- Konu Sahibi Yldzyldz11
NimoMarkası ne peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NimoMarkası ne peki
Hmm bildiğim marka değil ama en azından artı med değilmiş. Ona sevindim.
Adet olmayı beklicem olmazsam eğer tekrarlarımHmm bildiğim marka değil ama en azından artı med değilmiş. Ona sevindim.
Erken gebelik testi bulamadım maalesefMerhaba. Birazdan tekrar test yapacağım demişsiniz yaptınız mı acaba, merak ettim
Canım seni konulardan biliyorum ismini çok kez gördüm tecrübemiz hemen hemen aynı bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum mor kapaklılar ikisi de Artımed pembe olan duratest diye bir marka . Şöyle bir sıkıntı var ben heeppp Days doctor kullanırdım hep bembeyaz tek çizgi çıkardı bu yüzden istemsizce umutlanıyorum ve üzerine düşüyorum ama insanlar da kötü tecrübelerini anlatıyor insan yine de bi ihtimal diyor üçğ de mi yanlış diyorKuzucum seni üzmek istemem ama 17/18 aydır her ay 10 test yapan biri olarak bu çizgiler maalesef pozitif değil diyebilirim pozitif oldıgunda daha pembe ve belirgin yüzeye yansıyan bir çizgi çıkıyor bunlar kuruma gibi ortadaki testte en belirgin o da muhtemelen artımed ya da daysdoctordur…
Hadi bu yorumda yanılmış olayım inşallah
Allah bekleyen isteyen herkese , bize tez vakitte kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin..
Testiniz Nimo markaymış sanırım o bende silik çizgi çıkarmıştı tekrar başka markayla yapın istersenizAyın 15inde sabah ilk idrarla yaptım 10 Saniye geçmeden çıktı ikinci çizgi fakat başka markayla da yaptım silik çıktı
Markaları ne canım, birde hemen mi çıktılarErken gebelik testi bulamadım maalesef
Bilmez miyim ben de öyleyim yapmayım deyip her ay 10 test alıyorum , bu ay keçiboynuzu filan yaptı eşim ben de yürüyüş vs yapıp yumurtlama günlerini üstüste değerlendirdim bat 2 Şubat . İnşallah seviniriz kuzum yaaaa sen de her sabah yap varsa testin, aklında duracağına karnında dursun derler ya :) inşallah gittikçe koyulaşır aminnnCanım seni konulardan biliyorum ismini çok kez gördüm tecrübemiz hemen hemen aynı bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum mor kapaklılar ikisi de Artımed pembe olan duratest diye bir marka . Şöyle bir sıkıntı var ben heeppp Days doctor kullanırdım hep bembeyaz tek çizgi çıkardı bu yüzden istemsizce umutlanıyorum ve üzerine düşüyorum ama insanlar da kötü tecrübelerini anlatıyor insan yine de bi ihtimal diyor üçğ de mi yanlış diyor
Çok güzel değerlendirmişsiniz inşallah sende olumlu sonuç alırsın Rabbim kimseyi evlat için bekletmesin çok zor yaşayan anlıyor bende umreden adem elması ve hurma poleni getirttim yarım kg bala karıştırdım yedim bakalım adet olursam aşılama olucam gonalf başlanacakBilmez miyim ben de öyleyim yapmayım deyip her ay 10 test alıyorum , bu ay keçiboynuzu filan yaptı eşim ben de yürüyüş vs yapıp yumurtlama günlerini üstüste değerlendirdim bat 2 Şubat . İnşallah seviniriz kuzum yaaaa sen de her sabah yap varsa testin, aklında duracağına karnında dursun derler ya :) inşallah gittikçe koyulaşır aminnn
Evet hemen çıktı . Artımed kaset test . Erken gebelik testini bende önermiyorum artımedin ama kaset testi için bişey diyemem hiç yalancı çıkmadı kaset testinde banaMarkaları ne canım, birde hemen mi çıktılar
Yani inşaAllah vardır. Artı medin adını duyunca artık kaşıntım başlıyor otomatikman:)Evet hemen çıktı . Artımed kaset test . Erken gebelik testini bende önermiyorum artımedin ama kaset testi için bişey diyemem hiç yalancı çıkmadı kaset testinde bana
Bende aynı ama ama kaset teste bişey diyemiycem çizgi gördünüz mü peki attığımdaYani inşaAllah vardır. Artı medin adını duyunca artık kaşıntım başlıyor otomatikman:)
Evet evet gördümBende aynı ama ama kaset teste bişey diyemiycem çizgi gördünüz mü peki attığımda
Şu an ki Artımed kaset testte daha net bi çizgi çıksaydı yalancı çizgi diye düşünürdüm 2 gün önce erken testte bile silikken bu koyuluk olmaz derdim de silik çıkması nedense umutlandırdı yaa inşallah umutlarım yere çakılmazEvet evet gördüm
Ahh inşaAllah Yarın başka marka alsan mı? Ya ben başka test yapacağım dediğinde marka başka olacak sandımŞu an ki Artımed kaset testte daha net bi çizgi çıksaydı yalancı çizgi diye düşünürdüm 2 gün önce erken testte bile silikken bu koyuluk olmaz derdim de silik çıkması nedense umutlandırdı yaa inşallah umutlarım yere çakılmaz
Bende öyle düşünüyorum ama burda hep klasik Artımed var başka marka bulunca seviniyorum vallahi Artımede de para vermek istemiyorum yalancı çizgi çıkarıyor çünkü birde kaseti denemek istedim nöbetçi eczane bi tek gittiğim açıktı orda da farklı marka yoktu erken test hiç yoktuAhh inşaAllah Yarın başka marka alsan mı? Ya ben başka test yapacağım dediğinde marka başka olacak sandım
Ayyy inşallah yerleşme lekesidir benden sadece hafif sarımsı bi akıntı geldi daha da gelmedi adet başladı sandım kesildiBendee ayni durumdayim adetime 2 4 gun kala 5 6 tane farkli marka yaptim hepsi pozitif kan verdim negatifdi dun adet olmam lazimdi ama ayin 17de pembe lekem geldi bi kere kesildi bugun de pemve sonra kahveye donen lekem geldi ara sira kasik agrisi ve bel agrisi cekiyorum sonra kesiliyo anliyamadim gitti daha da gecikmesini bekliom ya sokulcek ya da insallah hamileliktendir
Evet evet gördüm
sabah ilk idrarla yaptım bişey olsa koyu çıkmaz mıydıAhh inşaAllah Yarın başka marka alsan mı? Ya ben başka test yapacağım dediğinde marka başka olacak sandım
Sabah ilk idrarla yaptım ama hemen böyle belirmedi çizgi 4-5 dk bekledim bel ve kasık ağrım var acaba adet mi olucam insan testlere güvenemiyor kiBilmez miyim ben de öyleyim yapmayım deyip her ay 10 test alıyorum , bu ay keçiboynuzu filan yaptı eşim ben de yürüyüş vs yapıp yumurtlama günlerini üstüste değerlendirdim bat 2 Şubat . İnşallah seviniriz kuzum yaaaa sen de her sabah yap varsa testin, aklında duracağına karnında dursun derler ya :) inşallah gittikçe koyulaşır aminnn