O zaman sen oksaparı bıraktın sadece coraspirin mi içiyorsun canımAyrıca brnimfe kanamam olmuştu doktorum oksapari direkt bıraktırdı bana canım bir daha hiç kullanmadım
Söyledi canım 16. Hafta da kontrole gittiğimdeKızlar doktor bebeğinizin gramini söyledi mi sizlere
5. Haftada birde 6. Haftada kanamam olmuştu kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmuştu o zaman Coraspin iki hafta kullanmadım sonra devam etmiştim ama iğneyi hiç bırakmadım o zamandan sonra çok şükür kanamam olmadıHiç kanama geçirmedin o zaman sen canım demi
Coraspirin hiç kullanmadım canım ben sadece oksapar kullandımO zaman sen oksaparı bıraktın sadece coraspirin mi içiyorsun canım
Ben bugün detaylıya girdim perinatolog da sonra kendi doktorum mesaj attı corasiprin ve oksaparı tamamen bırak dediler artık kullanmayacakmışım kan akışları normal çıktı bebeklerin çok şükürCoraspirin hiç kullanmadım canım ben sadece oksapar kullandım
Ah canım çok mutlu oldum evlatlarını sağlıkla kucagina al inşallahBen bugün detaylıya girdim perinatolog da sonra kendi doktorum mesaj attı corasiprin ve oksaparı tamamen bırak dediler artık kullanmayacakmışım kan akışları normal çıktı bebeklerin çok şükür
Aminnn hepimiz inşallahAh canım çok mutlu oldum evlatlarını sağlıkla kucagina al inşallahdetaylida cinsiyetleri her belli olmustur şimdi
Sağlıkla inşallah kuzumAminnn hepimiz inşallahAynen canım netleşti iki kızımız olacak Allah nasip ederse
Benim yok canım ama tek benim senin ikizdi dimi ondan normaldir artık benceKızlar bel ağrınız başladı mı benim üç dört gundur var
Evet benimde 3-4 gün aynı şekilde belim kopacak gibi hissediyorum bel değil de sırtım aşırı ağrıyor hamile yastığı olmadan hiçbir yerde yatamıyorum belimi sabitleyip göbeğimin altına da yerleştirip yatıyorum o zaman kuş gibi hafifliyorumKızlar bel ağrınız başladı mı benim üç dört gundur var
Tam olarak kaç haftalıkken girdiniz detayliya, 18+2 de girilir mi acaba?Ben bugün detaylıya girdim perinatolog da sonra kendi doktorum mesaj attı corasiprin ve oksaparı tamamen bırak dediler artık kullanmayacakmışım kan akışları normal çıktı bebeklerin çok şükür
18+2 de girdim 20. Haftada tekrar gireceğim. Benim tercihimle olan bir hafta değildi 18. Hafta tüp bebek doktorum o şekilde uygun gördü kanamalarım olduğu için önceden de gebelik kaybım olduğu için. Perinatolog da 20. Hafta da yine kontrol edeceğini söylediTam olarak kaç haftalıkken girdiniz detayliya, 18+2 de girilir mi acaba?
Yok kuzum teke düştük maalesefBenim yok canım ama tek benim senin ikizdi dimi ondan normaldir artık bence
Benim sol tarafa bıçak saplaniyor sanki mahvediyor bu durum beniEvet benimde 3-4 gün aynı şekilde belim kopacak gibi hissediyorum bel değil de sırtım aşırı ağrıyor hamile yastığı olmadan hiçbir yerde yatamıyorum belimi sabitleyip göbeğimin altına da yerleştirip yatıyorum o zaman kuş gibi hafifliyorum
Dayanabilirsen biraz daha dayan bence bende 22. Haftada detaylıya gitmeyi düşünüyorum organları iyice oluşmuş biraz daha büyümüş olur diyeTam olarak kaç haftalıkken girdiniz detayliya, 18+2 de girilir mi acaba?
Anladım canım Allah bebislerimize sağlık versinYok kuzum teke düştük maalesef
Hayır canım dün gece parol içtim bir tane o işe yaradıAnladım canım Allah bebislerimize sağlık versinmagnezyum kullaniyomusun belki işe yarar bel ağrısı için
Çok geçmiş olsun canım düzelir inşallahHayır canım dün gece parol içtim bir tane o işe yaradı