2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Kızlar bir şey sorucam 17+2 ama daha hareketini hissetmedim . Siz hissettiniz mi ?
17+4 hissediyorum canım ama kişiye göre çok değişiyor benimkilerin plasentaları yukarıda iç karnım dar sanırım karnım da 13. Haftadan itibaren çıkmaya başlamıştı genelde 20. Hafta başlar diyorlar şiddetli bir tekme gibi değil daha hafif pıt pıt gibi geriniyorlar gibi. Düz bir yere yatıp dinleyebilirsin küçük bir şeker yiyip ya da çikolata yiyip ya da yemek yedikten sonra ya da çerez yedikten sonra düz yatıp kendini bir dinle ya da soluna yat öyle bi dinle o da olmadı düz yatarken elinle pıt pıt yap göbek deliğinin 2 parmak altına orayı bi dinle

Sağolasın canım seninkiler belli mi
Bir kız bir erkek dedi doktorum 13. Haftadan 16. Haftaya kadar her hafta kontroldeydim kasılmalar olduğu için her baktığında bi kız bi erkek dedi ama gel gör ki 17. Hafta başında 2 kız dedi bugün kontrol günü netleşir renkli ultrason bakarız dedi

Aa gerçekten mi hayırlısı olsun canım sağlıcakla büyüsünler inşalllah kıyafet almış mıydın peki

Aa gerçekten mi hayırlısı olsun canım sağlıcakla büyüsünler inşalllah kıyafet almış mıydın peki
Aminn canım hepimizin inşallah yok daha hiçbir şey almadım 6. Ayı bekliyorum alışveriş için insanda hep bi korku malum sen aldın mı bir şeyler

Bende korkuyorum ama hevesle baya bişey aldım zıbınları kaldı sadece
Aa süper Aslı da fiyatlar uçmadan almak tabi çok mantıklı ama zaten benim yeğenlerim de ikiz olduğu için onlar artık 2 yaşında çoğu şeyleri duruyor kıyafet, puset, mama sandalyesi, oyuncakları, ana kucağı, baby nest, reflü yatakları, bebek arabası yani her şey var aslında ben sadece bakım ürünleri park beşik bez biberon falan alacağım bir de beğendiğim kıyafetler onları da 6 aylık sonrası için alırım bir de o konuda ama ne kadar erken almak aslında iyi ama insan tedirginlik yaşıyor tabi sonu güzel olsun inşallah

Valla aynı gibiyim canım ya öksürük var ama çok yoğun değil gündüzleri akşam biraz artıyor baş ağrım var hafif, bişeyler deneyip duruyorum işte,sen nasılsın
Ben olmadan kurtuldum şükür mercimek çorbasına bol limon sıkıp içtim dün

Güzel düşünelim güzel geçsin canım inşallah hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kucağınıza alalım herşeyin fiyatları yükseliyor erkenden almakta fayda var birde bizler ikişer tane aldığımız için indirimlerden yararlanmak gerekiyor senin için yeğenlerinden kalması da çok iyi o saydıkların da aşırı masraf Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…