2023 TEMMUZ AYI TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI 💖

Hiç kanama geçirmedin o zaman sen canım demi
5. Haftada birde 6. Haftada kanamam olmuştu kan uyuşmazlığı iğnesi vurulmuştu o zaman Coraspin iki hafta kullanmadım sonra devam etmiştim ama iğneyi hiç bırakmadım o zamandan sonra çok şükür kanamam olmadı

Ben bugün detaylıya girdim perinatolog da sonra kendi doktorum mesaj attı corasiprin ve oksaparı tamamen bırak dediler artık kullanmayacakmışım kan akışları normal çıktı bebeklerin çok şükür
Ah canım çok mutlu oldum evlatlarını sağlıkla kucagina al inşallah detaylida cinsiyetleri her belli olmustur şimdi

Kızlar bel ağrınız başladı mı benim üç dört gundur var
Evet benimde 3-4 gün aynı şekilde belim kopacak gibi hissediyorum bel değil de sırtım aşırı ağrıyor hamile yastığı olmadan hiçbir yerde yatamıyorum belimi sabitleyip göbeğimin altına da yerleştirip yatıyorum o zaman kuş gibi hafifliyorum

Kızlar 3 lu tarama sonucum anlayan bir yorum yapabilir mi, devlet hastanesi kontrolünde hiçbir sıkıntı olmadığını söyledi doktorum özelde ki tüp bebek doktorum ise omurga ile ilgili risk değerinin biraz yüksek olduğunu söyledi takip edelim dedi içime kurt düşürdü. Bu değerler normal mi kızlar görüşünüze çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_20231025_165847.jpg
    100,7 KB · Görüntüleme: 46
Ben bugün detaylıya girdim perinatolog da sonra kendi doktorum mesaj attı corasiprin ve oksaparı tamamen bırak dediler artık kullanmayacakmışım kan akışları normal çıktı bebeklerin çok şükür
Tam olarak kaç haftalıkken girdiniz detayliya, 18+2 de girilir mi acaba?

Tam olarak kaç haftalıkken girdiniz detayliya, 18+2 de girilir mi acaba?
18+2 de girdim 20. Haftada tekrar gireceğim. Benim tercihimle olan bir hafta değildi 18. Hafta tüp bebek doktorum o şekilde uygun gördü kanamalarım olduğu için önceden de gebelik kaybım olduğu için. Perinatolog da 20. Hafta da yine kontrol edeceğini söyledi

Benim sol tarafa bıçak saplaniyor sanki mahvediyor bu durum beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…