı devam edııyor, testım hala pozıtıf..
senın yerlesme kanaman kac gun surmustu ?

Teşekkürler. sen de inşallah. Benim 4 gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…