• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 yılı Ocak ayında transfer olup tutanlar buraya!

2023 Ocak ayında donmuş embriyo transferi olanlar ve 12. Gün pozitif test sonucu alanlar öncelikle hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. şimdi kısaca transfer sonrasını, tutunmayı bekleme sürecini, gebelik sürecini, HCG değerlerimizi, beslenme önerileri paylaşalım...

37 yaşındayım 10 yıllık evliyim ve ilk gebeliğim. Azospermi sorunuyla yola çıktık 2019 sonunda 1 aşılama 2022 yılbaşında 1 transfersiz tüp bebek denemesi ve son olarak bu ay (2023 Ocak) donmuş 3 günlük 2 embriyo transferi yapılan tüp bebek... Ve 10. Gün erken idrar testim pozitif 🥰 12. Gün kan testim pozitif, HCG değerim 231.6... 14. Gün HCG 445.3 2 gün sonra tekrar kan vericem. 1 hafta sonra ultrason muayenesinde keseyi görmeyi ümit ediyoruz.

Transfer sonrası 1 gün yattım ama sonra sağlık ocağına ve eczaneye gitmek zorunda kaldım. Evde İstirahat halinde ve dikkatli davrandım. Et, yumurta, çerez fındık fıstık badem, ananas avokado yedim... bu dönemde Çok fazla hap ve günde 3 iğne kullanmak ve 12. Günü yani testi beklemek en zor olandı. Kadınlar kulübü bu süreçte en çok okuduğum forum oldu; bilgi verdi, ümit verdi, motive etti...

8. Gün idrar testi yaptım negatif çıktı hiç moral bozmadım çünkü erkendi. 9. Gün yerleşme kanaması başladı ve ben o gün sevinçten ağladım. 11. Gün iki erken test yaptım biri sabah biri akşam ikisinde de çift çizgiyi gördüm. 11 gün gün içinde yaklaşık 10 defa mutluluktan ağladım. YıllardırHer ay ümitlenmek ama hüsrana uğramak çok zordu... Hayatta ilk defa iki çizgiyi görmek muhteşemdi...

Kan testine kadar kimseye söylemedim. Ben de eşim de inanamıyorduk çünkü. Nolur nolmaz diye temkinliydik... Test ve çıkan HCG değeri bizi çok rahatlattı. Bugün 14. Gün ikinci defa kan testi verdim ve değer 445... Çok mutlu ve heyecanlıyım. Genelde istirahat halindeyim.

Ultrasongününü sabırsızlıkla bekliyorum. İki embriyonun da tutmuş olması temennim ama tek ya da çift önemli olan sağlıklı olması... Darısı İsteyen ve çocuk sahibi olmak için uğraşan herkesin başına...

Sizler neler yaşıyorsunuz bakalım?
Selam,
Benim transferim 27 Ocak’da gerçekleşti. 2 iyi kalite embriyo transferi oldu. Daha önce 3 denemem olmuştu. Bu sefer çok umutluyum. İlk defa bu foruma yazıyorum. Yıllardır okuyorum bu sefer ben de dahil olmak istedim. Olumlama yapayım tutunanların başlığına giriyim istedim. Umarım 4 güne ben de size güzel haberleri veririm:)

Canim zarar vermemistir asıl soğuk zarar verir ayaklarından üşüyünce enfeksiyona çok kolay açıyor kendini vücut ben bir haftadir öyleyim , Allahin izniyle birsey olmamıştır
Yazdığın için çok teşekkür ederim, çok üşüyorum herkes mi benim gibi anlamadım. Ama okudugum kadarıyla sıcak su torbasını da çok sık kullanmamak lazımmış. Aşırı sıcak fetüse zarar verebiliyor

Kızlar merhaba, kanda gebelık gorup kahverengi lekelenme harıcınde adet kanı seklınde az kanama yasayan oldumu acaba veya bu sekılde bı durumu olanaı bılıyormsnz.

Kızlar merhaba, kanda gebelık gorup kahverengi lekelenme harıcınde adet kanı seklınde az kanama yasayan oldumu acaba veya bu sekılde bı durumu olanaı bılıyormsnz.
Merhaba evet yaşadım ben. 14.günde kanda gebeliği gördüm. Kahve lekekenmem vardı. Doktoruma söyledim progestan iğne verdi ek olarak. 16. Günde kan pıhtı sı geldi adet oldum sandım ped koydum hatta temizlik yaptım süpürge tuttum. Dedim düştü olmadı herhalde diye. Daha öncede bu şekilde düşüğüm olmuştu. 18. Günde tekrar beta hcg için kan verdim düşüşü göreyim diye bir baktım yükselmiş 272 çıktı. Ben şok oldum sürekli yattım ayaklarımın altına yastık koydum dinlendim. Çok şükür keseyi gördük. Her kanama adet değilmiş bizzat yaşadım. İnş. Sizin de tutunmuştur bebişiniz 🙏🙏🙏

Arkadaşlar iyi akşmlar bende 25 ocakta transfer oldum, 10. gün 207 / 12. gün 622. Çok zorlu süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun, ferahlık versin, kolaylıkla nasip etsin.

Merhabalar bende 30.01.2023 tarihinde dondurulmuş 4BA kalitede embriyo transferi yaptırdım eğer transfer gününü saymazsak 7. Günüm ama aşırı regl sancım var hiç umudum yok🥺

Merhaba evet yaşadım ben. 14.günde kanda gebeliği gördüm. Kahve lekekenmem vardı. Doktoruma söyledim progestan iğne verdi ek olarak. 16. Günde kan pıhtı sı geldi adet oldum sandım ped koydum hatta temizlik yaptım süpürge tuttum. Dedim düştü olmadı herhalde diye. Daha öncede bu şekilde düşüğüm olmuştu. 18. Günde tekrar beta hcg için kan verdim düşüşü göreyim diye bir baktım yükselmiş 272 çıktı. Ben şok oldum sürekli yattım ayaklarımın altına yastık koydum dinlendim. Çok şükür keseyi gördük. Her kanama adet değilmiş bizzat yaşadım. İnş. Sizin de tutunmuştur bebişiniz 🙏🙏🙏
Ilk sonucun yuksektı ama bugun tekrar kan verdım beta hcg duşmus:/

Ilk sonucun yuksektı ama bugun tekrar kan verdım beta hcg duşmus:/
Merhaba benimde testim beta normal çıkmıştı sonra biraz az yükseldi sonra akşamı aynı saate vermek gerekirmiş tekrar verdim düşüşe geçmişti bugün dr. Vermemi istedi 3 katı yükselmiş değerim şuan 2 embriyo transferi olmuştu 1 düşerken 1 yükselmiş devam ilaçlara dedi Allahtan ümit kesilmez Allahım ol derse olur herşey hala umut var 2. Gün sonra kan verilcek.

Kızlar transferimim 10. Günü akşam test verdin 48 çıktı. 12. Sabah klinikte verdim 67 çıktı. Farklı laboratuvar etkisi olabilir dedi doktor bide o zaman akşam vermişsin şimdi sabah tam 48 saat olmamış takip edelim dedi. Artışa üzüldüm başına gelen yorumlayabilen var mı?

Kızlar transferimim 10. Günü akşam test verdin 48 çıktı. 12. Sabah klinikte verdim 67 çıktı. Farklı laboratuvar etkisi olabilir dedi doktor bide o zaman akşam vermişsin şimdi sabah tam 48 saat olmamış takip edelim dedi. Artışa üzüldüm başına gelen yorumlayabilen var mı?
Üzülme dünden beri farklı şeyler yaşıyorum bende aynı hastnaede aynı saatte tekrar ver benimde öyle olmuştu.

Mutlaka aynı saatte aynı merkezde vermek daha sağlıklı oluyor. Allahım hayırlı sonuçlar görmeyi nasip etsin.

Kesinlikle yükselir benim
Beta
155
182
176
788
Şuan hala umut vardır devam ilaçlara rabbim ol derse olur herşey.

Merhaba benimde testim beta normal çıkmıştı sonra biraz az yükseldi sonra akşamı aynı saate vermek gerekirmiş tekrar verdim düşüşe geçmişti bugün dr. Vermemi istedi 3 katı yükselmiş değerim şuan 2 embriyo transferi olmuştu 1 düşerken 1 yükselmiş devam ilaçlara dedi Allahtan ümit kesilmez Allahım ol derse olur herşey hala umut var 2. Gün sonra kan verilcek.
Amennaa.. Allah razı olsun Mesajınızı okuyunca bı umutlandım yınede. Benım tek transferdı. 9. Gun 266 cıktı bugun 134 cıktı.sızın ıkı transfer oldugu ıcın mı o sekılde oldu acaba.. Allaha teslımız rahımlerın ıcını yalnz o biliyor.. bana da doktor carsamba tekrar kan ver dedı.. dualarınıza talıbım. Bende burdakı arkadaslara hep dua edıyorum.. aynı dua halkasındayız sankı oyle hıssedıyorum

Back