• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İdrar testleri pozitif kan testi negatif çıkıyor

Eklentiler

• IMG_5755.png
    IMG_5755.png
    609,3 KB · Görüntüleme: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    255,3 KB · Görüntüleme: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    277,7 KB · Görüntüleme: 39
Kuzucum seni üzmek istemem ama 17/18 aydır her ay 10 test yapan biri olarak bu çizgiler maalesef pozitif değil diyebilirim:( pozitif oldıgunda daha pembe ve belirgin yüzeye yansıyan bir çizgi çıkıyor bunlar kuruma gibi ortadaki testte en belirgin o da muhtemelen artımed ya da daysdoctordur…:(
Hadi bu yorumda yanılmış olayım inşallah 🤲
Allah bekleyen isteyen herkese , bize tez vakitte kolaylıkla ve sağlıkla nasip etsin..
Canım seni konulardan biliyorum ismini çok kez gördüm tecrübemiz hemen hemen aynı bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum 🥲 mor kapaklılar ikisi de Artımed pembe olan duratest diye bir marka . Şöyle bir sıkıntı var ben heeppp Days doctor kullanırdım hep bembeyaz tek çizgi çıkardı bu yüzden istemsizce umutlanıyorum ve üzerine düşüyorum ama insanlar da kötü tecrübelerini anlatıyor insan yine de bi ihtimal diyor üçğ de mi yanlış diyor 🥹

Canım seni konulardan biliyorum ismini çok kez gördüm tecrübemiz hemen hemen aynı bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum 🥲 mor kapaklılar ikisi de Artımed pembe olan duratest diye bir marka . Şöyle bir sıkıntı var ben heeppp Days doctor kullanırdım hep bembeyaz tek çizgi çıkardı bu yüzden istemsizce umutlanıyorum ve üzerine düşüyorum ama insanlar da kötü tecrübelerini anlatıyor insan yine de bi ihtimal diyor üçğ de mi yanlış diyor 🥹
Bilmez miyim ben de öyleyim yapmayım deyip her ay 10 test alıyorum , bu ay keçiboynuzu filan yaptı eşim ben de yürüyüş vs yapıp yumurtlama günlerini üstüste değerlendirdim bat 2 Şubat . İnşallah seviniriz kuzum yaaaa 🤲 ♥️ sen de her sabah yap varsa testin, aklında duracağına karnında dursun derler ya :) inşallah gittikçe koyulaşır aminnn

Bilmez miyim ben de öyleyim yapmayım deyip her ay 10 test alıyorum , bu ay keçiboynuzu filan yaptı eşim ben de yürüyüş vs yapıp yumurtlama günlerini üstüste değerlendirdim bat 2 Şubat . İnşallah seviniriz kuzum yaaaa 🤲 ♥️ sen de her sabah yap varsa testin, aklında duracağına karnında dursun derler ya :) inşallah gittikçe koyulaşır aminnn
Çok güzel değerlendirmişsiniz inşallah sende olumlu sonuç alırsın Rabbim kimseyi evlat için bekletmesin çok zor yaşayan anlıyor 🥹 bende umreden adem elması ve hurma poleni getirttim yarım kg bala karıştırdım yedim bakalım adet olursam aşılama olucam gonalf başlanacak 🥹

Evet hemen çıktı . Artımed kaset test . Erken gebelik testini bende önermiyorum artımedin ama kaset testi için bişey diyemem hiç yalancı çıkmadı kaset testinde bana
Yani inşaAllah vardır. Artı medin adını duyunca artık kaşıntım başlıyor otomatikman:)

Evet evet gördüm☺️
Şu an ki Artımed kaset testte daha net bi çizgi çıksaydı yalancı çizgi diye düşünürdüm 2 gün önce erken testte bile silikken bu koyuluk olmaz derdim de silik çıkması nedense umutlandırdı yaa inşallah umutlarım yere çakılmaz 🥲

Şu an ki Artımed kaset testte daha net bi çizgi çıksaydı yalancı çizgi diye düşünürdüm 2 gün önce erken testte bile silikken bu koyuluk olmaz derdim de silik çıkması nedense umutlandırdı yaa inşallah umutlarım yere çakılmaz 🥲
Ahh inşaAllah ☺️ Yarın başka marka alsan mı? Ya ben başka test yapacağım dediğinde marka başka olacak sandım

Bendee ayni durumdayim adetime 2 4 gun kala 5 6 tane farkli marka yaptim hepsi pozitif kan verdim negatifdi dun adet olmam lazimdi ama ayin 17de pembe lekem geldi bi kere kesildi bugun de pemve sonra kahveye donen lekem geldi ara sira kasik agrisi ve bel agrisi cekiyorum sonra kesiliyo anliyamadim gitti daha da gecikmesini bekliom ya sokulcek ya da insallah hamileliktendir

Ahh inşaAllah ☺️ Yarın başka marka alsan mı? Ya ben başka test yapacağım dediğinde marka başka olacak sandım
Bende öyle düşünüyorum ama burda hep klasik Artımed var başka marka bulunca seviniyorum vallahi Artımede de para vermek istemiyorum yalancı çizgi çıkarıyor çünkü birde kaseti denemek istedim nöbetçi eczane bi tek gittiğim açıktı orda da farklı marka yoktu erken test hiç yoktu

Bendee ayni durumdayim adetime 2 4 gun kala 5 6 tane farkli marka yaptim hepsi pozitif kan verdim negatifdi dun adet olmam lazimdi ama ayin 17de pembe lekem geldi bi kere kesildi bugun de pemve sonra kahveye donen lekem geldi ara sira kasik agrisi ve bel agrisi cekiyorum sonra kesiliyo anliyamadim gitti daha da gecikmesini bekliom ya sokulcek ya da insallah hamileliktendir
Ayyy inşallah yerleşme lekesidir benden sadece hafif sarımsı bi akıntı geldi daha da gelmedi adet başladı sandım kesildi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    146,3 KB · Görüntüleme: 20
  • image.jpg
    image.jpg
    220,2 KB · Görüntüleme: 24
Sabah ilk idrarla yaptım ama hemen böyle belirmedi çizgi 4-5 dk bekledim bel ve kasık ağrım var acaba adet mi olucam insan testlere güvenemiyor ki

Eklentiler

• 7D83FC0C-C73B-44F3-83A6-68598E6224B7.jpeg
    7D83FC0C-C73B-44F3-83A6-68598E6224B7.jpeg
    122,5 KB · Görüntüleme: 23
Back